Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dik - aspon neco. Vesely vanoce.
  • *1*
  • Jack1947
    Protože jsou vánoce tak ti ještě dám krmiva, ale víc nečekej... zas tak dobrej nejsi. *4* At chutná...

Setřelo? jako ptačí h-vno z klína? takto si mimo milý Xy ( ho fakt? nebo xi).
  • Jaj, ted si pripadam, jakoby me setrelo 12lety uhrovaty dite na zakladni skole.
  • Vojta_Ilavsky
    Lucas má SWTOR a KOTOR, Tolkinen LOTRO a BFME. *3*
  • Jack1947
    Hmm... proto tu ještě čpíš. To pak vysvětluje mnohé. *5*
  • A pozor, mame tu prvniho white knighta. To neni nazor, to je pokus o trolling a vyvolani flamu proti konzolim. Az to tu budes procitat par let, pochopis.
  • Hra je to dobrá, ale krátká a bohužel koridor docela. LotR si zaslouží lepší herní zpracování, kde by se dala prozkoumat krása Středozemě. Stejně jako Star Wars. Takové dvě obří filmové série a ani jedna nemá prakticky pořádné herní zpracování zatímco CoD a Bf vycházejí každý pondělí.
  • fallanga
    Ne každý, kdo má jiný názor než ty je troll *3*
  • Detroll pusobi pouze na trolly - na bezmozky ne.
  • Vojta_Ilavsky
    Chci říct že pro běžnýho dnešního konzumenta je ta hra šitá jako na míru, prostě se odreagovat, pobavit. Svůj účel to splnilo a plní, byť mě osobně ta hra nic nenabízí, prostě ten svět je prázdnej. :D Prázdnej, jakože VÁŽNĚ prázdnej.
  • Jeste potrebujes hodne zkusenosti...podle tvyho prispevku ses zatim jenom takovy trolli stenatko.
  • fallanga
    Tohle nebyl zrovna zábavný stereotyp. Na každého warchiefa jsi musel jinak, to je pravda, ale každého jsem buď usekal nebo ho párkrát sejmul stealth způsobem a byl mrtvý. Tohle fungovalo vždy. A po třetí či po čtvrté už je to nuda. A je mi jedno, že by mě to mělo bavit více, kdybych to hrál méně. Hra mě má bavit a to se zde jaksi nedostavilo.
  • Vojta_Ilavsky
    Tak dneska se stereotyp dostaví u každý druhý AAA hry. Je taky rozdíl mezi stále zábavným stereotypem a po pár hodinách nudným stereotypem. V SoM se to aspoň snažili oživit tím že každej ten warchief měl jiný vlastnosti a na každýho jsi musel trošku jinak, takže když to nehraješ 2 hodiny v kuse každej den, ale jednou 2x týdně, tak by tě to mělo stále bavit. :D
  • fallanga
    Ano a také mi vadilo dělat pořád to samé. Stereotyp je to, co ve hrách nejvíce nesnáším.
  • Jack1947
    Použíj detroll ne, ty amatére. *4*
  • Vojta_Ilavsky
    Takže ti vadilo je zabíjet jen tak pro potěšení, proto chceš nějakej smysl v zabíjení?
  • Vypnout Adblock? Tak to bych nedal! Respekt.
  • fallanga
    Přidal bych například nějaký smysl. Zabil jsi pár kapitánů, potom pár warchiefů a nic se nezměnilo. Později jsi pár kapitánů a warchiefů přitáhl k sobě a zase se nic nezměnilo. Mimo příběh to nemělo žádný smysl.
  • Proč sem pořád cpete tu trapnou, nudnou rubačku? Pro dečka to není, je to moc násilný. Dospělí to hrát nebudou, protože to má úroveň, jak pro malý děcka. Nechápu ty dnešní klik, klik, klik gamesy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit