Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi vtipný jako krysa v kanále
  • A ty jsi jako kdo septic? ze si tu vynucujes takovyhle věci? To je na tobe jestli sem budes chodit nebo ne a cist příspěvky lidi co ti vadi. Nebo když ti někdo v realu vadi tak tak taky pises nekam na urad at ho zavrou/zabijou/prestehuji nebo kdo vi co? Asi ne zejo, ..hmm..aha..ja vlastne zapomel, tady jsi na internetu tady se chovas jinak, asi zhruba tak jaky ve skutecnosti jsi...zacni se chovat všude stejne, zkus tohle vystupovani co tady předvádíš v praci/skole..uvidíš kam dojdes..
  • A hráls to asi tak pět minut že ? Ty už to ani neinstaluj, takovej člověk si tu hru nezaslouží zahrát.
  • fallanga
    A jak jsi zjistil, že Jack.... nemá žádný důvod k hatu? Taky pod každý příspěvek nepíšu, proč se mi ta a ta hra líbila/nelíbila. Zkus se ho zeptat co se mu nelíbí a pak posuď jestli je to kritik, hater nebo troll.
  • Vojta_Ilavsky
    Jak si může někdo s mozkem plést trollhate a kritiku. Zrovna ty falango jsem myslel že pochopíš že tohle je prostě trolling, pane bože, dyť i taťka vávra dokáže říct co se mu na skyrimu líbí, ne jenom házet špínu na hru, protože se mu na ní nelíbí 1 věc, a to je nemesis systém, kterej netvoří páteř hry. jak psal jack, jsem tady už asi 2 roky nepravidelně, nechtělo se mi základat složitě u tiscali účet. Tadyto je prostě trollhejt, o tomhle se nedá polemizovat ani v nejmenšim :D
  • ucet jsem si zalozil pozde pravda, a fanboy tadyty event klikacky nejsem
  • Jack1947
    Aspon se našli i normální co chápou že prostě ta hra není tak parádní... díky za vás. Umí i být férový k jiným názorům.

To je možná trochu nešikovné... že se tady těžko už odlišuje co napíšu ale ti co umí číst mezi řádky ví že jsem to myslel např vážně. Vojta.Illavský je zas místní hejtr konzolí např fanboy SOMy... abych to rozsekl.

Ty nemáš co hodnot tit Vojtíšku, si tu pouze od 7,5.2014. No možná že si tu dýl ale né aktivně. Tak prr.
  • fallanga
    " Jenže tady to je čistej hate"
    Od kdy je hater troll? Jsem například hater nových Falloutů, ale nemyslím si, že jsem troll. To, že se mu ta hra nelíbí (a právem) neznamená, že je to troll. Ale dnešní generace neumí pochopit, že ne každému se líbí to co jim. Smutné.
  • fallanga
    Sauron má rád zmrzlina s příchutí smrti a otrockou polevou. Silmarilion, strana 66.
  • Někdy to tedy ještě nainstaluji a dám tomu šanci. Ale stále si myslím, že LotR si zaslouží velkolepé herní zpracování a ne hru z roku 2007 na f2p modelu.
  • Vojta_Ilavsky
    To spíš hrál než zná. :D Jenže tady to je čistej hate, tohle nemá s kritikou vůbec nic společnýho. :D Navíc on takhle píše jenom aby nás pobavil, kdyby jsi diskuze četl dýl, tak by jsi zjistil že je to jeden ze zdejších trollíků. :D
  • Mně právě přišlo že to hrál a zná, ale nechci se nikoho zastávat, nechodím sem až tak často :-) Jinak souhlasím s definicí :-)
  • Vojta_Ilavsky
    On je to trolling v případě kdy ten člověk neumí česky, neví jak se ta hra jmenuje, co se v ní děje a proč sem vlastně píše. *3* Nehodlám respektovat kohokoliv kdo neumí napsat správně ani svoje vlastní jméno. Navíc tady to je prostě troll :D
  • Odkdy je napsání vlastního názoru trollení? Myslím, že 95% zdejších géniů ani neví, co to doopravdy znamená.
  • ale nedozvíš se, jestli má raději vanilkovou,čokoládovou, nebo ovocnou zmrzlin, protože zmrzlinu miluje každý, dokonce i Sauron *4*
  • fallanga
    V knižní trilogii ne. Ale v Silamrilionu je tam o něm snad vše co potřebuješ vědět. Jak byl stvořen, kdo to vůbec je, proč dělá to co dělá, co dělal po své "smrti", proč je tak mocný a nebezpečný, atd...
  • Vojta_Ilavsky
    Úplně všechno o Sauronovi v knižní trilogii není. Jenom to důležité, co ten čtenář potřebuje k pochopení co se stalo a proč se to stalo. A věř mi že Tolkinena mám skrz naskrz. Ale bohužel mi s přibývajícím věkem dochází, že Tolkinen napsal pohádku a odraz tehdejší doby.
  • cekal sem ze se toho nekdo chytne ja sem necetl ani jednu knihu ze Stredozeme jenom filmy tak proto sem napsal konecne je mi jasne ze v knihach bude o nem vsechno:D
  • Nekde jsem slysel pekne vystiznou rec o tom, jak Sauron Tolkiena nezajimal, ale ze se soustredil na ty kladne postavy a o tom cely lotr je, o tom dobrem. Trochu me teda nesedi to s tim charakterovym vyvojem Saurona, kdyz chteji vystihovat zakladni myslenky, coz mi prijde ze to moc jaksi nevystihuje. Skreti a vsichni ti spatni jsou proste spatni a ohavni a hotovo :D Jasne, nejaky jeho vyvoj Tolkien urcite popsal, necet jsem vsechno, ale tak to na me pusobi ze o tom zlem lotr neni, aspon pro me ne.
  • fallanga
    Lžeš. To je přeci Illúvatar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit