Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ale blbost, co by taky mohlo vypadnout z ženské.
  • Je to dobrá zpráva. Hra už se dneska dá vrátit, takže argument s "vyzkoušením" padl, a až nebude možné hry pirátit, tak padne i druhý klasický argument, že kdo hru ukradne by si ji stejně nekoupil, takže vydavatel o nic nepřichází. Očekávám vyšší prodeje PC her, na to konto posléze vyšší investice do jejich vývoje, z čehož budeme těžit všichni. Už aby to bylo. *4*
    • del0
      "padne i druhý klasický argument, že kdo hru ukradne by si ji stejně nekoupil, takže vydavatel o nic nepřichází"

Na druhou stranu, padne i nesmyslný systém vypočítávání ušlého zisku. *1*
    • BangMeInBangladesh
      Jak vrátíš hru, která ti nepůjde?
      • To bude záležet na tom, proč mi nepůjde.
        • BangMeInBangladesh
          Tak mi popiš modelovou situaci, kdy vrátit jde, nevím jestli myslíš steam a nebo když si koupím hru normálně v obchodě.
          • Chim
            Tak na steamu můžeš hru vrátit bez udání důvodu, pokud se nepletu.
            • BangMeInBangladesh
              Ano, ale nesmis v ni mit nahrano vice nez 2h, ale neni to 100%, steam to vyhodnoti a zalezi jen na nem jestli ti to uzna.
          • Pokud bude rozbitá tak, že mi ani nepůjde spustit, tak proč by neměla jít vrátit?
            • Pleteš to sem ty. Napsal jsi, co když mi hra nepůjde. Když mi hra nepůjde (a nebude to vina mého počítače), tak se budu bránit.

Pokud mi hra nepůjde a bude to moje vina (špatně jsem si přečetl požadavky apod.), tak jsem blbej a můžu se jít klouzat, pokud mi ovšem prodejce neumožní refund (např. Steam).

Pokud mi hra jde, ale nelíbí se mi, tak opět záleží na tom, jestli mi prodejce umožní refund.

Faktem je, že mimo Steam jsem to zatím neviděl (ale zase je to jeden z největších prodejců). Byl bych za to, aby se to uzákonilo a museli to takto nabízet všichni.
            • BangMeInBangladesh
              To sem neplet, psal si ze odpadl argument "odzkouseni". Takze jak ten argument odpadl? Muzu si koupit hru v obchode a kdyz budu mit jen 15fps a nebude se mi to libit, ji vratit?
    • pokud to zere vykon (nedej boze zbytecne zapisuje tuny dat na ssd jak nekdo zminuje niz), tak je to proste pruda a muze to klidne odradit podobnej pocet zakazniku jako to na druhy strane donuti ke koupi

dneska je her tolik, ze by musely mit "denuvo" vsechny, aby to zatvrzeky piraty donutilo platit

tyhle tanecky jsou neco jako revizori v mhd, maj spis psychologickej ucinek nez realnej, snazi se vychovavat spis nez napravovat

kazdopadne si rikam, ze neprolomitelna ochrana nemuze bejt zas tak daleko, staci neco jako zasifrovana integralni soucast celyho souborovyho komplexu hry a v kombinaci s aktivaci online je to prakticky neprolomitelny, pokud to nekdo nevynese zevnitr
      • Já jsem četl, že s tím SSD je to hoax, že se dělaly testy a nic takového se nezjistilo. Jinak ale souhlasím, že ochrana by měla být co nejmíň obtěžující pro platícího zákazníka.
    • Ocekavat muzes leda tak zdrazeni protoze se jich prodas min = budou tedy drazsi, aby si vydavatel prisel na sve...
      • Prodá se jich víc. A hlavně to bude méně riziková investice, což znamená více peněz v průmyslu. Radost.
  • Vojta_Ilavsky
    Dokud bude GoG.. :) Ať je hra sebelepší, omezování zákazníka si líbit nenechám.
  • Neni to nahodou to DRM co nici SSD disky?
  • BoB.2
    No jo Diablo III byl začátek.
    • Vojta_Ilavsky
      Začátek byl monopol Steamu, vámi opěvovaného Steamu, to menší zlo, zlatá klec.
      A nebojte, pamatuju si SecuROM a omezený počty instalací, proto píšu menší zlo. Škoda že koncept GoGu nevznikl ve stejné době jako koncept Steamu.. Denuvo mi připomíná návrat přesně do těch dob před Steamem.
  • Klidne, nemam stim problem hry stejne jenom kupuju. Teda hry co si moje penize zaslouzi, odpady nekupuju ani nepiratim. Furt cekam kdy zlevni to GTA 5 a furt nic:-) si to snad uz nezahraju :-D
    • a sleva z 59.99 na 35.99 ve vanocnim vyprodeji na steamu ti byla malo?? tss, maji skoro zadarmo a jeste maji reci....
      • Kupuju jenon krabicovky mimo steam. A hledal sem pred vanocema slevy ale nikde nenasel.
    • se ti ani nedivim i takovou super hru jakou bezpochyby gta5 si lidi za plnou cenu nekoupej, protoze dnes existuje tolik her, ze neni cas jen ty nejlepsi z nejlepsich vsechny zahrat a dohrat takze proc to vsechno kupovat za ty prepaleny ceny. neni duvod!
  • hehe a co prodeje jak lamou "neprolomitelne" hry prodeje? co? najdenou se ukaze, ze ty nejpiratenejsi byly i nejprodavanejsi *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit