Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na půlhodinovou demonstraci třetího Zaklínače s CZ titulky
19.8.2014 | Aleš Smutný
145 příspěvků
-
souboj s banditou se štitem dobrý...
-
Věc, která mě udeřila do očí - ta obrovská mapa! Pravděpodobně bude znát "bramborová krajina", ale ten rozsah je prostě obrovský. Už se těším na průzkum.
-
-
i já se těšim .fasttravel či jak se to píše mne nikdy nic neřikal
-
Trošku jo, ale Dan si jaksi neuvědomuje, že když to bude reálné rozložení, bude to strašná nuda, protože by tam bylo moc prázdných míst, což by mělo negativní efekty. Navíc to vypadá, že to nebude zase úplně vyloženě bramborové(třeba jak Skyrim) a bude tam spousta cestování. Jak tam byl ten výhled, tak šlo vidět, že od toho útesu kde Geralt stál až po ten velký strom jsou jen lesy.
-
-
On taky zmiňuje opačný extrém "bramborové krajiny",když mluví o druhém Flashpointu.
Osobně si myslím, že ta "prázdná místa" dodávají světu dojem velikosti a stává se živějším, uvěřitelnějším. Proto je to asi lepší s tou vzdáleností spíš trochu přehat, podle mě. -
Vzhledem k časovému zasazení tam Dan klidně může do každého lesa prdnout bandity a mlátit se to s realitou moc nebude. Kromě toho ta mapa nebude v měřítku 1:1. To by pak Rataje nad Sázavou byli v podstatě jediné sídlo na mapě, ale víme, že by tam měla být i Sázava, která by jinak byla až za hranicemi mapy.
-
-
-
Hlavně doufám, že hru nevydají nehotovou. Měl jsem docela rád toulky Morrowindem, tak doufám, že Zaklínač bude lepší. Věřím, že už nebude problém přeskočit 1cm překážku a že se mi na PC nebude zadrhávat v běhu při boji ve stísněných prostorech o kamínek velikosti hrášku...Jinak Zaklínač je moje srdcovka, tak to hoši nepodělejte tím, že nebude přes bugy možno dojet ani hlavní linii...jinak se těším jako malej Jarda na svůj první ...
-
-
tak tak
-
-
Tohle je nej hra
-
bude to pecka. Kupuju!
-
Do háje... nemám slov. 2015 bude herně náročnej rok :-D
-
Co dodat vypadá to nádherně, krásný živí svět, kde bude hodiny co objevovat. Jen tak se procházet, poslouchat rozhovory. No pro většinu milovníků RPG to vypadá na splněný sen o živoucím a uvěřitelném světě.
Jenom jedna věc se mi zatim úplně nelíbí. Ten Geraltův pohyb mi přijde strašně rychlý, tak nějak jako by to do hry vůbec nesedělo. -
-
LOL, witcher je rychlejši niekolko krat ako človek - nedá sa to s tým porovnavať. Nerobte z hry niečo čo nie je. (prečítajte si knizky)
-
-
já je četl *16*
-
-
ale on má být rychlý
-
-
Jo já to beru, to je jenom můj pohled. Prostě mi to úplně nesedí.
-
-
*3*
-
-
-
-
Video ve vysoke kvalite zde (torrent):
http://www.gamersyde.com/news_35_minutes_of_the_witcher_3-15756_en.html -
-
Dík za kvalitu :) Tohle by měli dávat do článků. Odkaz na původní neupravený zdroj. A ne pouze ty horší videa *11*
-
-
Jo není zač, ta stránka je vyloženě zaměřená na videa z her ve vysoké kvalitě. Akorát je třeba mít rychlé připojení :)
-
-
Koukám, že to skoro nikdo neposílá. Chtělo by to hodit na Mega apod :) Tam to jede rychle
Tak to jede 3,5 MB/s. Lepší než nic no :)
Ještě jednou dík. -
-
100/100 optika
-
No já teď posílám 5,4MB/s a stáhnuté jsem to měl rychle za 19 minut.
-
-
Jo již se to rozjelo :)
To máš slušný upload. Co máš za internet? Zde mám po kabelu pouze UPC kde je ping sice dobrý ale poměr Download / Upload komický.
Přitom je možné na jiných místech mít klidně 1GB/1GB.
-
-
-
-
-
-
Nekoukejte na hnus youtube verzi, raději si stáhněte 5GB nářez:
http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_35_minutes_gameplay-32805_en.html
A seedujte ať se mi to stáhne co nejdřív :) -
Super hra