Přejít na výpis diskuzí
Polovina PC hráčů čeká s nákupem hry na první slevu, zjistil průzkum v USA
10.9.2014 | Petr Poláček
153 příspěvků
-
Hry na který se fakt těším (fakt hodně) kupuju hned, ale snažím se najít co nejlepší deal (např. Dishonored, Sleeping Dogs, Dark Souls... jsem kupoval po 35 dolarech na GMG, nebo teď Risen 3 jsem koupil za 22 eur od člověka na neogafu). Hry na který se těším extrémně (Witcher 3, Fallout New Vegas, Cyberpunk 2077, Kingdom Come) kupuju ve sběratelkách. Taková je většinou max jedna do roka, občas ani to ne.
No a pak je spousta her co mě zajímají, ale nijak extra se na ně netěším. A ty většinou kupuji ve slevách, když dosáhnou cenu kterou jsem ochoten akceptovat. A někdy mě příjemně překvapí (Walking Dead, State of Decay) a někdy mě vůbec nebaví (Castlevania, Titanfall..).
Tento přístup mi připadá v pohodě. -
Bože to je špek... a pochybuji že polovina PC hráčů čeká na slevu... vždyť skoro 90% hráčů hry jen stahuje *12*. Kdyby to byl článek o konzoli tak bych tomu věřil, tato komunita alespoň nekrade a váží si vývojářů.
-
Přesně tak. Za krásnou krabicovku jsem ochotný dát klidně 1500 Kč i víc, ale za nějaké digitály (které mi ani pořádně nepatří) víc jak těch 5€ prostě nedám.
-
akurat v humblebundle store je kazdy pondelok free hra
-
Tak to je jasný já kupříkladu kupuju jedině ve slevách jinak z toho nemám požitek. Jakmile se mi podaří dobrej kauf jako nedávno Tomb Raider GOTY za 88Kč nebo Metro: Last Light Complete Edition za 79Kč tak se mi vyplaví Endorfin a Serotonin a to mi delá moc dobře a vydrží mi to na par tejdnů ten dobrej pocit.
-
Tak ono je to skutocne velmi prekvapive, ze ludia cakaju na prvu zlavu....kedze startovacie ceny digitalu su vyssie ako krabice vdaka retailovemu tlaku na publisherov. Po zlave sa dostanu do normalnej cenovej hladiny. Takze na rozdiel od NPD analytika by som skor bol za system...v predobjednavke bonusova zlava, pri starte cena pod urovnou krabic a tu potom pokojne drzat dlhsie.
-
proto si tolik lidi jde pro hru do pristavu *15*
-
Nedávno jsem se tu o tom rozepsal v diskusi. Hodnotu hry si určuju JÁ SÁM, a kupuju, až pokud hodnotě odpovídá i její cena.
-
Další článek, který si přímo říká o žabomyší války *1*
-
Her je dost, ani je nestíhám hrát. Kupuji jedině ve slevách, nad 5 éček nenakupuji.
-
Hry niesu mliečne výrobky...časom sa nepokazia (práva naopak vdaka patchom a modom) takže často nevidím dôvod kupovať hru hned pri vydaní. Celkovo nechápem ľudí čo to robia...asi aby sa pochválili v škole *15* ...takže počkať chvíľu a kúpiť ju potom ešte aj za lacnejšie je výhra v každom smere.
-
určitě dochází ke snižování hodnoty her, ale nemělo by se zapomínat na to, že aby se hra dostala do slevy, musí s tím souhlasit autor té hry. je to tedy o tom, na kolik si svou hru cení. ono pokud se hra neprodává za normální cenu (často kvůli tomu, že hru nikdo pořádně nezná, protože je jich na prodej tuna), moc věcí autorovi nezbývá.
-
All hail holy Gaben!