Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viděl jsem to na gamescomu, čekal jsem ve frontě zhruba 4 hodiny, ale ta prezentace za to čekání stála, pro mě nejlepší hra z vystavovaných AAA titulů.
  • Nádhera. Slintám blahem a ty tři čarodějnice prostě paráda. Kdo to sakra má vydržet do únoru?!
  • BoB.2
    Libí se mě ty detaily třeba to že jak byl v té hospodě kůň se šel zatím napít k korytu. *4*
    • To Vávra určitě ocení. Kluci z CD-projektu na něj mysleli *1*
      • Nevím jestli zrovna tohle video Vávra ocení, viz. třeba to, že dveře, kterými Geralt vstupuje do hospody pravděpodobně nemají panty. Jedině že by to byly tzv. "plácačky" jako někde v nějakém westernovém salónu *1* což ale evidentně nejsou. Tady zjevně někde udělali designerský kucí z Polska chybu.

A teď co, má takovéhle lpění na detailech smysl, když si toho stejně všimne jen pár lidí a ve výsledku to nemá na hru pražádný vliv a nebo je to právě ta věc, která ve výsledku dotváří atmosféru a pocit ze hry ? Babo raď ! Má smysl dělat několikahodinový research toho, jak vypadá polní cesta a nebo je to ve výsledku jedno ?

Pro mě to asi smysl má, myslím si, že to jsou právě ty malé detaily, které odlišují např. Mafii od dalších podobných her a tím ji dělají vyjímečnou. Co myslíte vy ?
  • seprah
    malej Johnny je kabrňák *1* jinak hra vypadá super, teď pomalu dohrávám dvojku a moc se těším, až si tohle zapnu. CD Projekt umí.
  • Khanemis
    Musím říct, že z těch prvních kratších ukázek jsem byl spíše skeptický, ale tahle souvislá jízda je opravdu skvělá. Atmosféra, co by se dala krájet. Přirozená temnota světa a morální ambivalence, přesně jak to má být. Super:)

Jen aby ta hratelnost samotná byla také tak promakaná. No rád se nechám překvapit. Alespoň, že už ten inventář vypadá oproti dvojce zase použitelně.
  • Velkolepé, úžasné, úchvatné a určitě nepřeháním, když napíši, že to je kandidát na nejlepší RPG hru všech dob ... co dodat, snad jen to, aby už to vyšlo :-)
    • Fordzy
      Podle mého názoru se Zaklínač 2 může směle řadit po boku Fallout 1,2 Planescape:Torment , Vampire:TMB, nebo Baldurs gate. Už jen za dospěle spracovaný příběh,jestly 3 vylepší veškeré chyby 2.Tak by mohla být nejlepší RPG vůbec.
    • Fordzy
      Podle mého názoru se Zaklínač 2 může směle řadit po boku Fallout 1,2 Planescape:Torment , Vampire:TMB, nebo Baldurs gate. Už jen za dospěle spracovaný příběh,jestly 3 vylepší veškeré chyby 2.Tak by mohla být nejlepší RPG vůbec.
      • neblázni
      • kdybych si ja osobne musel vybrat, jestli si zahraju jenom bud zaklinace2 nebo torment, tak volim torment a dal bych pred zaklinacem2 prednost i falloutu2 a dal bych pred zaklinacem2 prednost i wizardrum7 a i System shock1 bych si zahral radeji nez zaklinace2

tim samozrejme nepopiram, ze zaklinac2 neni skvela hra, jen se pro me neradi k vyse uvedenym legendam, na trojku se tesim
        • a ja by som dal prednost mm6,7,8 (podla nalady), potom wiz8 a bg ci iwd, na fallout, system shock ci pt uplne kaslem

takze teraz uz vieme, ze kazdemu sa moze pacit nieco ine... *15*
    • KIMCID
      Hraji hry od roku 1985 a jsou to mílové skoky.Tohle vypadá užasně a moc se na to těším.Před tvůrci smekám.
    • wenceslaus
      Zatím to vidím podobně... i když pro mě bude spíš na stejno s Fallout 1.
    • Magister_Peditum
      Rpg roku snad jo, ale na prohlášení "nejlepší blablabla všech dob" jsem dost alergickej.
    • Prehanis a to hodne.
    • všech dob? koľko rokov hráš? *7*
      • Cca 19 let, takže již něco málo na herním poli pamatuji a lepší RPG než byl 2 díl jsem nehrál. A od 3 dílu očekávám kvalitu ještě výše, alespoň dle toho co jsem viděl, nicméně chápu, že ne každému se tato hra musí líbit ...
        • Miserius
          Cca 19 let a pridje ti ze si neco na hernim poli pamatuješ jo? *1*
        • jak říkáš, NECO MALO si pamatujes, sou tu i lidi přez 30 a ty si taky něco málo pamatujou, například ty nejlepší RPG z 90. let, kerý maj s tebou spoplečnou jednu věc, datum narození :)
          • Nauč se první počítat a pak sem přijď a zkus to naspat znova a lépe :-)
          • wenceslaus
            Pokud hraje od 1995, tak se nejspíš narodil dřív, než "nejlepší RPG z 90 let" :-)
        • Ja sem zaklínače dvojku po par hodinach smazal z disku. Pro me to byl tezkej prumer s hezkou grafikou.
          • to urcite ne. Spis si mel na prd framerate.
          • taky tak...
  • Nechápu co furt mají všichni s tím soubojovým systémem. Podle mě je dobrý a určitě bude vyžadovat trochu skillu. Narozdíl od assassínů kde umře snad jenom retardér...
    • wenceslaus
      Dobrý - právě proto. V jinak skvělé hře trochu vyčuhuje.
      • I když bych lepší souboje ocenil, tak pro mě u Witchera tak velkou roli nehrajou. Žádná hra nebude nikdy dokonalá a vždy to nějaká část odnese.
        • lol to nemyslíš vážně. ten hype okolo Witchera všem už vymyl mozek nebo co???
        • Vogon
          Pokud pro tebe ve hrách hratelnost nehraje velkou roli, tak ti doporučuji takové vynálezy zvané film a kniha.
  • Lotr
    Ok jde o hype ale mezi námi? Čím víc vidím z téhle hry tím víc se mi líbí.

Měl jsem obavy z otevřeného světa. Přeci jenom TES nám každým dílem ukazuje že aby fungoval chce to opravdu notnou dávku snahy.

Nu tak teď mám jen obavy z HW náročnosti.
    • Snad CDPR nahodi slusnou optimalizaci...
      • Colby.Sawyer
        Taky doufám pokud budou optimální HW nároky a přesto to bude vypadat takhle parádně tak to bude super!
        • ja bych se spokojil i s vizualem a narocnosti W2, ten mi jel sice celkem na prd, ale dalo se to *15*
          ale tak uvidime
      • Vogon
        https://www.youtube.com/watch?v=EaShirOaNfw
        • *7* *12*
  • God-of-War
    Ta tlustá bába je fakt sjízdná. Jinak to vypadá fakt parádně, to se musí nechat. Jasná koupě.
  • Mato1987
    Asi prvé pol hodinové video z hry ktoré si celé pozriem
    http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Videos/The%20Witcher%203%20Wild%20Hunt%20-%2035min%20gameplay%20demo/The%20Witcher%203%20Wild%20Hunt%20-%2035min%20gameplay%20demo.rar
    tu je podstatne rýchlejší link na nekomprimovanú verziu videa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit