Přejít na výpis diskuzí
Podle šéfky čínské skupiny bude protipirátská ochrana her do dvou let neprolomitelná
7.1.2016 | Aleš Smutný
202 příspěvků
-
Tak ona je klicova otazka, jak dlouho by piraty bavilo cekat. Protoze ja novinku kupuju jen vyjimecne, tak dve tri do roka. Jinak nemam problem si pockat na goty a naopak to spis preferuju, protoze ta hra je nejen levnejsi, ale predevsim kompletni a odladena a za to mi to stoji. Jako fallouta jsem koupil hned, ale je zbugovany jako prase, zaklinac to same, koupit novinku ve spouste pripadu znamena pokazit si herni zazitek. A kdyz me nevadi si pockat rok az dva, mozna to nebude vadit ani piratovi.
-
Prosímtě, víš kolik v současné débě vzniká dobrých her? A stále víc jich je k mání i za rozumnou cenu. Takže cpát peníze do zlatokopovi? Proč? Nač?
-
Někde na redditu jsem četl, že je problém v tom že už tomto roce budou mít hry ochranu Denuvo V4 ted mají V3 (Just Cause 3) a stále ještě není prolomená, takže nastává problém že nestíhají prolomit předchozí verze a už budou vycházet novější a ještě sofistikovanější a prostě nebudou schopný držet krok. Další věcí je ale to že Denuvo je drahý jako prase takže ho nenasadí každý. Osobně sem s tou to ochranou problém (Lords Of The Fallen) ale spousta lidí ano, pravděpodobně to bude záviset na HW konfiguraci/kryptování.
-
Neprolomitelná a taky Neprodejná *15*
-
Já si myslim, že s tím stahováním/kupováním to má drtivá většina dnešních hráčů. Jakmile si vyděláváš, máš ten přístup k hrám daleko snažší.
-
Pc hry jsou se všemi Steam a GoG slevami, humble bundly a dalšīmi slevami natolik dostupné, že nepirátit už opravdu neni takový problém
-
Bacha na to, dřív zase tak nefrčelo youtube. Dnes si to nikdo zahrát nepotřebuje, stačí když si to něčí oblíbený lets player/streamer zahraje.
-
Vše co jsi jmenoval, až na prodej her v bazarech (který ovšem tvoři pouze minoritní část trhu s hrami) se týká i konzolí, naopak na Steamu je teď možnost hry po vyzkoušení vråtit oproti konzolím. Your argument is invalid
-
A presne tak najosvietenejší developeri a distribútori pripravia pc gaming komunitu o jej veľkú časť a seba o mnoho budúcich zákazníkov.
-
Ak sa takáto "ochrana" začne masovo používať pri súčasnom stave pc hernej scény, kde prakticky neexistuje možnosť vyskúšať si 90% hier, neexistuje možnosť hry ďalej predať, betaverzie sú vydávané ako dokončený produkt, integrálne časti hier sú dodatočne predávané ako dlc a herní novinári sú poplatní distrubútorom... tak to bude klinec do rakvy pc gamingu.
-
no jestli se opravdu prestanou hry piratit protoze to nepujde, tak zapomen na 1000, ale cena vzroste na 2k+
-
Tak možnosti je mnohem více než když jsem byl mladý já. Free hry, F2p, starší hry třeba rok jsou levné ( pravda pro mladého problém, protože si o nich nebude mít s kým pokecat nebo pokud je závislák na datu vydání), spousta obchodů se slevama, různé humbly, šedivky...
V dnešní době je spousta možností pořídit si kvalitní hru levně. -
Dotu, Lolko, WT, Heartstone ?
-
by mě zajímalo co budou hrát ti mladí co nechodí do práce, protože pro 15 letého utratit 1000+ za hru se mi zdá poměrně hodně
-
Člověk zrovna vypisuje minimální požadavky ke spuštění nové hry. Do řádku vepíše 4GB RAM, když do jeho kanclu vběhne šéf "hele, hodíme tam Denuvo". Týpek pozvedne obočí a jen údaj doplní o číslici 6 na začátku.
Já chci neprolomitelnou ochranu, ale ne takhle.. -
A konečně se pořádně naučí s tim kalachem a půjde konat "dobro" vr svém okolí *1*
-
Jestli se nepletu, tak SecuROM je od stejných tvůrců jako Denuvo (jen změnili název firmy). Takže za pár let tu můžeme číst článek, jaká byla Denuvo strašná s*ačka. Na SecuROM taky ze začátku nikdo nenadával (kromě pirátů samozřejmě).
-
Prijemny pocit by to byl, kdybych necetl, co za s*cku to Denuvo je a jak neblaze ovlivnuje chod hry. No nic, holt budu hry s timto ignorovat, jako ignoruji hry s uPlay. Zatim nemam pocit, ze bych o neco prisel.
-
Nejhorší je, že blížící se Rise Of The Tomb Raider nebo později Deus Ex: Mankind Divided vydává Square Enix stejně jako Just Cause 3, takže je 99% pravděpodobnost, že tyto hry budou také neprolomitelné. Na druhou stranu, pro poctivě platící je příjemný pocit, že za své peníze dostanou něco, co pirátské mrdky (mezi které se také počítám) nemohou hrát.
-
Stačí nějakou dobu počkat, Mad Maxe jsem minulý týden koupil za 299 Kč. MGS V bude určitě do roka také za pár stovek. Ono co si budeme namlouvat, ty cracky 3DM jsou stejně většinou polofunkční - hry padají atd.