Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel, tahle naše komunita se moc nepovedla, to musím souhlasit.
  • mozna, nezkoumal jsem to, kazdopadne mam znameho ktery to koupi za velkoobchodni cenu a rovnou to posklada
  • tak tridsiatnici su dospeli muzi, nie dochodci chlapce *3*
    Moc to moze nemysliet prave naopak konzolovym hracom, kedze jediny narok kladeny na ich inteligenciu je otvorit krabicku, vybrat disk a stlacit play na jednom z 10 tlacitok, ktore zahrnuje komletne ovladanie hracej skrinky *7*
    V zlavach nakupuju zas a opat len inteligentni ludia, preco platit viac, nez je zdrave? *8* Navyse sa kvoli zlavam predavaju aj hry, o ktore by hrac nemal vobec zaujem, ak by boli za plnu cenu, takze paradoxne si myslim, ze na taketo extremne zlavy zareaguje viac hracov, ako by povodne reagovalo.
    No a uhadane su len pubertalny spratci, pravdepodobne si jednym z nich, len o tom este nevies, my dospeli muzi sme si tym uz davno presli. Prajem pekny den *5*
  • Neviděl bych to ta černě. Je pěkný, že si lidi počkaj na vůbec koupi hry až jim to sedne finančně, a že přemejšlí o tom, co jim za peníze stojí. Navíc já PCčkář, jak jiní, taky podporuju jen ty hry, který mi plnou sumou za to stojej, a tak třeba platím za plnou pálku jen CoD, a u zbytek kravin si počkám na slevu. Nestyděl bych se za podobný přístup, vždyť i to značí něco o mozku...
  • Magister_Peditum
    Pitomější je dělat z pcčkářů zloděje, a z konzolistů slušňáky, když ti druzí prostě nic takového provádět nemohou. Proto nevíme, jestli to nejsou náhodou stejný sv1ně. *1* *1*
  • A jako co? Takže tím, že jde na PC warez v pohodě někdo PCčkáře nutí, aby služby zátok využívali?
    Další pitomá výmluva....
  • Děcká demence
  • No a? Co je na tom? Kazdy sa snazi usetrit kde sa da. Zasa len snaha robit z PC hracov tych zlych co sa snazia uskodit hernemu priemyslu neplatenim plnej sumy za hru... bububu!
  • Ono dát 50€ za hru co je totálně vyhypovaná a pak zjistit, že to je totální ***** -> po pár takových zklamáních si fakt raději počkám..
  • iba blbec si to vsetko kupi a da zlozit druhemu *7*
    Dnes je to uz take jednoduche, ze aj imbecil to musi dokazat *1* Este je aj vsetko farebne oddelene...
  • z toho dotazu vyplýva jakože bys chtel asi koupit už hotovou sestavu? s tim ti nepomužu. ale jestli ti jde o vyber komponentu tak ja to delam tak že vyberu nejnaročnejši hru (v současnosti by to mohl být treba watch dogs), a kouknu benchmarky. pak se kouknu kolik ty karty a procesory stojí a vyberu tu kterou si mužu dovolit. a pak to dam nekomu poskladat s tim že dosku a dalsi komponenty uz muze vybrat on.
  • calwin
    ja o tom každopádne nepochybujem vzhľadom k počtom PC hráčov... paradox je podľa mňa ten (aspoň mne sa osvedčil) že človek ktorý si kúpi drahú zostavu nemá záujem už následne kupovať hry... mám taký prípad dokonca v rodine :/
  • Magister_Peditum
    To bude tím, že stahování na PC je daleko daleko jednodušší než u konzolí (pokud to tam vůbec jde). To se to pak dohání a předehání, co? Asi jako kdybys srovnával počet snědených porcí hovězího steaku ve steakhousu a ve vegetarianský restauraci.
  • prudislav
    Počkat oni jsou v USA nějací PCčkáři????

Osobně čekám především z důvodu že chci si hru rozehrát co nejvíc kompletní, opravenou a s plným obsahem, což většinou znamená čekání půl roku až roku než všechny ty Season passy a patche skončí.
    A to že je v tý době cena už mhohem níž je jen bonus navíc
  • Magister_Peditum
    Pokud víš o nějakým torrentu, kde jdou stahovat PC sestavy, tak sem s tím chlape! *1*
  • I s těma anglickejma výmyslama se to čte líp než tvuj jednořádkovej příspěvek.
  • Pak máš ale třeba hry typu Borderlands (dvojka je zase moje srdcovka). Za chvíli vyjde pre-sequel za tisícovku, ale nekoupím si ho, protože bych pak musel dát dalších X za DLC (nebo jednorázově nějakých 650 tuším za season pass). To už tě ta hra potom stojí přinejmenším 1600, a to je pro mě jako pro studenta docela pálka.
    Na rovinu říkám, že to zpirátím a za rok si koupím GOTY v létě na steamu za třetinu celkový ceny a projedu to asi znovu.
    V současnosti naprostá většina her nestojí tolik, kolik vidíš na začátku, ale někdy i dvakrát víc (pokud chceš kompletní obsah). Proto jsem rád za humblebundle a všechny jeho kopie, kde si můžu za pár eur koupit 8 her najednou, z čehož si jich sice třeba 6 nezahraju, ale ty další dvě mi za to stát budou (viz nedávnej humble s King of Fighters - mam rád bojovky a platit za to 28€ na steamu nebudu, když to můžu mít za 7). Navíc je tady ještě ten super pocit, že můžeš dát něco na charitu *1*
    Upřímně pokud by PC hry stály třeba okolo 700 a nemusel bych k tomu dokupovat za další pětikilo druhou půlku, tak bych si je možná kupoval. Takhle když vidím tu konečnou cenu her, který bych si rád zahrál, tak si na tu hru raději rovnou počkám. Popravdě díky rozšiřujícím se slevám a humblebundle už jsem nezpirátil hru ani nepamatuju. Ještě jsem si naopak na steamu ve slevě koupil Dead Space 1 a 2 za 5€ i když už jsem je měl dohraný (samozřejmě piratebay edition), ale mam ty hry rád za tu cenu je mít chci.
  • zdeeneek
    To nekupuj, jdi to nekam ukrast. Hry taky kupovat nebudes, ne?
  • Doporučuji toto forum http://forum.zive.cz/forum-932/PC-sestavy.html?sid=b0026d9bc550ddb2aca9f61c418f15a3
  • PC-čkáři jsou prostě důchodci - moc jim to nemyslí, nakupují ve slevách a jsou uhádaní jak stará Pincásková...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit