Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak fajn pokud bych tedy měl přemýšlet jako on tak bych řekl že kvůli televizi kterou mam doma vychází špatné filmy. To je taková kravina svádět kvalitu her na spotřebič. Všechno je jen a pouze o lidech ať už o vývojářích nebo hráčích konzole nikomu nic nepřikazuje. Když se prodávají jednoduché hry typu CoD a koupí si je miliony lidí tak se nedivte že se nikomu nechce namáhat a vymýšlet něco novýho když se vždy najde dost lidí co si to koupí.
  • Jisteze vysla spousta lepsich her. Ale mrzi me, ze si nemuzu doprat i hezci hry. Pocitace jsou dneska levnejsi nez kdykoliv driv(uz neni potreba chodit do prace 3 mesice, staci 10 dnu) - jenom holt ten vykon neni ve hrach videt. Proc bych si nemohl doprat hru, ktera je zabavna i krasne vypada? Nepodsouvejte ten klisoidni konflikt obsah vs. forma - ja preferuju obsah I formu.
    • Jenom si vzpomente, jak vypadal konec 90. let - rok co rok vychazely hezci hry. Ta technologie byla videt(a na hratelnosti se to rozhodne neprojevilo negativne) - dneska mame moznost mit fotorealisticky textury, shadery ze kterejch prechazi zrak a pokrocilou fyziku.. Nemame nic z toho(nebo aspon ne v mire, v jake bychom mohli mit), protoze jsme i na pc limitovani konzolema.. A nekteri z nas si jeste spokojene vrni, protoze 'prece jde o hratelnost'(ktera ovsem neni dneska obecne lepsi, nez byla kdykoliv driv)
  • Hrál jsem jako zarytý PCčkář Red Deads Redemption na Xboxu a je to graficky velmi hezká hra s výbornou fyzikou a hlavně hratelností, kterou může Crytek pouze závidět. Kdyby místo grafiky šrouboval Crytek raději hratelnost, bylo by to super. Je fajn, že 5 let staré Xko zvládá i dnes docela luxusní podívanou s ještě luxusnější hratelností. Njn, hoši z Cryteku asi ještě nehráli Gears Of War 2:) Howgh
  • Podle šéfa Cryteku konzole brzdí vývoj her..
    Hah když jsem přesně tohle napsal o pár článků níže, tak mi nějaký trotl odpověděl že mi je 15 *1*
    jo zlepšuje se grafika ale je to furt to samé 4 tlacitkama jdi zabij prines smontuj dostanes nejakou blbost zabij dalsi atd až je za par hodin konec
    • Na stejným principu funguje i mario, a jak je tu už dlouho *3*
  • odkaz pre debilkov z cryteku - utrite si sople z nosa a urobte AAA fps hru IBA pre PC .. DirectX 48, Shader Model 99 .. vrazte do toho 35M USD, a do mesiaca vasa firma klakne, herne PC je DEAD, je to vsiva warez diera, kde blbeckovia zivia PC HW firmy s ich 400w GPU v dvoch slotoch.
    • Tak ted si konzolistum udelal fakt vybornou reklamu, je videt ze intelekt z tebe primo pristi. *5*
  • Stačí se podívat co vykouzlily Epic s UT 3 enginem jestli tohle pojede plynule na konzolích tak mi to bude na další tři roky stačit pak už doufám že vyjde next gen konzole :) a já si pro ni pudu mezi prvníma
  • naprosty souhlas. fuck off konzole. opravdova "next-gen" hra tady dlouho nebyla...
    • To je mi ale inteligentní názor.
  • Planet space torment = Planescape Torment
  • Crytek vydela predevsim na licencovani Enginu pro armadu (konkretne Socom), energeticke koncerny a tezebni corporace (vyvoj simulatoru) tam sou takovy marze o kterych se s prodavanim her masam pro konzole muze jenom znat. Kdyby crytek mel byt ziven z toho co vydelal z PC nebo s toho co vydela na konzolich s Cryengine 3 tak by stezi mohl vlastnit kolem 7 studii ve svete a vyvijet jeden z nejdrazsich enginu...

To jen pro upresneni a pro lidi co nechapaly kde crytek porad bere penize i kdyz nebylo moc hernich licenci enginu a snad jen 2 hry v pribehu 7 let coz by bylo pro jina studia smrtici vzhledem na naklady crysis/cryenginu 2 a vyvoje cryengine 3 a o tom poctu koupenych studii ani nemluvim...

Co se tyce tve konzolove lasky, nedokazu si predstavyt ze vrchol veskereho hrani bude linearni hra pro masy rozhodne me osobne nemadnou konzolove navrzene hry ne kvuli ovladani ne kvuli grafice ale kvuli tomu jak ta hra je navrzena sama o sobe...
  • konzole jsou zlo....ale...bylo to tak vždycky.....konzole je nakonec levnější....jednodušší.....hlavně......teď hrajou velkou roli ty velký levný lcd televize a pak kraviny typu Kinect nebo move-----Kinect teda zatim spíš infantilí bublina, která brzo..to...........né..konzole......sem fakt nikdy nemusel....jasně, je na ně řada skvělejch her......který na PC....často ne....ale jsou jasně...zastaralý....plný kompromisů............................grafika a fyzika jsou dobré věci..........................
    • V tvém příspěvku máš sice 121 teček. Ale ve všem se pleteš..........................................................................................................................122 *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit