Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná
7.1.2016 | Aleš Smutný
202 příspěvků
-
Nojo, snad se najde někdo schopnější a talentovanější na novodobé systémy *4*
-
to řikali o každý, že je neprolomitelná *4*
-
GoG nemá vetsinove zadne AAA novinky, jen starsi kousky, takze neukazuje vůbec nic..
-
Witcher 3 je ale hra desaťročia, od štúdia ktoré malo "underdog" reputáciu, niečo také samozrejme podporí každý hráč. Myslím že čakať od každej hry rovnaký úspech je utópia, no napriek tomu by mali developeri 7-čkový a 8-čkových hier dostať zaplatené.
-
kolikrat to uslysime? Proste vsechno to jsou jednicky a nuly, tak se smirte, ze se to prolomit dat pujde..budeme cekat dlouho, ale ono to proste pujde,,,
-
Kupuju jenon krabicovky mimo steam. A hledal sem pred vanocema slevy ale nikde nenasel.
-
Řešením je jednoduše bojkot her vydávaných s DRM a služeb - nechci být trestán za to, že si kupuji originál. GOG ukazuje, že jsou tyhle snahy jednoduše donebevolající blbost.
-
Je to REBELka.
-
Pokud to někoho zajímá jméno té mladé dámy je Su Fei Fei původně hackovala nějaký hentai hry a před 9 lety si na půl roku poseděla v chládku, na což hodila bobbek a pokračuje dál. Šikovné to děvče.
-
Jen si dovolím malou opravu nepřesnosti. Denuvo JE PROLOMENÉ. *5*
-
a sleva z 59.99 na 35.99 ve vanocnim vyprodeji na steamu ti byla malo?? tss, maji skoro zadarmo a jeste maji reci....
-
Pleteš to sem ty. Napsal jsi, co když mi hra nepůjde. Když mi hra nepůjde (a nebude to vina mého počítače), tak se budu bránit.
Pokud mi hra nepůjde a bude to moje vina (špatně jsem si přečetl požadavky apod.), tak jsem blbej a můžu se jít klouzat, pokud mi ovšem prodejce neumožní refund (např. Steam).
Pokud mi hra jde, ale nelíbí se mi, tak opět záleží na tom, jestli mi prodejce umožní refund.
Faktem je, že mimo Steam jsem to zatím neviděl (ale zase je to jeden z největších prodejců). Byl bych za to, aby se to uzákonilo a museli to takto nabízet všichni. -
Já to beru tak, že přebráním jeho článku vyjádřili v mých očích takovému serveru podporu a jsem na ně za to hrdý.
-
přesně... vzpomínám na jedné výstavě jsme měli předvádět herní PC a nové windows Vista, dostaly jsme od sponzora cca 10 originálek večer den před akcí vyzkoušet to nebyl čas a fungovala jen JEDNA! byl to fail vše jsme nakonec vyřešili instalací pirátských verzí těch samých her ty originálky nefungovali jen díky "ochraně" *11*
-
Ano, ale nesmis v ni mit nahrano vice nez 2h, ale neni to 100%, steam to vyhodnoti a zalezi jen na nem jestli ti to uzna.
-
To jako měli čekat, až to ocituje nějaký jiný web a přebrat to teprve z něj? *4*
-
To sem neplet, psal si ze odpadl argument "odzkouseni". Takze jak ten argument odpadl? Muzu si koupit hru v obchode a kdyz budu mit jen 15fps a nebude se mi to libit, ji vratit?
-
Jsem si myslel že na cracknutí hry pracují v těchto skupinách desítky lidí a on na tom chudák Jun dře sám... *4*
-
A jen tak mimochodem - redakci, která odsuzuje pirátství, není zatěžko citovat pirátsky-pozitivní sever TorrentFreak? Budete nám odteď přinášet častější zprávy ze světa pirátění her?
-
Tak na steamu můžeš hru vrátit bez udání důvodu, pokud se nepletu.