Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    souboj s banditou se štitem dobrý...
  • Blue.Shark
    Věc, která mě udeřila do očí - ta obrovská mapa! Pravděpodobně bude znát "bramborová krajina", ale ten rozsah je prostě obrovský. Už se těším na průzkum.
    • KIMCID
      i já se těšim .fasttravel či jak se to píše mne nikdy nic neřikal
    • Trošku jo, ale Dan si jaksi neuvědomuje, že když to bude reálné rozložení, bude to strašná nuda, protože by tam bylo moc prázdných míst, což by mělo negativní efekty. Navíc to vypadá, že to nebude zase úplně vyloženě bramborové(třeba jak Skyrim) a bude tam spousta cestování. Jak tam byl ten výhled, tak šlo vidět, že od toho útesu kde Geralt stál až po ten velký strom jsou jen lesy.
      • wenceslaus
        On taky zmiňuje opačný extrém "bramborové krajiny",když mluví o druhém Flashpointu.

Osobně si myslím, že ta "prázdná místa" dodávají světu dojem velikosti a stává se živějším, uvěřitelnějším. Proto je to asi lepší s tou vzdáleností spíš trochu přehat, podle mě.
      • Magister_Peditum
        Vzhledem k časovému zasazení tam Dan klidně může do každého lesa prdnout bandity a mlátit se to s realitou moc nebude. Kromě toho ta mapa nebude v měřítku 1:1. To by pak Rataje nad Sázavou byli v podstatě jediné sídlo na mapě, ale víme, že by tam měla být i Sázava, která by jinak byla až za hranicemi mapy.
  • Hlavně doufám, že hru nevydají nehotovou. Měl jsem docela rád toulky Morrowindem, tak doufám, že Zaklínač bude lepší. Věřím, že už nebude problém přeskočit 1cm překážku a že se mi na PC nebude zadrhávat v běhu při boji ve stísněných prostorech o kamínek velikosti hrášku...Jinak Zaklínač je moje srdcovka, tak to hoši nepodělejte tím, že nebude přes bugy možno dojet ani hlavní linii...jinak se těším jako malej Jarda na svůj první ...
    • KIMCID
      tak tak
  • Tohle je nej hra
  • bude to pecka. Kupuju!
  • wenceslaus
    Do háje... nemám slov. 2015 bude herně náročnej rok :-D
  • Inquisitor
    Co dodat vypadá to nádherně, krásný živí svět, kde bude hodiny co objevovat. Jen tak se procházet, poslouchat rozhovory. No pro většinu milovníků RPG to vypadá na splněný sen o živoucím a uvěřitelném světě.
    Jenom jedna věc se mi zatim úplně nelíbí. Ten Geraltův pohyb mi přijde strašně rychlý, tak nějak jako by to do hry vůbec nesedělo.
    • LOL, witcher je rychlejši niekolko krat ako človek - nedá sa to s tým porovnavať. Nerobte z hry niečo čo nie je. (prečítajte si knizky)
      • KIMCID
        já je četl *16*
    • KIMCID
      ale on má být rychlý
      • Inquisitor
        Jo já to beru, to je jenom můj pohled. Prostě mi to úplně nesedí.
        • KIMCID
          *3*
  • Loneck
    Video ve vysoke kvalite zde (torrent):

http://www.gamersyde.com/news_35_minutes_of_the_witcher_3-15756_en.html
    • Keyz
      Dík za kvalitu :) Tohle by měli dávat do článků. Odkaz na původní neupravený zdroj. A ne pouze ty horší videa *11*
      • Loneck
        Jo není zač, ta stránka je vyloženě zaměřená na videa z her ve vysoké kvalitě. Akorát je třeba mít rychlé připojení :)
        • Keyz
          Koukám, že to skoro nikdo neposílá. Chtělo by to hodit na Mega apod :) Tam to jede rychle
          Tak to jede 3,5 MB/s. Lepší než nic no :)

Ještě jednou dík.
          • Loneck
            100/100 optika
          • Loneck
            No já teď posílám 5,4MB/s a stáhnuté jsem to měl rychle za 19 minut.
            • Keyz
              Jo již se to rozjelo :)

To máš slušný upload. Co máš za internet? Zde mám po kabelu pouze UPC kde je ping sice dobrý ale poměr Download / Upload komický.

Přitom je možné na jiných místech mít klidně 1GB/1GB.
  • Paul_cz
    Nekoukejte na hnus youtube verzi, raději si stáhněte 5GB nářez:
    http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_35_minutes_gameplay-32805_en.html

A seedujte ať se mi to stáhne co nejdřív :)
  • Super hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit