Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Démon je nejsilnější power up ale dá se mu efektivně kontrovat buď Gauss Canonem nebo boostem (Quad Damage nebo Haste). Přinejhorším koncentrovanou palebnou sílu od většiny týmu taky nevydrží. Samozřejmě nesmí mít člověk tu smůlu, že ho potká zrovna za rohem.

Žádná brutální nevyváženost rozbíjející hru není. Jen je třeba používat zbraně efektivně, k účelu, ke kterému jsou stavěné. Například si všichni stěžují na slabost HAR. Stačí si uvědomit, že se jedná o zbraň na střední vzdálenost a podle toho se chovat, udržovat si odstup a mít pokud možno navrch, doslova. A boreček s raketometem má smůlu.

Zjednodušeným brněním fakt nevím, co myslíš. Náboje holt musí být univerzální, pokud se rozhodli použít systém loadoutů při spawnu místo zbraní rozesetých po mapě, dává to smysl. Asi by na to šlo naroubovat unikátní munici pro jednotlivé zbraně, pro každou zbraň by se objevovala třeba na několika místech na mapě. Jenže co bylo vidět v betě, těch míst s municí zrovna moc není, určitě ne tolik, aby to pokrylo všechny možné zbraně a na několika místech. Tak to prostě udělali tak. Hru to nerozbíjí.
  • Magister_Peditum
    Rozbitej je, třeba ten OP démon, do kterýho se může hráč proměnit, nebo nevyváženost jednotlivých zbraní... zjednodušení sbírání nábojů a brnění...
  • Spíš se tak nějak snažím, samozřejmě že nejde být úplně objektivní. Nikam Tě sunout nemusím, na multiplayeru není nic rozbitého, ani level design nebo balanc. Tudíž pokud napíšeš, že "mulťák zvorali",tipuju, že Ti vadí, že se nehraje jako Quake a to na základě toho, že tahle výtka bývá nejvíce zmiňována v diskuzích... subjektivní výtka. *4* Ale možná s tím máš jiný problém, to fakt nevím.
  • Magister_Peditum
    Zajímavé, sám se pasuješ za objektivního hodnotitele, zatímco mě suneš do pozice subjektivního... OK. *15*
  • Namísto vrtaček, tuším. Nebo podobného důlního vybavení. Ještě si vzpomínám na ten mail, co jsem četl v PDA, jaksi tam stěžoval "co teď jako budou dělat s motorovkama na Marsu". *15*
  • Přesně tak. Teď mu nezbývá nic jiného než se nad sebou zamyslet a probudit se. *1*
  • Jaksi nevidím nic zvoraného z objektivního hlediska. To, že patříš k těm, kteří by mermomoci chtěli mít z Dooma Quakea je čistě tvá věc.
  • Tak to smysl dává.
  • internetový kovboj v akci
  • Taronyu
    V Doom 3 to bolo tak, že ich tam zo Zeme poslali omylom. Už si ale nespomínam namiesto čoho.
  • Vypadá to, že už to smazali a nikde se mi to najít nedaří :(
  • C-BEAM
    ta "recenze" byla super *1* a to píšu jako hráč který byl na Kvejkovi závislý.
  • Nevíte někdo, proč mají na Marsu motorovou pilu?
  • Ice byl jeden z bohů herního pravěku, ty dobytku. Neumíš ani pořádně česky a tady si budeš otvírat držku na něčí psaný projev? Já bych ti dal matlala až by se ti ten pravopis v hlavě srovnal, ty...Jaryne.
  • jamar28
    Mně už to nedá. Jak je možné, že POKAŽDÉ, když napíšeš příspěvek do diskuse, tak ať je to cokoliv, máš tam desítky negativních hodnocení, ačkoliv tolik lidí ani v diskusi není? Už mi to vrtá hlavou docela dlouho. :D
  • Tak jsem teď koukal na ten singl a je to ještě lepší než jsem si myslel. Všechno je přesně tak, jak jsem si představoval. Jednoduchý a hezký UI, skvělý level design, arzenál i design jednotlivých zbraní, rychlý pohyb, možnost šplhání (parkour-feel) a celkově ta pravá doomovská atmosféra a cit tam je. Vypadá to, že si na tom id dali hodně záležet.

Blikající nepřátelé se dají vypnout a počet nepřátel záleží na obtížnosti. A to co z nich vypadává je matroš, který se hodí.
  • To me teda hrozne prekvapuje. Znas snad nakou slavnou znacku, ktera se po tolika letech vytahne a neni to jen levnej, slabej odvar, kterej vznikne, jen aby zaplatoval financni diru po nejakym predchozim fiasku ?
  • Mám to podobně. Q1 i Q2 mi přišli jako slabota. Až s Q3 přišla závislost
  • C-BEAM
    ano to půjde vypnout, takže to problém není. Horší ale je pokud designér potvor nalepí na postavu křiklavě barevné světélkující pičoviny, to je u mě zabijákem monster č.1, například světélkující Alieni z Colonial Marines mě "straší" dodnes.
  • Hele dědku, dneska není v Kauflandu žádná akce, že sedíš v domově u internetu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit