Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • So svetom mas mozno pravdu, ale co si viac cenim, su charaktery postav. Sapkowsky vie s nimi ovela hlbsie citit, nedeli ich na dobre a zle, aj ked nie priamo. Vie napriklad s upira spravit uplneho flegmatika a zo sto rocnej carodejnice sexi bombu. Lepsie zvlada humor a doplnit ho romantickym pribehom, casom az smutnym. Ked tomu dodas stredoveky slang, ktory je pre Sapkowskeho typicky, vznike z toho velmi osobny roman, s filozofickym podextom. Nemysli si, ze nemam rad Tolkiena, ale obidvaja maju svoj vlastny styl a kazdy z nich je niecim inym. Zatial co u Tolkiena sa mi to zda dokonale, u Sapkowskeho dojemne :)
  • A co takhle "Jeník", už to zní líp *1*
  • Hm na Honzu. Což je ještě 100x horší.
  • Ty máš hojně nahnojeno v chlebárně ... :)
  • hloupých? Máš pravdu, mně také připadá doslova hloupé, že CD Project neumí udělat správně ani hlavní postavu, což nechápu, jelikož Geratl je v knihách hojně popisován....
  • lol to nemyslíš vážně. ten hype okolo Witchera všem už vymyl mozek nebo co???
  • Vogon
    Pokud pro tebe ve hrách hratelnost nehraje velkou roli, tak ti doporučuji takové vynálezy zvané film a kniha.
  • I když bych lepší souboje ocenil, tak pro mě u Witchera tak velkou roli nehrajou. Žádná hra nebude nikdy dokonalá a vždy to nějaká část odnese.
  • Miserius
    Měl by sis vygooglit slovo budget, očividně nevíš co znamená
  • Miserius
    Cca 19 let a pridje ti ze si neco na hernim poli pamatuješ jo? *1*
  • A ty jsi pořád ujíždíš na svých hloupých komentech?
  • V pořádku, ale na to člověk narazí i u Tolkiena, nevyřčené tajemno je super, zrovna čtu na kindlu zimní letopisy od M.S. Rohana. Ano je i kvalitní fantasy kromě tolkiena, zaklínače si vážím, ale nepovažuju ho za stežejní nebo revoluční dílo. Hry jsou fajn, i když se mi jednička líbila víc než dvojka, ale ty mají se zaklínačem společný tak akorát svět do kterého je zasazený, ať si říká kdo chce co chce, napsané je to kvalitně ale není to tak dobré, jako by to psal Sapkowski, který se od her distancoval. Na dialog s paní jezera, která chce aby jí Geralt polichotil ale nezapomenu *1*
  • Myslim že překladatelé do češtiny to ještě změní (No, aspoň v to doufám)
  • napis jim doporuceny dopis, treba te vyslysi a zmeni to
  • TheGGG
    Jediný, co se mi na novím W. nelíbí je jméno Johnny. Nenapadá mě jediná fantasy, kam by se hodilo podobný jméno. Možná tak městská fantasy, ale to sme někde jinde.
  • lol 15x minus a jedna tupá reakce, vy ste tu fakt nechuťáci :) ble
  • #FirstWorldProblems @ur comment
  • Vogon
    Někteří by mohli pracovat u IGN, vidí video a už tu hru prohlašují za nejlepší hru, jaká kdy vyjde.
  • Nemá cenu tohle řešit se stádem, stádo vždycky sežere co se jim předhodí a pokud něco namítneš, tak tě ušlapou svojí blbostí...
  • Tak co hoši pořád Geralt ujíždí na solárku? CD Projett jsou babráci...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit