Přejít na výpis diskuzí
Pomalí hráči budou v novém Doomovi velmi brzy mrtví
12.1.2016 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
To mi připomíná starý Alien Breed. Pokud jste se zastavili, byli jste mrtví.
-
idTech 6 engine a ich megatextury... uz sa tesim ako budem tahat 100GB :D
-
gamepad a rychlost ? co to tam hulite ? neskutecny slinty. 1) jdete do zadele s Q3 2) jdeete do zadele s gamepadem pro debilni deticky.
-
tesim se moc na dooma :) ale par obav tam je - doufam, ze ty glory kills nebudou moc zpomalovat hratelnost, prece jenom jsou to animace misto strileni a behani... jasne, je to dobrovolny, ale pokud bude hodne malo naboju, tak clovek nebude mit na vyber, mohlo by to byt trochu barevnejsi jako doom 1 a 2, taky by me zajimal ten "demon powerup" v multaku, aby to nebylo moc "imba"... ale tak jako tak uz ted tenhle doom vypada mnohem slibneji nez trojka :)
-
Nový Doom ala Serious Sam? No... Doom je klasika, která má v mých vzpomínkách svou škatuli, tenhle remake mi moc nesedí.. Tak se nechám překvapit. Uvítal bych hratelné demo.
-
nevim no, ten repertoar zbrani mi k doomovi moc nesedne spis to je jak UT
-
Byl bych skepticky ... klon Quake 3 to jiste nebude. Minimalne proto, ze circle / strafe jumping tam nebude, takze to ztrati cast rychlosti Quaka. Ale budiz, to preziju.
Ale dobra arenova strilecka mi po letech prijde k chuti.
Ale ten nesmysl s tim, ze se zbrane musi prebijet a ja nemuzu rict kdy, co to proboha je? Bud at se neprebijej, jak je se patri v Doomu, nebo at mam tlacitko kdy reknu kdy chci prebit ja.
Doufam, ze nepodelaji layout map (najal bych na to ZTN :))... -
Graficky se aktuální ukázky drobet vzdálily mému vkusu, ale sákryš ty mechaniky (glory kill, nabíjení, bfg, motorovka) zní naprosto bombasticky - těším se jak malý jarda *14*
-
Ja to letmo projíždím, a Aha! ono se píše o Multiplayeru protože v singleplayeru by to bylo teda něco... *7*
Jen tak mimochodem o Singleplayerové části víme úplné prd... jestli teda nedělají něco extra a dělají s tím tolik tajností hm... -
-
A čo by si chcel vedieť? Tunel, skript, útok démonov a tak stále dokola.
-
-
Příběh, zbraně postavy... i když to třeba tunel bude tak ne bez dechu a života.
-
-