Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na rozpracovaný trailer z kampaně nového Dooma
27.4.2016 | Adam Homola
89 příspěvků
-
no tak ja uz ho hral a musim rict ze sem si z neho moc neukap :/ radeji si pockam na nove ut ..nevim proste sem od sve oblibene serie a vlastne prvni hry co sem kdysi pred 20+lety hral ..cekal vic ,syrovejsi , temnejsi.. atd ..proto asi tak prskam,,pac mam tu serii rad a tohle me zatim nejde pres zuby *7*
-
Zase soudit hru dle pár ukázek a nedodělané bety... To che opravdu koule.
-
Kategoricky nesouhlasím, hrál jsem betu a je to prostě starý dobrý QUAKE. Jedinou námitku mám, že každý hráč má už předem nastaveny zbraně tudíž, žádné sbírání během zápasu se nekoná. (Jen ty ultimativní: BFG, PlasmaGUN, Motorovka) Docela to přichází tím o zajímavé momenty ale jinak ten mulťák je nářez. Doporučuji si to někde zkusit.
-
bethesda neni Valve, a i tak, pochybuji ze i Valve vyrovna Half-Life2, ta hra je proste perfektni
-
koukam bethesda nema dost dokakavani vlastnich znacek tak se vrhla na ID......
-
lol prej q4 lepsi nez d3, dobrej úlet
-
mrkni na twitch ..ted tam kreativni noob a jeho pritelkyne hrajou singl ... blici pytlik sebou *1*
-
urcite slo o horror, peklo, temnota, démoni, krev, brutalita... co by to melo bejt jinyho?
-
Mulťák dle všeho docela zvorali, takže nezbývá než doufat, že singlu se tohle vyhne.
-
motorovka... *16*
-
myslim ze uz se stalo , demoni navic vypadaji dost uboze , level disaJn taktez ,ukoncovaci komba omrzeli po 10 minutach ,ale v brutal doomu si to uzivam porad :/ navic kdyz jezabijes vypadnou z nich zlatacky a modrasky a kdyz jich zabijes dost mozna dostanes i zlateho bludistaka :D..proste tohle ne , toy story s moba srack..u ....no nic tak se zase vracim k doom 1 multak a doom 3 coop :) ..skoda tak si po tech 20+letech dalsiho dooma neporidim *2*
-
Prosím prosím! Neudělejte z toho mulťák akorát s botama *13*
-
tak po pul hodce ukazek na twici doom 4 singl , sem to musel vypnout ..tohle je fakt otres *7*
-
nevím jestli to prekona geniální doom 3. hlavne se mi nelíbí ty otevrene levely, ja chci peknej koridor ktery k tomu proste patrí
-
Já jsem přízemní? Co to mektáš chlape. Prostě 90% zbraní v Doomu je fantazmagorie tvůrců, která není postavena na reálném základě a ty tu chceš reálné poškození. Tak co si o tom myslet. To není o přízemnosti. U Vás dvou je to spíše o příčetnosti chtít u Dooma reálné poškození nereálných zbraní a nepřátel *1*
-
Největší problém Dooma 3 bylo to, že vyšel prakticky ve stejnou dobu HL2. To byla ta největší slabina Dooma. Osobně si jej rád zahraji, ale nepovažuji jej za plnohodnotný Doom. Stejně tak Wolfenstein z roku 2009. Kdyby se to jmenovalo jinak, možná bych tak kritický nebyl. Navíc třeba když srovnám Doom 3 a Quake 4, tak i ten Quake mi vychází lépe.
-
že ty si tak prízemný, že nevieš, aký projektil môže mať aké poškodenie, tak to neznamená, že sú iní ľudia rovnakí. Ale keď sa ti páči krvavá grcanica z kusov tiel, tak proti vkusu žiadny dišputát.
-
Z dnešního pohledu se dá trojce vyčítat cokoliv, počínaje tím jak to není Doom jako první dva díly se svým čistým urá gameplayem, ale navzdory tomu bych tento díl stejně tak zbytečně nepodceňoval. Přístup sice jasně inklinoval k "survival-hororu" a hororové atmosféře a příběhu jako takovým, ale zpracování nebylo zase tak bezpotenciální. Já osobně, ač jsem si původní Doom taky ve velkém hrával, jsem při vydání D3 nějak výrazně nepřemýšlel o tom, jestli to je nebo není klasický Doom. Bylo to zkrátka pokračování známé značky, které chtěli tvůrci ruku v ruce s grafickou technologií představit hráčům s nějakou svou vizí, a to se udělalo. A i přes výhrady ve zvolených mechanikách, mírnějším tempu, absence výraznějšího góru a toho a onoho, to byl díl, který uměl jako hra přesto zabavit. A bylo jedno jestli při tom pročítal čtečky, mlátil zombies baterkou po hlavě, řešil "puzzly", hledal kódy nebo si vesele ve větším sem tam zastřílel. S nastupujícím pokračováním jdoucí na ruku zastáncům původního konceptu, kteří si ho přece jen vydyndali a módní vlnou rozhodovat retrospektivně, co už je a není tohle, je otázka Dooma 3 pro řadu konzervativních hráčů asi určitě jednoznačná a zdá se jim jakože na místě. Že šlo však ve své době o povedenou záležitost? To si troufám naopak tvrdit, že nepochybně.
-
Nesouhlasím, Doomovi horor dost sedne, jen se musí udělat dobře, což se u 3ky nestalo, bohužel. Byl repetetivní a atmosfera se vytratila. Repetetivně ale vypadá zatim i tohle, takže asi tak...
-
Přijde mi to nějaké pomalé...a ty "fatality".. no nevím, nevím...