Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná
7.1.2016 | Aleš Smutný
202 příspěvků
-
Pokud bude rozbitá tak, že mi ani nepůjde spustit, tak proč by neměla jít vrátit?
-
Tak mi popiš modelovou situaci, kdy vrátit jde, nevím jestli myslíš steam a nebo když si koupím hru normálně v obchodě.
-
Witcher 3 například žádnou ochranu nemá, už od vydání. A na slabší prodeje si nikdo nestěžoval, právě naopak.
-
To bude záležet na tom, proč mi nepůjde.
-
Jak vrátíš hru, která ti nepůjde?
-
S Denuvo jsem problém nikdy neměl, za zbytečný zlo považuju always on-line DRM, obzvlášť když si to vydavatelé nedokážou ošetřit při spuštění na svojí straně jako např. SimCity nebo třetí Diablo.
-
GfWL je zářný příklad kdy je crack doslova nutností..
Po prvním spuštěním legálně nabytého(rozuměj koupeného, tehdy ještě v krabici) Bioshocku 2 jsem upaloval do Zátoky stáhnout si crack.. -
Kvalitni hry nijak zvlast neprolomitelnou ochranu nepotrebuji, prodavaji se i bez ni. protipiratske ochrany her jsou spis opruz pro legalni uzivatele, jako třeba v pripade win 10 které si ze staršími ochranami moc nerozumi. Koupite hru co ma Denuvo a za par let ji nespustite prave kvůli ochrane, a nakonec vam nezbude nic jiného nez si k ni poridit prave ten crack. On takovy crack nemusi nezbytne znamenat ze jste zlodeji. vyrobci a vydavatele her si tim chrani sve investice, ale skutecne nechapu proc bych mel mit ja, jako hrac z nejake neprolomitelne ochrany radost, jako třeba autor clanku..nechapu.
-
Já jsem četl, že s tím SSD je to hoax, že se dělaly testy a nic takového se nezjistilo. Jinak ale souhlasím, že ochrana by měla být co nejmíň obtěžující pro platícího zákazníka.
-
Tak hlavně, aby to DRM nebyl problém pro lidi, co si to opravdu koupí.
-
Prodá se jich víc. A hlavně to bude méně riziková investice, což znamená více peněz v průmyslu. Radost.
-
Začátek byl monopol Steamu, vámi opěvovaného Steamu, to menší zlo, zlatá klec.
A nebojte, pamatuju si SecuROM a omezený počty instalací, proto píšu menší zlo. Škoda že koncept GoGu nevznikl ve stejné době jako koncept Steamu.. Denuvo mi připomíná návrat přesně do těch dob před Steamem. -
pokud to zere vykon (nedej boze zbytecne zapisuje tuny dat na ssd jak nekdo zminuje niz), tak je to proste pruda a muze to klidne odradit podobnej pocet zakazniku jako to na druhy strane donuti ke koupi
dneska je her tolik, ze by musely mit "denuvo" vsechny, aby to zatvrzeky piraty donutilo platit
tyhle tanecky jsou neco jako revizori v mhd, maj spis psychologickej ucinek nez realnej, snazi se vychovavat spis nez napravovat
kazdopadne si rikam, ze neprolomitelna ochrana nemuze bejt zas tak daleko, staci neco jako zasifrovana integralni soucast celyho souborovyho komplexu hry a v kombinaci s aktivaci online je to prakticky neprolomitelny, pokud to nekdo nevynese zevnitr -
To je ale blbost, co by taky mohlo vypadnout z ženské.
-
Ocekavat muzes leda tak zdrazeni protoze se jich prodas min = budou tedy drazsi, aby si vydavatel prisel na sve...
-
se ti ani nedivim i takovou super hru jakou bezpochyby gta5 si lidi za plnou cenu nekoupej, protoze dnes existuje tolik her, ze neni cas jen ty nejlepsi z nejlepsich vsechny zahrat a dohrat takze proc to vsechno kupovat za ty prepaleny ceny. neni duvod!
-
Je to dobrá zpráva. Hra už se dneska dá vrátit, takže argument s "vyzkoušením" padl, a až nebude možné hry pirátit, tak padne i druhý klasický argument, že kdo hru ukradne by si ji stejně nekoupil, takže vydavatel o nic nepřichází. Očekávám vyšší prodeje PC her, na to konto posléze vyšší investice do jejich vývoje, z čehož budeme těžit všichni. Už aby to bylo. *4*
-
Dokud bude GoG.. :) Ať je hra sebelepší, omezování zákazníka si líbit nenechám.
-
Neni to nahodou to DRM co nici SSD disky?
-
No jo Diablo III byl začátek.