Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Per to do mě, ať je po mně!
  • Veskoslav
    Reálné poškozené? Proboha. Jak uděláš reálné poškození u zbraní, co ani neexistují. Co takové BFG? Plasmagun atd *1* Je vidět, že jsi nehrál Brutal Doom. Žádný z hráčů nechce reálné poškození. S tím se jdi bodnut do jiného žánru:)
  • hláškoval leda tak Duke Nukem. Tiež patrím k tej generácii, čo hrávala Doom (1) atď., dokonca aj staršie hry. Ale tohto štýlu, aký je vo videu, som tak prežratý a som z neho tak znechutený, že si tento Doom kúpim až keď bude v akciovej cene max 10€. A to bežne nemám problém kúpiť si hru v plnej cene. Ja nepotrebujem a nechcem, aby kusy tiel lietali všade a aby krv striekala v gejzíroch. A ani, aby jedna rana z brokovnice totálne roztrhala nepriateľa na cucky. Reálne poškodenie týchto nereálnych nepriateľov by bolo skutočne to pravé orechové. Hra zjavne mieri na vekovú kategóriu hráčov, ktorým tej krvi a kusov tiel treba pramálo.
  • Veskoslav
    Nepleteš si Duke a Doom. Protože si nějak nevybavuji hlášky v Doom I a II.
  • Veskoslav
    Největší blbost 3. Doomu kromě mizejících mrtvol, byl otřesný level design ala hororová hra. Přitom Doom nikdy nehrál na nějakou hororovou atmosféru. Prostě chodit s baterkou v ruce a čekat na lekačky, to nebyl Doom.

Jo vlastně, Drizzt, marná snaha něco psát.
  • Tak že teda patříš ke generaci, která Doom hrávala, by si taky mohl vysvětlit, kde si v Doomovi vzal drsnýho chlápka, co si to má hláškovat skrz hru. :D
  • dej me cislo na tveho tatu, musim s nim probrat tvou vychovu.. nekde nastala chyba.. prej kopie UT :D
  • De vidět že asi nepatříš ke generaci, která Doom hrávala. Já osobně jsem rád za návrat k původnímu konceptu. Poslední Doom se snažil být vážný a "hororový" ale bylo to s prominutím otřesné neustále se opakující lekačky a nuda. Nemám nic proti hororovým hrám, ale prosím Vás Doom byl vždycky střílečka o drsným chlápkovi co si to hláškuje a kropí skrz hru. To je jako z Wolfenstein nebo Serious sam udělat taktickou stealth akci. Proč ne, ale už to nejsou ty hry.
  • tvůrci odmítli koncept hororu? Jejich blbost. Měli si vzít příklad z druhého halfíka - velká variabilita prostředí, některé z prostředí byly docela hororové (Ravenholm), jiné vůbec. Pokud tohleto bude klon Unreal Tourmament v pořád stejném prostředí (stejně jako původní doomy), tak to bude o ničem. Rychlou akci si strčte za klobouk, pokud to nebude mít pořádný příběh a atmosféru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit