Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Taky by mě zajímalo proč ne LOTRO. Nikdy jsem ho nehrál, ale co se tak doslýchám a dočítám, tak to nesklízí žádné úspěchy.
  • pekne vypni Adblock (na tejto stranke) a podpor chalanov
  • Jack1947
    FC4, SOM zase já nepovažuji za odreagování protože tady se prostě vypnout nedá ani kdyby ses... pokud ty to dokážeš máš určitě můj obdiv. Já ne.

Logicky také moc nebavil spíš otravoval.
  • fallanga
    Jsou hry na přemýšlení (strategie, většina adventur, nějaké to RPG, atd...) a jsou hry na odreagování (Hack and Slash, FPS, atd...). SoM a FC4 jsou na to odreagování, ale to u nich nezaručuje kvalitu.
  • Vojta_Ilavsky
    Je lepší, ale to nic nemění ne tom že je to furt blbá hra, která po tobě nevyžaduje ani zbla mozkový činnosti. :D
  • fallanga
    Mezi námi, FC4 byl lepší než tohle, ale pouze o kousíček.
  • Máš pravdu. Vidíš sám, jak je to parodující. Lidem vadí, když někdo napíše jiný názor, přijde jim to agresivní. Ale už jim nepřijde agresivní hra založená na brutálním násilí. Kolik z nich se nad tím zamyslelo, když kliklo. Těch skřetů ve hrách mi je už opravdu líto *4*
  • Vojta_Ilavsky
    S běžnýma konzumenty her se setkávám poměrně často, a věř mi, že Far Cry 4 berou jak boží hru. :) Oni prostě zbožňují stereotyp na 100 způsobů.
  • fallanga
    Ano, občas se stane, že se i malé děti dostanou na internet. To potom píšou rádoby moudra a urážejí ostatní, když jenom vyjádřili svůj názor. Plus se ani neobtěžují s interpunkcí, to je potom horor s nimi vést smysluplnou konverzaci.
  • Mohu být zvědavý a zeptat se, proč ne Lotro? Kdybych měl hovořit za sebe, tak jsem rád, že využívají knižní a ne filmové licence. A obsah ve hře obsažený se mi osobně líbí. Třeba mi ale otevřeš oči *4* .
  • Neomlouvej se, proste jsi to cely vubec nepochopil, to se stava na internetu.
  • Vojta_Ilavsky
    Jenom píšu co je v tuhle chíli dostupné. :D Btw jsem oplakal zrušení SW: 1313
  • Ani v grafice BFME.
  • fallanga
    Omlouvám se. Nejsi troll, jen malé rozmazlené děcko.
  • Tak budu dělat že si LOTRO nenapsal. BFME bylo a je suprové, ale měl jsem na mysli spíše open world RPG a to stejné platí i pro KOTOR. A krásu Středozemě by si v grafice na úrovni KOTOR asi fakt nezobrazil.
  • To tak skutecne jen vypada z tvyho pohledu, kdyz ani nevis co ten troll vlastne je.
  • Nesmis to priste podat tak agresivne, to lidi odradi. Musis to napsat, aby to vyznelo slusne a jen s citem popichnout, popr. rict, ze nechapes proc neco takhle je v pc hre. Pak se lidi chyti a ty muzes pritvrdit.
  • fallanga
    Pro běžného konzumenta? To znamená co? Člověka co hraje 2x týdně? Sorry, ale hra má vtáhnout a nepustit. Tady se to nestalo.
  • fallanga
    Zatím to vypadá, že jediný troll jsi tu ty.
  • Jack1947
    Není zač, tobě taky. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit