Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro lidi, kteří Tolkiena tolik neznají a mohl by je zmást název článku jen upřesňuji, že to na obrázku není Sauron, jak by se mohlo zdát z názvu článku, ale Frodo.

:-)
  • Tobě už není ani co zatemňovat, což?
  • Jack1947
    WOW ti zatemnilo mozek. Máš už tam jen temnou temnotu. *3*
  • TheGGG
    Nebudu číst diskuzi, protože mě názor zdejší "smetánky" nezajímá, tadle hra byla naprostá pecka a dalšího dílu se nemohu dočkat. Konečně něco ze středozemě co mělo trochu temější atmošku.
  • Tilwaen
    Musím souhlasit se Zetkem, že doplnění hlavního příběhu se jim povedlo na výbornou. Lze tam potkat hlavní postavy, interagovat s nimi, pomáhat jim - ale nikdy ne tolik, aby tím byl původní příběh přímo ovlivněn. Zároveň celkové zpracování známých i méně známých míst je podle mě více než povedené a do některých se dá logicky dostat až poté, co uplynula daná část hlavního příběhu - třeba místo dopadu Balroga.
  • fallanga
    Konečně? Opravdu jsi napsal konečně? O Sauronovi se ví už všechno, ale ten co nečte to asi těžko pochopí.
  • Ale hezký už, teď je vidět že si se trochu snažil *3*
  • Je to MMO a grafika je o dost dál než u řady nových MMO.

Dabing postav je zbytečnost. Jen to nafukuje velikost hry a zjednodušuje dialogy.

Příběh v LOTRO je hodně zajímavý ale spíše až později. Jim se fakt dobře podařilo doplnit hlavní příběh. Jen to zpracování je fakt slabota - člověk se přespříliš najezdí...
  • nevím mě se to líbí jako nevim čím to je ale mě to furt baví a navic konečně nějaký info o Sauronovy, a potom příběh mi přijde zatím v pohodě a taky rubačka jak zm*d a to jsem chtel ale jediný čeho mi je líto ze je Talion takovej Batman skrizeny s Assassinem kterej má meč a týpka jménem Celebrimbor je vidět kde čerpali:D pro mě ta hra má něco do sebe ale příště víc něco svýho jinak tu hru miluju:D
  • To není pravda, je tam tlačítko, kterým můžeš posunout nemesis i bez toho aniž bys umřel.
  • LOTRO jsem hrál, absolutně mě to nebavilo. Příběh mě nezaujal, dialogy bez dabingu, podprůměrná grafika a fyzika hry. Na rok 2007 možná pěkné, ale to už je jen přece více než 7 let.
  • "nemá smysl zpracovávat slovo od slova Tolkienovy příběhy, ale spíše se snažit o vystižení motivů a základních myšlenek jeho díla."

tak jestli tohle měl bejt cíl, tak je to teda těžkej fail, základní myšlenku Tolkienova díla netrefili ani zdaleka, spíš se teda netrefili ani na stejnej kontinent
  • Ok, tohle nejde neříct: Na nemesis systému není zdaleka nic tak světoborného. Za a) pokud ve hře neumíráte (což není zas tak těžké), téměř vůbec se vám ve hře neprojeví, čímž pádem hra vás ochuzuje o zážitek za to, že ji hrajete dobře. Za b) v celé první polovině hry nemáte moznost uruky ovládat a celý ten slavný nemesis systém se tak skládá jen z toho, že si vybíráte, kterého panáčka sejmete dalšího. A za c) kdyź už můžete uruky ovládat a teoreticky vám tak hra dovolí kout pikle na to, jak sesadit tohohle warchiefa pomocí pečlivě nastrčeného bodyguarda, tak zjistíte, že je vlastně milionkrát jednodušší toho warchiefa prostě zapíchnout vlastoručně.
    Neříkám, že to není dobrý nápad a určitě je v tom velký potenciál, ale v SoM to bylo prostě jenom "meh" nafouknuté marketingovou bublinou, které hratelnosti jako takové nic zásadního nepřidává.

P.S.: a co se myslí těmi "zajímavými hrdiny"? To jako Talion, jehož chování místy nedává smysl? Nebo Cerebrimbor, jehož chování celkově dost nedává smysl? Nebo ten zrzavý hraničář bez jediného charakterové rysu? nebo dredatá holka bez jediného charakterového rysu? Sám nevím koho si vybrat dřív...
  • B.o.b
    Co takhle bokem udělat Condemned 3?
  • nightborne
    Ne, v ACU jsou souboje zásadně obtížnější, nepřátelé úmyslně útočí zezadu, když se věnujete někomu jinému a zabijí vás bez problémů na dva zásahy. To by znělo skvěle, že? Problémy jsou dva, a to, že kvůli nedodělanosti hry dost často nepřátele nevidíte, protože útočí přes rohy, zasekávají se o hrnce na stolech, kloužou a propadávají schody a tak podobně, a dost často bodne do zad dýku krom francouzského revolucionáře i kamera, která nemá problém bitku suverénně zabírat přes zeď.

Druhým problémem je to, že výše popsaná obtížnost platí zhruba pro první dvě, tři kapitoly z celkových dvanácti, jakmile nakoupíte trochu lepší vybavení, souboje se z příjemně nebezpečné výzvy instantně mění ve starý známý masakr, kdy nemáte problém, jak ztělesněný Musashi, projít skupinou třiceti vojáků jen se zkrvavenou katanou na konci.

O tom jak se mi ježily chlupy v zátylku z evropského šermu prováděného katanou radši mluvit nebudu.
  • a kam jsi zakopal jeho mrtvolu? *1*
  • Jam97
    Když jsem hru hrál, byl jsem unešen, že je vše děláno podle knihy. Hru jsem ukázal kámošovi a on řekl, že je to blbost, že to ve filmu vypadá úplně jinak (ukazoval jsem mu Hobitín). Tak možná je takových lidí víc...
  • fallanga
    Díky za první místo, ale můžeš si ho nechat. Jsi přeci jenom šampion a nejsem hoden převzít tvé místo.
  • Jak rikam, vubec jsi to narozdil od autora prispevku nepochopil a urazet se tu snazis celou dobu jen ty, az jsi nudny. A abys tu nudu jeste podtrhnul, vytahnes interpunkci. Gratuluju a davam diplom za prvni misto pro nejvetsiho ignoranta diskuse.
  • fallanga
    Dokázal jsem se odreagovat, ale nedokázal jsem se bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit