Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná
7.1.2016 | Aleš Smutný
202 příspěvků
-
Nepotvrzené informace to mají za úkol podpořit prodej her. Crackovat se bude vždy a že za dva roky nebude hra na na stažení?? :D:D:D
-
Tak to konecne ten herni business nakopne trzby stoupnou o 1000% protoze vsichni ti "pirati" najednou zacnou hry kupovat *1* sice nevim z jakeho kolace penez, co lidi utracej ukroji? nevite? to co odted utrati za hry, budou penize co ted davaj na jidlo? na leky? na najem? na energie? jako kde se najdnou vemou ty penize navic?
-
-
Tak konecne zacnou delat neco prospesnejsi, studovat nebo makat. Ted jenom hrajou kradene hry a cekaji na socialku nebo podporu.
-
-
hmm a nebo udou radsi ven, kde je to zadarmo nez sedet jak stary dedkove u pc *1*
-
-
Jo, protože rozpočet každýho jsou prachy na jídlo, nájem, léky a energie. Z těch peněz se samozřejmě moc ukrouhnout nedá, ale neříkej mi, že si každej občas nekoupí něco, co (na rozdíl od již jmenovaných) nutně nepotřebuje. Dá si v hospodě o pár piv míň, párkrát pojede někam místo autem sockou... Místo knížky koupí hru. Prachy se najdou.
-
-
souhlasím. Kdyby místo vyhozených peněz za DRM vydávaly herní společnosti dema jako tomu bylo zvykem v minulém století... jenže ouha, to by asi hráči zjistili, že spousta těch her nestojí ani za to pirátské stáhnutí.. :)
-
Třeba se někdy dočkáme opravdových a pravdivých čísel. Fakt si myslím, že když si tu hru někdo chce koupit (a stojí to za to) tak si tu hru koupí. Když ne za plnou dardu, tak si počká na slevu. Upřímně třeba u FIFA nečekám, že by lepší ochrana nějakým způsobem ovlivnila prodeje. Říkám to už léta, pokud někdo nemá prachy, nekoupí tu hru ani když bude stát stovku (ano před třiceti léty jsem byl kluk co chodil na základku a rodiče neměli každý měsíc 1600 na vyhození).
-
Kdyby nebylo pirátství, tak bych se nejspíš vůbec nestal zaníceným hráčem a nedal bych do her teď už možná desítky tisíc, protože bych jako osmileté děcko zůstal jenom s hrami typu Atlantis a Hugova matematika, které mi rodiče koupili jednou za půl roku, a nikdy bych neobjevil úžasnost GTA nebo Medal of Honor. Pirátství je součástí herního průmyslu a pokud ho vymýtí, tak z toho jen udělají exkluzivnější záležitost, do které se nedostane každý.
-
-
Asi bych to cítil stejně. Jenže před třiceti lety měl 386tku za 40 000 málokdo a hry se sháněly blbě. Později sice vznikly obchody, nicméně na předraženou hru za 1800 v době kdy byl průměrný plat plácnu 12000 měl na tu hru málokdo. Dneska jsou platy jinde a ceny her také (pominu dementní cenový rozdíl mezi hrou na PC a konzoli). Ale je pravdou, že kdyby nebylo tehdy pirátství nikdy by mě asi neuchvátil svět Indyho III a IV, Dune 2, Isharů, Dungeon Masterů.. a mnoha desítek dalších.
-
-
Vsichni co tady obhajuji piratstvi, doufam, ze prijde doba, kdy bezdaci a imigranti budou chodit k vam, piratum, domu zdarma nakupovat, protoze v obchode to je pro ne drahy.
Cena se urcuje od nakladu a chamtivosti vyrobce. Pokud je cena takova, kterou je zakaznik za tovar ochoten dat, je to ok. Kdyz se mi cena nelibi tak si ten tovar nekoupim. Kdyz sou male prodeje a vyrobce nedosahuje ocekavanych zisku = tovar zlevni.
Tedy takovy kecy, ze kdyz se nebude piratit budou hry drazsi je nesmysl. Jeste me nikdo nedonutil dat za neco vic, nez jsem chtel. -
-
lol
Používáš argumentaci starou jak kopírování samo. Informace nejsou tovar. Vůbec by mi nevadilo, kdyby jsi mi OKOPÍROVAL ledničku s obsahem a tu jsi pak vyjedl. Nevznikla by mi totiž škoda.
A tohle je fakt perla: "Jeste me nikdo nedonutil dat za neco vic, nez jsem chtel." To si zapamatuj velmi dobře. Co není může být. A nebo se u tebe vždy vytváří mentální obrat a sám se přesvědčíš, že jsi tolik opravdu dát chtěl :D Lidská mysl je pozoruhodná. -
-
Hlupaku, proc bych ti mel kopirovat lednicku,
Vezmu si z tve lednice co budu chtit stejne jako ty ukradnes hru, ktera ti nepatri.
Dusevni vlastnictvi je taky vlastnictvi, nez tu hru nekdo udelal tak se taky nadrel.
Ale to tupej zlodejicek nikdy nemuze pochopit a argumentuje, ze si muz zkopirovat co chce
Doufam, ze ti nekdo zkopiruje HDD nebo z ppmoci keylogeru ti ukradne hesla od a vybili ti ucty.
Podle tvych argumentaci je to legalni.
Lidska mysl je opravdu pozoruhodna a jenom pablb zaplati za hru, tovar, auto vic nez chce dat -
-
kopírování NENÍ krádež!
tady to máš vysvětelený PROLOPATYcky:
https://www.pirati.cz/_media/volby2010/kopirovani.png -
-
Who is downloading warez, is downloading communism.. FUCK YOU
-
-
YOu mad, bro ? FUCK OFF there.
-
-
-
-
-
-
Denuvo zaplatilo 3 dm aby se na to už vys*ali, Denuvo získá monopol na ochranu her a bude bohatší než jakákoliv herní značka.
-
-
a za pul roku se budou vsechny hry s denuevo piratit vesele dal *1* a protoze vydavatele utratili prachy za zbytecnou "ochranu" pardon OMEZENI budou zase brecet ze maj malo protoze pirati...
-
-
80% pirátů jsou děti a mladiství bez stálého příjmu (pokud se nejedná o rozmazlené haranty, kteří mají bohaté rodiče), kteří si tu hru stejně nekoupí a jen budou brblat, nebo škemrat u rodičů... takže to toho moc stejně nevyřeší ... ale proč ne ... klidně ... *5*
-
-
Haha třem náctiletejm se to nelíbí *1*
-
Zlatá doba, kdy většina kolem nevěděla jak cracknout hru pokud nefungovalo nakopírovat .exe soubor a potřebovali s tím pomoct *1* Dneska to mají děcka jednoduché, stačí omeknout návod na youtub *9*
(to měl byt novy přispěvek ne odpověd, ale co :/ )
-
-
"Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná."
A podle mě se zároveň do dvou let producenti tak zaměří na neprolomitelné DRM, že bude samotná hra po vydání nehratelná.
Nechcete DRM? Podporujte distribuce bez DRM. Já třeba nakupuji primárně u GOG. -
Hmm piráti zachraňují PC scénu, co já se tady nedočtu za komedie *15* Tady spousta lidí podporuje pirátství, čím porušují nejen pravidla diskuse, ale i zákony ČR, ale hlavně že cenzor smaže muj prispevek protože vydelávam víc než on *1* *7*
-
-
srovnej nabidku her pro PC a pro konzole! Kolik to vychazi??? nejakejch 1000:1 pro PC *3* *1* *1* *1*
-
To bych chtěl vidět toho hlupáka, který tě platí když neumíš ani gramatiku *1*
-
-
Takhle bys o jeho mamince asi mluvit neměl *1*
-
-