Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To: Joe tak fotorealismus tedy vubec mit nemuzeme:) A ani tu pokrocilou fyziku to zase moc prehaniš:) To na PC taky ještě dlouho nebude a není to otazkou Hardwaru to není až takovej problém ale spíše otazkou algoritmu a programovaní.

Pro plno firem je problém udělat kvalitní AI do hry ktera by jim pasovala natož pak něco s fyzikou...

A fotorealismu bych ani nechtel. Hry jsou vymyšlené věci a myslim že není dobré je zakaždou cenu spojovat s realitou
    • Jen ho nech blahove snit. Statistiky Steamu jasne ukazuji jaky HW v dnesni dobe dominuje PC scene a na nem si rozhodne nikdo fotorealisticke, supermoderni, atd hry neuzije. Hracu s dostatecne silnym zelezem je minimum a ti by vyvoj techto her tezko zaplatili.
      Ty plky o tom jak je HW levny a ze uz ti staci pracovat sotva 10 dni jsou k smichu. Bezny clovek si nemuze dovolit obetovat takovou cast mesiciniho prijmu. Nasetrit na highend HW je vetsinou vazne problem.
      Az ho prestanou zivit rodice, zalozi rodinu a zacne splacet nejakou hypoteku bude rad, ze si jeste vubec nekdy neco zahraje.
      • To je sice pravda ale v soucasne dobe zadna hra PC komunitu nijak nenuti upgradovat sva zeleza. Naposled bylo trochu poprasku kolem HW Metro 2033 ale jinak valnou vetsinu her v pohode rozbehnes na 2- 3 roky starem PC. Pocitam ze do prichodu nove generace konzoli se na tom moc nezmeni.
    • Hry samozrejme zatim nemuzou vypadat jako fotky, ale ze je dneska za 'uspech' povazovany to, ze hra bezi na necem na urovni Unreal engine 3, to je vcelku ostuda. Ja mam proste rad hezky veci - auta, budovy no a samozrejme i hry. Nevidim na tom nic spatnyho nebo nebezpecnyho.. Hru od reality snad rozezna kazdej, kdo nema jednociferny IQ :)
    • To je dobrá myšlenka když by hra vypadala jako skutečnost velice snadno by se mohlo stát že by někdo ztratil přehled o tom co je skutečné. Ale to nás zatim nemusí zajímat to je zatim sci-fi.
  • Nesuhlasim s poslednou od autora staci sa len pozriet na posledne novinky a predajne hity na konzole a odpoved je jednoznacna NIE!!! Tato otazka bola sice pekna ale uplne naivna!!
  • Takže - konzole typu PS3 a X-box 360 - mají tím pádem končit pls poradte či napište názor a tak nebo i odkaz.
    K vánocům mám dostat PS3,..... *3* *4* tak at si nekoupím starý výrobek....
    • kup si novy telefon tie su vykonnejsie ako ps3 ci x360
      • Rozum si bohužel nekoupíš :)..
        • A jinak, už jen pohybové ovladače nějakej ten pátek prodlouží životnost. Já čekám novou genraci nejdřív v roce 2013 (pokud v 2012 neumřeme *1*) a než se to dovalí do ČR, a bude to cenově přijatelné, tak si ještě na tom PS3 pěkně zahraješ.
          • No vidíš už se nám to pomalu krátí 21.12.2012 bude s námi konec sakra tak to toho budu muset ještě hodně stihnout.
    • Bez obav - jak X360 tak PS3 tady budou bohuzel jeste minimalne 3 roky.. A to je hodne optimistickej odhad, mozna i 5 a vic. Ostatne ani kdyby na ne uz nic nevyslo, her je porad dost, abys byl schopnej u nich prosedet nasledujicich par let :)
  • svata pravda, nebyt konzoli vela veci by sa na pc zmenilo k lepsiemu
  • Podla mna osobne konzole nebrzdia napady ako take ale samotne herne mechanizmy urcite a taktiiez kvalitu hry, napriklad som raz videl BiA pre Wii tusim a ked som videl to ovladanie tak som mal chut plakat vecsina hier ktore prechadzaju od pc k konzolam, prichadza o mnoho prvkov z ovladania az po narocnost hry. Preto by podla mna mali pre konzole vyrabat hry ktore niesu az tak narocne pre ovladanie. Cisty priklad toho ako jedno krasne RPG moze vdaka konzolam prist o hlavne prvky je napriklad Mass Effect2, osobne sa mi hra pacila ale jej vekym minusom bolo obmedzenie buildov, brneni a zmensenie poctu zbrani - touto cestou vedu konzole ktore vdaka svojim limitom taktiez limituju ba brzdia vyvoj pre PC.
    Okrem toho ako uz vieme konzole sa zacinaju podobat niektorymi prvkami PC a to napriklad x360 ktore su celkom dobre zabezpecene proti piratskym kopiam co znamena ze ak nemate pekelne dobry crack tak si musite kupovat hry z obchodu to preto maju koznole vecsi prijem z predaja.
    Na dalsiu stranu chvalim snahu tvorcov Zaklinaca ktory si chcu ochranit svoju hru vdaka sudom ale osobne si myslim ze ak k tomuto kroku zacnu pristupovat aj ostatne firmy tak by mali trocha zauvazovat nad cenou produktu, lebo nehnevajte sa ale v poslednej dobe mi pride ze mnohe z tytulov sa nehorazne predrazuju a to nehovoriac o niekedy dost slabej kvalite za tak velke peniaze snad najvecsi priklad toho bol Force Unleashed 2 :P
    • Za zmeny v konceptu Mass Effect 2 oproti jednicce rozhodne nemohou konzole, ale snaha autoru o co nejvetsi prodeje. Diky tomu, ze ho zjednodusili si tu hru poridilo mnohem vice lidi (i ti co by jinak o RPG ani nezavadili), coz spolu s portem na PS3 maximalizuje prodejni potencial tretiho dilu.
      Zmeny v konceptu se u hardcore hracu nesetkali s dobrym prijetim at jiz to bylo v radach PC, tak xbox hracu. Koho to ale zajima, kdyz to prineslo dalsi miliony dolaru do kapes vydavatele. I tak je ale ME2 jedna z nejlepsich pribehovych her na trhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit