Přejít na výpis diskuzí
Pokračování překvapivé hitovky Shadow of Mordor se zaměří na Saurona
22.12.2014 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
Fanboy alert!!! Achtung.
Kvantita nad kvalitou, tady je to jen otravnější... časem stereotyp tedy pro mně už po 5hodinách. -
tak AC střídá dětsky lehkou obtížnost s "frustračníma" misema typu 10 minut se za někym plížit a když tě zmerčí jedna stráž tak musíš začít od začátku, to ale neni vysoká obtížnost, to je akorát k na*rání *1*
-
Prosím umožněte mi nezobrazovat příspěvky uživatele Jack1947 tlačítkem ignorovat nebo něčím podobným. Vypnu za to Adblock a budu trpět vyskakovací reklamy. Stanu se opět členem donate programu.
-
Jestli je tezsi oproti predchozim dilum tak to povazuju za klad! Jenze kcemu to je, kdyz hra je stale nejaka BETA verze.
-
Tak do půlky to bylo v pohodě a celkem vyvážený, ale cca v druhý polovině to začlo bejt jednoduchý až ten Nemesis systém ztratil část svýho kouzla.
-
Co by jsi tam třeba udělal jinak, přidal, odebral? Jedině konstruktivní kritika se počítá. :D
-
Není těžké. Je těžší než trojka a čtverka, ale to z toho nedělá těžkou hru.
-
To doufám, že to je jen začátek, protože ten systém byl hrozný. Nepřinesl vůbec nic nového. Na to, že to byl tahák hry jsem ho čekal mnohem propracovanější.
-
Tak pry je posledni ACU celkem tezke(pouze sem slysel, takze co je na tom pravdy nevim). ACU vlastnim, ale kvuly chybam ho i po patchy 1.4 odmitam hrat(dostal sem ke grafice).
-
Vím. *5*
-
Viz třeba AC viď? Třeba takhle by to vypadat nemělo, tam je moc lehká. *3*
-
Taky nemám nic proti zabedněncům , jen je s nimi občas těžká domluva víš. *3*
-
Moc lehke, nebo moc tezke?:-D Inak zrovna u tohodle tipu her mam radsi, kdyz je obtiznost pevne dana(viz GTA)
-
Jako troll jsi nezklamal. *12*
-
Jo rád bych viděl pokračování, ale tentokrát s možností volby obtížnosti
-
Důvod proč mně ta hra zklamala místo toho abych plnil mise, bezbranně sleduji jak mí nemesis im becilové povyšují... někoho to třeba baví a já řikám tohle je na ránu pěstí. *16*
Jalko jsem hoodně tolerantní člověk ale to že ogr nebo ork nebo cotoje se evoluje a expí na mých smrtích a přitom je to jen srabák s početnou armádou, občas i flinkne tak to je fakt na nervy jdoucí.