Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na půlhodinovou demonstraci třetího Zaklínače s CZ titulky
19.8.2014 | Aleš Smutný
145 příspěvků
-
Pěkný.
Asi bude nejlepší koupit nový HW začátkem příštího roku, kdy by měli být nové karty a procesory. I tak jsem zvědav jak to pojede. U zaklínače 2 nejlepší karty v té době při 1080p dávaly sotva 60FPS.
Zase to šlo nastavit aby to jelo i na starých sestavách nad 30fps -
-
Můžu potvrdit. Já upgradoval přesně v době kdy vycházel Zaklínač 2 a jako grafickou kartu jsem pořizoval AMD Radeon 6970 (kterou mám doteď) což byla toho času nejsilnější jednočipová grafická karta od AMD a bez Ubersamplingu jsem měl 35 - 60 fps tzn. žádná sláva *3*
Příští rok plánuju vyloženě na Zaklínače 3 upgrade grafické karty a určitě počkám s čím přijde Maxwell od Nvidia popř. s čím přijde AMD. Jinak vzhledem k tomu, že hra bude pravděpodobně využívat některé technologie vyvinuté firmou Nvidia, tak doporučuji počkat na první benchmarky, protože je možné, že grafické karty Nvidia budou mít výkonnostní náskok.
-
-
Na Youtube v popise videa bol odkaz na stiahnutie. Nevedno prečo ho zmazali, ale ja som ešte stihol :)
Tak nech sa páči, je to pekný macek :D
http://bit.ly/1paJtqH -
Upřímně.. jedničku ani dvojku jsem vždy rozehrál, ale nikdy nedohrál, říkal jsem si, že trojku ani nebudu rozehrávat, ale když vidím tohle video...je čas vyhradit další finance na další hru po Fifě a Dragon age: Inquisition *1*
-
ja si to lupujem na ps4
-
-
sorac kupujem na ps4 uzsa tesim nato strasne moooc *4*
-
-
Nevypadá to špatně, ale podle mě zcela rezignovali na předlohu viz. naprosto nepovedený look Geralta, postavy které by se v předloze nikdy neobjevili viz. Johny - takovou postavu bych tipoval do Dragon Age, dále tu máme plamenomet Igni - ok kdy má zakllínač v ruce plamenomet, používání střelných zbraní - WTF na gryfona ještě větší WTF - Gryfon je bajná creatura na úrovni zlatého draka či jednorožce - toho by Geralt nikdy nelovil - navíc atmosféra hry mě připadá taková jakási divná, kde je ta skvělá atmosféra z jedničky? Celá hra mě připadá strašně na efekt a už tam není takový ten respekt vůči předloze jako v jedničce, ten už ztratili ve dvojce, a kdyby tam nebyl Geralt, tak by mě nikdy nenapadlo, že ta hra patří do Witcher Universa...
-
-
Jenom toto demo je plné referencí na předlohu a v podstatě navazuje na knihy(vždyť budeme řešit Yennefer a Ciri!) takže tady brzdi a já osobně změny v zájmu hratelnosti rozhodně vítám. Igni plamenomet vypadá mnohem víc cool než ty ohnivý kouličky z dřívějška!! Geralt vypadá dobře a že je trochu jiný než jak ho Sapkowski popisoval mi vůbec nevadí. Hlavně že vypadá lépe, než v prvním díle. S tím Gryfonem máš sice pravdu, ale čert to vem, no tak se prostě Geralt rozhodl, že totoho uloví a hotovo. Střelné zbraně jsou super nápad. Jak chceš bojovat proti létající příšeře? Házet po ní meče? Nebo kamení? Geralt není moc na luky apod, ale malá jednoruční kuš naprosto dává smysl. Celkově tak nějak nechápu, na co si stěžuješ a připadá mi že se nějak moc snažíš aby se ti něco nelíbilo. S takovou se ti ta hra 100% libi nebude, ať bude sebelepší.
-
-
Vidím, že diskuze tu nemá cenu, tady i kdyby CD Project předhodil, že budete hrát za Johnyho Ramba, tak to budete kvitovat...Nesnáším lidi s nízkými nároky..
-
-
Diskuze má vždycky cenu ;o) PS: mijuli tě, pač máš vysoké nároky :) CD Projekt rulezzzz!!!!
-
Pokud jde o kvalitu TW3, tak mám vysoké nároky. Ale nehodlám si stěžovat na blbosti, které za to nestojí. To rád přenechám negativním pesimistickým tlamám, kterých je zde i beze mně dostatek.
-
-
Tvůrci jdou proti knihám, čili to nejsou blbosti, ale základní věci a pokud to někomu nevadí fajn, ale já si rozhodně postěžuji...
-
-
-
-
Práveže mne zase atmosféra príde strašne blízka jednotke, hlavne močiare a bojová hudba a takisto tie "ježibaby" pridávajú na tej slovanskej atmosfére.. toto je dosť odlišné či už od japonskej produkcie alebo od Západu.. tá kuša aj mne vadí, ale tak proste ju nebudem používať.. Igni sa mi páči - zase toľko to neodbieha od kníh - niečo sa musí obetovať tomu aby hlavne bojový systém bol zaujímavý a dobrý.. a ten plameňomet máš len vtedy, keď sa rozhodneš ísť cestou znamení a musíš si vylepšiť pôvodné Igni znamenie, čiže ak sa rozhodneš ísť cestou meča alebo lektvarov, tak asi ku plameňometu sa nedostaneš :).. Johny podľa mňa super postavička - taká akú často nenájdeš v iných fantasy hrách - čo je na nej, že by sa nemohla objaviť v knihách? Meno je trochu divné, ale to naschvál autori tam dali, lebo chceli takto prekvapiť ľudí - o tomto hovorili v jednom z najnovších interview.. ale čo sa týka Geralta môžem súhlasiť, vyzerá príliš "zdravo", opaľuje sa asi často :D a podľa mňa by mal vyzerať štíhlejšie, však po skončení dvojky je povedané, že dlhé mesiace bol len na cestách a tak by nemal vyzerať na tom lepšie ako v dvojke.. ale možno takisto ako v dvojke (tam totálne pomenili tvár Geralta od toho čo pôvodne ukazovali), tam možno CD Projekt RED ešte pomenia takéto veci, však ľudia im píšu o tomto na ich fórach a oni sú vcelku často na nich a odpisujú na niektoré veci..
-
-
Ten močál se mi také docela líbíl, ale podle mě jsou bahna v jedničce prostě atmosferičtější. To město už ne, fakt mě to město připomíná tou levnou architekturou Skyrim, jestli nezmění Geralta, tak to já budu mít osobně velké problémy vůbec rozehrát, když člověk čte knihu, tak si vytvoří nějak představu, jak bude vypadat - nejblíže tomu byl jedničce - a teď vidí tohoto avatara, tak si pokládám otázku: Čte vůbec CD Project ještě předlohu nebo už to vše zapomněl a co je vlastně k tomu vede?
-
-
Ono uz v prvnim dile byl odklon od knih. Treba chybejici jizva ve vystrihu Triss. Kdo knihy cetl vi,ze neslo o nejakou malickost ale jeji zivotni trauma.
Ale jinak nechapu jak nova postavicka odporuje kniham? V knihach prece nepotkal vsechny existujici monstra a kouzelne bytosti. To chces porad dokola zabijet a potkavat jen utopence a trpasliky?
S vizualizaci ti nepomuzu (i kdyz srovnani se Skyrimem vubec nechapu). Presne proto se kniham nic nevyrovna-kvuli fantazii. -
kdyby melo vsechno vzdycky bejt presne podle predlohy tak nic nevznikne
-
-
Hmm hloupá omluva, když si vypůjčí svět, tak by měli aspoň základní stavební kameny dodržet.
-
-
Nemá cenu tohle řešit se stádem, stádo vždycky sežere co se jim předhodí a pokud něco namítneš, tak tě ušlapou svojí blbostí...
-
jeste hloupejsi reakce pokud to povazujes za omluvu :D
-
pletes si zakladni stavebni kameny s omitkou
-
-
-
-
-
Asi aby na západě čuměli jak to je cool.
Je to méně věrohodné, když tam dávají podobné věci. Pak to trochu kazí ten zážitek, když se to posouvá někam jinam. Uvidíme jak moc tam takových věcí bude.
Ale ME z toho asi nebude. Naštěstí.
-
-
1 a 2 me extreme nebavili a ničim nezaujaly, ale ta 3 jka se mi z videjí opravdu líbí tak uvidíme
-
-
amen, mínusy na nás!! :)
-
-
Nějaký znalec Zaklínače knižní podoby, (ságu už mám nějaký pátek přečtenou, tak nevím), je na konci videa ta scénka (SPOILER) s Ciri, přepracovaná z knihy ? Nějak si tu scénku nemůžu vybavit.
-
-
Herní Zaklínač se odehrává o řadu let pod knižním Zaklínači, takže ne-e.
-
-
o řadu? Asi tak o pět *1* *9*
-
-
řada pěti *16*
-
-
-
Ne.
EDIT: A taky v knihách není nic o tom, že by Ciri otevírala nějaké portály. Víceméně je to popsáno tak, že najednou někde zmizí a jinde se objeví. Ale to by asi ve hře nevypadalo tak spektakulárně. *4* -
-
WTF? Bože, hnidopich. Kde Ciri otevírá nějaký portál? Já viděl pouze jak se vynořila z jiné dimenze, což doprovázel kýžený efekt. Konec konců v knihách i někaý ten efekt popsán byl, viz příchod k paní jezera, četl jsem je znovu nedávno a nikde tam není, že se prostě jenom vynoří a zase zmizí. Přesně takhle sem si představoval její cestování mezi dimenzema.
-
-
Zklidni hormon, dorostence, blbe jsi mě pochopil . Já proti tomu ztvárnění nic nemam. Hra není kniha, leccos se v ní musí dělat jinak. To byla pointa.
Jinak paní jezera otevřela bránu světu pro Ciri, to nic nedokazuje. Zalistoval jsem ale knihou a na jednom místě se tam píše o pukline, ze které vyjela Ciri na koni. Jinde je to popsané trochu jinak. Jestli se někomu chce dál bádat, ring je volný :)
-
-
-
-
Tak co hoši pořád Geralt ujíždí na solárku? CD Projett jsou babráci...
-
-
A ty jsi pořád ujíždíš na svých hloupých komentech?
-
-
hloupých? Máš pravdu, mně také připadá doslova hloupé, že CD Project neumí udělat správně ani hlavní postavu, což nechápu, jelikož Geratl je v knihách hojně popisován....
-
-
Ty máš hojně nahnojeno v chlebárně ... :)
-
-
-
-
škoda těch soubojů, tydle čtyry špatně pospojované moušnkepčry mě tahají za oči a k lehkosti šermu v knize mají pořád strašně daleko
-
-
Co jsem tak četl, tak i sám Sapkowski přiznal, že ví o šermu velký kulový. Kniha je psána tak aby ten šerm vypadal spíše efektně než realisticky.
-
Osobne sermirske nazvoslovi neznam, tak mi popisy v knizce vubec nic nerekly. A lidi co se v sermu vyznaji zase rikali, ze se to nedalo cist, jake to byly nesmysly. Tak nevim jaka lehkost sermu v knize je ;-)
-
-
Proč se rozhodli tvůrci vlastně nahradit Geralta tím tlustým dědkem? Geralt už nebyl tak výdělečný? Jinak co se nedozvím prý nejlepší RPG historie? Kde ten matroš berete lidičky? Do teďka vyšly docela průměrné dvě hry a z té trojky mám pocit, že je to otevřená dvojka, takže ty soudy jsou teda dost brzo....