Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • by the way, když už jsem stránku zpátky zmiňoval filmovou adaptaci Doom, všimli jste si toho že novej DOOM je tím filmovým částečně inspirovanej? postava 'Serge' tam použije ufiknutou ruku ženský k přístupu do místnosti s BFG, ruka vědce je použita v E3 prezentaci herního DOOMa. Hell knight je zachován podle třetího dílu (za to jsem rád) a zase i podle filmového. A řekl bych že se hra inspirovala i motorovkou z filmu co se těch rozsekávání týče (hlavní hrdina z fps pohledu přeřezával vozítko Pinky démonovi, ve hře hlavní hrdina řeže démony na kusy) to s motorovkou už je možná jen moje teorie, je možné že se to týká jen herní série, ale ta ruka k přístupu někam je jasně z filmu :D
  • Na Brutal Doom to stejně nebude mít ani náhodou.
    • Blue.Shark
      To bych zas úplně netvrdil, i když mám Brutal Doom rád. Minimálně graficky je hra vyloženě krásná a tempo se také s updaty může zrychlit. Myslím, že Doom hodně utrpí nemožností větších modifikací, ale i tak je to něco, po čem hráči skočí.
  • Joo... první video "teaser tailer" mě spíše odpudilo, ale postupem času se mi hra začínala líbit víc a víc až bych to ani nečekal... Grafika se snad také vylepšila od té doby... akční ráz jen k dobru a obecně to vypadá, že hra kvete lepším směrem
  • Asharak
    To tam chtějí dát přepínání mezi chůzí nebo co?
    • Chůze je moc fajn, když se chceš kochat pohledem, pro mě je možnost zpomalit fakt důležitá, rád si lokace prohlížím.
  • Škoda ja som čakal že to bude pomalšie. Predstavoval som si atmosféru ako vo Votrelcoch, malý elitný tím urobí výsadok, postupujú pomaly a takticky a proti nim zbesilá horda démonov. Žiaden vycvičený tím vojakov vám nebude zbesilo pobehovať po bojisku.
    • anebo jestliže chceš mariňáky v DOOM, pusť si film s The Rockem, 'geekům' jako ty pravděpodobně sedne.
    • tak proč nehraješ Aliens: Colonial Marines?
  • Ďalšie zbesilé vraždenie. S doomom to nemá skoro nič spoločné, malo sa to volať Quake. Ani grafika nie je nič moc v porovnaní s Unreal konkurentami. Že toto ešte stále niekoho baví hrať … divné.
    • To bylo slabsi, zkus to lip

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit