Podívejte se na třičtvrtěhodinové demo z Cyberpunk 2077
-
Nechci hrat za ženskou.
-
-
Ani kdyby mluvila česky?
-
-
Bobovy myslím stačejí titulky...
-
-
škoda že to samý nemohla říct tvoje máma :)
-
Tak nemusíš, máš tam na výběr, troubo...
-
-
No vypadá to zajimavě, ale je vidět , že i tohle universum ma sva pravidla a limity. Prijde mi to dost inspirované ghost in the shell včetně auta kterým jezdí atd...možností se vylepšovat implantáty..možností hackovat následně lidi s implantáty a i zbraně se dost inspirovali ...no uvidíme, snad to nebude pruser...to že nejde řídit auto beru jako jedno veliké mínus
-
-
Přijde mi vtipné jak často čtu, že je CP77 inspirované GITS.
Ale málokdo si uvědomuje, že předloha Cyberpunk 2020, ze které čerpá CP77, vyšla 1 rok před mangou GITS.
-
-
Za zacatek cyberpunku se typicky bere Neuromancer, tj. 1984, i kdyz naznaky jsou jeste starsi (napr. Blade Runner, 1982). Gits se uz vylozene jen veze na vlne.
-
-
Auta by mělo jít řídit ne? Jenom ty létající auta nepůjdou.
-
Tohle měly hry jako Cyberpunk nebo Shadowrun už v 80. letech. takže bych řekl že nejvíc je Cyberpunk inspirovaný sám sebou.
-
-
Tak grafika ujde, sice mohla byt lepsi ale jelikoz to bude jeste na tuhle generaci konzoli tak budiz. Porad je pak sance na nejakou enhanced verzi. Prestrelky super. Je to lehce polsky kycovite ale ne moc. Ukazka pekna, ale co realne pak v tom svete pujde delat nevime. Aby to mesto nebyla jen kulisa, jako svet v Zaklinaci 3. Atmosfera celkem dobra a design taky (i kdyz mi je jasny ze plno ortodoxnich fandu tohohle zanru bude mit plno pripominek, ja to moc nestuduju takze mi to prijde dobry). Samo lze pocitat ze finalni verze bude v ledascem jina lepsi/horsi. Taky doufam ze tam nebude moc nepratel s weak pointem nekde na zadku ala Horizon. Hodnoceni ukazky 8.5/10
-
Perfektni! Těším se !
-
Pročetl jsem hodně diskuzí, ale bizardnější než je tato, jsem nenašel.
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/9ay2bd/about_the_nudity/?utm_source=reddit-android
Aneb má někdo z vás problém s nahotou ?
-
-
Na KCD fóru jsou podobný témata, náboženský fanatici. Jinak zrovna nechápu jak někdo kdo má nějaký bytostně morální předsevzetí může hrát hry, který jsou jasnou degradací co se týče nějaký "morální čistoty", stejně jako TV apod. :)
-
-
Ještě by mě zajimalo, zda někdo neví na čem demo běželo..podle čudlíku pojmenovaných B,A,X,Y je zřejmé že xbox...ale jakej? X ? Two? :)
-
-
Tak uz jsem si to nasel..bezelo to na high-end PC...takovy zelezo asi doma jen tak nekdo nema..ale v poho by mela byt i konzole xbox one x
-