Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trocha medialni masaze a vsichni uz jsou zase prejici a drzici palce. Pred dvema tydny to bylo vetsine sumak a za dva tadny opet bude... dokud neprijde dalsi zprava a vsichni zase budou *mocinky drzet palce*.
    • Je to smutné, ale co je horší, je to pravda. *10*
      Na druhou stranu je to pochopitelné, protože každý jedinec má sám svoje určité problémy a nedá se ho vinit z toho, že 24 hodin denně 7 dní v týdnu nemyslí na to či ono.
  • Jako je to urcite neprijemna situace, ale co jsem cetl, tak je tam muzou drzet maximalne 20 let, tak nechapu ten humbuk.
  • Tak som si dal tu robotu a poslal som par maliov na adresy čo odporučali na tej stranke. Len som ten reference lettre trochu pozmenil a dal tam linky jak sa chcalili na nete, že fotia lemnos pre novu hru a jak boli varavany na fore a jak to potom zmazali. A že to trvalo kym tych 300 mailov odoslalo, ale dufam že to daktorym tym zastupcom eu otvori oči a uvidia že to je obyrajna podvodna masaž pre bezmozgov. A že dostanu co zasluzia ty takzvany turisti. A tym bullsitom co su na tej masažnej stranke uveri maximalne tak debo dajaky, ale je vas tu takycg dost.
    • Magister_Peditum
      Hmm, doufám, že takto posíláš maily pokaždé, když cítíš, že něco na světě není v pořádku. *2*
    • páááááni ty si borec, asi jsem se do tebe zamiloval, si fakt boží... A teď važně, poslal si leda prd starý bábě... dostal si vysněné mínuska, pohonil sis u toho pinďourka a teď šupej spinkat :-*
      • Lol mysliš že som to neposlal? Tak psycholog by z teba nebol dobry pepo.
        Member of the EU,
        Regarding the rightful imprisonment of Ivan Buchta and Martin Pezlar on charges of espionage in Greece and misleading campaign led by helpivanmartin.org site.

I am writing on behalf all people who respect justice and were shocked when they learned about massive campaign, aiming to create pressure and influence the justice that should result into releasing two Czech nationals who were rightfully detained under charges of espionage in Greece.
        Ivan Buchta and Martin Pezlar were arrested for filming military instalations on Greek island of Lemnos. Greek law states that recording or taking photographs of military installations is forbidden, said installations were also clearly labelled by visible signs that forbid taking photographs and recording in the area.
        Yet the said site (helpivanmartin.org) started campaing to influence the outcome of the justice. Campaign based on half-truths, cherry-picked information and conveniently ignoring the most important facts of the case. Their plan is to influence poorly informed public, often employing the lowest mothods as using the peoples patriotic and xenophobe sentiments. Such misguided public opinion is meant to create pressure on the officials who have ways to affect the process of justice in this case.
        And even You are the target, because Your email address is on the list of officials to contact created by helpivanmartin.org site! People behind the said site have gone so far they created "reference letters" containing made up misinformation to spam officials and they are using misled people for it.

This is my warning in case You receive emails from people misled by helpivanmartin.org site, don´t believe everything they say and take time to find the truth. I´m attaching links to material, that offers unbiased view on the case and points on the fact, that most of the statements made by helpivanmartin.org site are misinformations.
        • kamo si k smichu, uz se radeji nikde nevyjadruj... delas jen ostudu sobe, svemu narodu a rodicum... i ve srovnani s mistnima trollama si luzr
        • aby ti nepraskla žilka... :D všichni jsou na tebe všude moc zvědavý, hele tak pošli prosím jestě třista + jeden za mě, chci bejt taky tak důležitej jako ty :D a nebo mě nahlaš jako jejich spojence, špiona ;-) jsem rád že jsou na světě lidi jako ty, který tu udržují mír a pořádek... :D
  • Já bych zavřel do krimu nějaké dva řeky a pak bych je vyměnil za Martina a Ivana. Špionáž se dá přišít dneska komukoliv. Problem solved *5*
    • Wow..ac absurdni napad by tohle fakt mohlo fungovat ;-)
    • Nejlepší nápad co jsem zatím četl. *5*
  • podte chlapci domov !!!!!!
  • Ahoj, Martina Pezlara znám je to dobrej kluk, férovej, chytrej, schopnej...

Do Řecka se chystali s kolegem už delší dobu a co tam budou dělat taky věděli. Bohužel taková je situace - zaměstnavatel vs zaměstnanec, co přikáže to většinou udělat musíš. Oni jsou oba dost inteligentní na to aby si to v hlavě srovnali - měli asi dvě možnosti: Buď se na to vy°rat - ale pak by samozřejmně riskovali třeba i místo v práci atd. No a nebo do toho jít, ale vědomě riskovat právě to co se teď děje...

Je mi jich svým spůsobem líto i když věděli kam a proč jdou. Přeju jim ať jsou brzo doma, určitě jim není co závidět. Podpora lidí je celkem veliká a že se rodina snaží to hnát přes vyšší místa ? No a ? Dělali by jste snad pro svoji rodinu to stejné, nebo ne ?

Každý strůjcem svého (ne)štěsti...
    • Jak to skutečně bylo, ví přibližně tolik lidí, kolik se dá spočítat na jedné ruce. Neodvážím si tvrdit že si lhář, ale něco na tom co si napsal, tady nevoní...
    • Mám dost intenzivní pocit, že ty znáš oba tak z mokrejch snů.
      • Ano máš pravdu, ještě že jsi mě odhalil dříve než jsem si stačil vymyslet více lží.
    • Souhlasim, ale tou posledni vetou si to zabil. "kazdy strujcem sveho stesti", bez to rict lidem kterym se stalo nejake opravdove nestesti nebo bezpravi, treba az uvidis jak auto pojede na servenou a smazne nejakou malou holku a bude chcipat na chodniku, poseptej ji to do ouska.
      • Ne špatně jsi to pochopil, nemyslel jsem to tak jak to popisuješ ty. Hlavně některé věci nedokážeš ovlivnit to je jasné... Občas ale má člověk možnost volby a je na něm jak se rozhodne, většinou však člověk volí lehčí možnost... Tak jako kluci, měli jet, ale nemuseli. Risk ztráty zaměstnání byl silnější než hrozba vězení. Rozhodli se sami. Možná bych se i já na jejich místě zachoval stejně, kdo ví možná i ty ;-)
  • Pokud to tu ještě nezaznělo, děkuji za všechny rozumné členy tohoto fora a návštěvníky tohoto webu redakci games.cz, že této obrovské nespravedlnosti věnují takovou pozornost a svým způsobem tím pomáhají těm nespravedlivě zatčeným Čechům. Opět dobrá práce redakce!

Pro ty méně rozumné: Je jinou věcí tu trollovat na téma WoWka a jinou věcí na toto velmi závažné téma. Zkuste se vžít do kůže těch zadržených a jejich rodin. Přestaňtě být takhle tupě vulgární až hloupí. I jediný ve vězení promarněný den je příliš!

Já těm chlapům držím palce. Když celá tahle věc začala, nečekal jsem, že by mohli být zadrženi déle než pár hodin. Bohužel narazili na lidskou zvůli a hloupost toho nejhrubšího ražení.
  • Dva pepici si prodlouzi dovolenou a tu se to resi jak treti svetova.
    Tam poslete jeste dalsi cechy a ti ten ostrov ukradnou i s tim vezenim.
  • Trol.diskuzni
    Já bych s chlapci neměl žádné slitování. S řadovými občany by nikdo slitování také neměl, navíc by pro ně nikdo nepořádal demonstrace a nevypisoval promo články... V jejich pozici měli s riziky počítat, zvláště když byli předem varování a o napjaté situaci v tomto státu předem věděli. Rozumný občan si cestu do Řecka v dnešní době rozmyslí, natož aby se oháněl kamerami v blízkosti střežených budov...
    • Viktor_H
      "S řadovými občany by nikdo slitování také neměl, navíc by pro ně nikdo nepořádal demonstrace a nevypisoval promo články..." - Nevím, v jakém světě žiješ, ale v tom mém herní vývojáři opravdu nemají statut společenské elity. *1* Kdyby se do podobné prekérky dostali dva umělci, tak demonstrovat a psát petice budou umělci, kdyby autobusáci, tak autobusáci apod... A ve všech případech se budou angažovat i lidé, kteří se zajímají o své bližní (v úzkém i širokém smyslu slova).

Yep, možná, že udělali hloupou chybku. Takže je v pořádku napálit jim 20 jahre?? Slyšel jsi už o odpuštění? A o nepřiměřené reakci? A co o slitování či soucitu?
    • to je moc pekne, co rikas. tak byli blbi ze tam jeli. holt se stalo to nezmenis, ale sakra nemuzes myslet vazne, ze to co se jim stalo je ok a nezasluzi si jakoukoliv pomoc. to sou zas vsichni chytri jak vrata od stodoly, od svych pc v teple domova.
    • Cest soudruhu, pri nejblizsi revoluci budes vypatran a zastrelen jako prvni, za to ti rucim.
      • Ty nejsi normalni, ze? Co tu meles jsou pekny nesmysly. Drz radsi klapacku!
      • Trol.diskuzni
        Budu připraven!
  • 68 dní není moc. Chlapci asi nebyli na vojně, a proto asi těžce snášejí tamní podmínky. Přitom v Řecku mají luxusnější věznice než u nás.
    • Erien
      Spát v jedné cele s 25 lidma na zemi, s jedním nezaskleným oknem, jíst dvakrát denně a nedostat základní hygienické potřeby. To je luxusní hotel a né věznice.
      • Nesmí věřit všemu. I v našich věznicích se jí 5x denně, k tomu TV a spousta dalších aktivit. Řecko je v tomhle ještě lepší.
        • vlastni zkusenost?
          • ano, je to tam jak na dovolené, možná se tam přes zimu vrátím...
    • Trol.diskuzni
      Česká herní scéna je pověstná tím, že se při každé příležitosti kolektivně chlubí modrými knížkami, viz jeden ze starších podcastů...
      • vlastik.plaminek
        Moc by mě zajímaly tvoje odsloužené roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit