Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfa Cryteku konzole brzdí vývoj her
25.11.2010 | Aleš Smutný
109 příspěvků
-
To jsou ale kecy... Jsem pc hrac ale kdyz ctu takove ........ Tak je me blbe. Nikdo nikoho nenuti delat takove ci onake hry. Delaji to pro prachy a jeste remcaj. Povedene hry jako portal, world of goo atd. Nepotrebuji supercool cryengine a presto jsou mnohokrat zabavnejsi a prinasi mnohem vic nez crysis.
-
Moje geneze - Atari 800 XL, PC 386, Pentium 120, 200MMX, P3 600, P3 Tual 1,1, P4 2,4, P4 3.6, Core 2 Duo, Xbox, PS2, Gamecube,GAMEBOY Advance, X360, NDS, PS3. Nyní ze setrvačnosti Core 2 Quad 9550+9800GTX, ale jedu na tom jenom net:-))), sem tam nejaky retro. Konzole jako přístroj POUZE na hry je FASCINUJICI zalezitost a PC se mu nikdy nemuze vyrovnat. Howgh
-
-
Volejte Chocholouška *1*
-
-
No, kdyz nekomu reknu kolik penez jsem dal za hry a za chlast, obvykle me posila do blazince:-)
-
-
Za hry do blázince, za chlast do léčebny *2*
-
-
-
-
he he. Tak nevadi. Zacinajte pracovat na novej hre ktora vyjde o rok dva na sedemrocne zelezo. Sice nikto nikoho nenuti tak kde je problem.
-
nooo...tak asi tak vy vyvojari melete o tech. vlastnostech her tzn...namakana grafika atd....ale řeknu vam jedno crysis nikdy nebude tak zabavny jako např, Contra, nebo super mario na
16 bitech. nad tim by jste se meli zamyslet. jak udělat hru zabavnou a plnou napadu.... a ne nad tim jaky efekt použijete při vybuchnuti bomby...nudaaaaa.......kdysi jsem měl 486....ale pobavil jsem se daleko vic než ted z těhle nudnejch srač...........ktere jsou jen oleptané grafikou ..... -
Hm, za dob PS2 je zajímavé,každá ta konzole,xbox,ps2, a výkonné PC.Nikdo si nestěžoval , každá ta krabice co uměla , tak ukázala svou grafiku atd a nikdo nekecal o brždění , to je zajímavé co melou. Je to dnes o penězích a penězích ! Už jen to , že na pc jsou nejvíc pirátů a vy se pak divíte proč vlastně nedostanete lepší grafiku nebo reálnější hru?! pak se svádí na konzole , dost ubohý ! Zamyslete se hoši i celej Crytek !
-
Je to pravda - je jen skoda, ze graficky je treba PS3 postavena na GF7800GTX a ne na 8mickove rade to by bylo vyrazne lepsi... Presto se HRY jako medium bez konzoli neobejdou - komercne to je proste nutnost. PS: Mam topinkovac PS3 a hard core herni PC take (zejmena ovsem na grafiku :-) ale obcas zahraju rad. A Tajnej - Cloud computing konzole prijdou to je skoro jistota * jde o to jestli za 2 nebo 3 generace - nebo uz priste. Uvidime...
-
-
No to je sice pěkný, ale k čemu mi jako jedinci budou cloud computing console ? To si mám jako koupit víc konzolí a doma si je sesíťovat? Už vidím ty parametry na obalech... 4xPS4 na rozjetí GT6 *1* To už by byly schůdnější ty měnitelný komponenty (třeba jen časem boostovanej výkon).
-
-
Nie, on myslel výkonný server vonku a doma iba tenký klient - hra sa bude streamovať po rýchlej inet lajne.
-
-
-
Me uz deset let bavi slychat jak PC zemre a konzole jsoubudoucnost. Zatim to vypada ze tomu bude naopak. Vetsina lidi vlastni PC a nakonec se stanou streamovacimi klienty a konzole budou tak dobre pouze jako tezitka.
-
jinak já věřím, že konzole vývoj nelimitují, pouze HW na který se vyvíjí stárne pomaleji než HW v PCčku, po létech pravidelný a celkem i nákladných investic do HW v PC je konzole mnohem finančně výhodnější
-
To co prohlasil ví každy hrač co ma vice jak 10 let. To proč konzole zabijí hry není technologii ta se vy od začatku vyvoje a tím se na to musí přispusobit vyvoj. Mozna ze kdyz ted dosahli stropu tak se konecne dockame poradnych her ktere nebudou jen o WOW efektu ktery ten vykon zere.
To ze konzole brdzi vyvoje je spiše strukturou trhu kdy na konzole jsou především jen konzumenti. Tim padem jsou tihle zakaznici i mene narocni a ne tak dychtivy po pokrocích ale stačí jim prave ten WOW efekt a kdyz to dobře jede.... to je to co ubíji dnešní hry
A nebudu se pouštět do nesmyslnych diskuzí o tom kde jaka vyšla hra protože s dobrym PC si přes emulator pustím skoro všechny konzolovky.... -
-
Naemuluj mi Heavy rain a vykouřím ti ho
-
-
Muze mi nekdo rict, cim tahle firma posunula zanr? Nemyslim ted pekne vymodelovanou palmu nebo pohadkovy oblek. Dekuji
-
-
Ničim....jen udělal hru ktera kombinovala "dobře" ruzné prvky ale nic noveho neukazala...ale na druhou stranu ani neni moc co noveho ukazovat hlavně kdyz se to dobře naporcuje
-