Přejít na výpis diskuzí
Pomozte Pavlovi přežít výcvikový tábor Medal of Honor
21.10.2012 | Redakce Games.cz
85 příspěvků
-
Tak teĎ si n to kápnul...ale co takhle jít bojovat proti skutečné korupci...třeba na Pražskym magistrátu a přestat žít ve zfantazírovaných hvězdných válkách...vidim, jsi bojovník, ty bys to očistil .)
-
Neodkazoval jsem se na facebook.
-
Unika ti jeden vyznamny fakt, games.cz je soucasti metacritics a to je kurevsky vyznamna zalezitost, celosvetove. Dokonce nekteri vyvojari jsou odmenovani na zaklade vysledku metacritics. Takovou dulezitost mu vydavatele prisuzuji. Podivej se, kolik webu se podili na globalnim hodnoceni her. Da se rict, ze games ovlivnuji globalni hodnoceni produktu, kolem ktereho se toci obrovske penize (desitly milionu dolaru), z jednoho az tri procent. Opravdu si myslis, ze se je nikdo nepokousi ovlivnit? Jestli ma mit nejaky herni web v cr na prvnim miste eticky kodex a mel by dbat na svou povest, je to games.cz.
Take se muzeme zamyslet nad tim, proc se v "nevyznamne" cr vyplati EA platit si lokalni pobocku. Asi to nebude z duvodu ekonomicke nevyznamnosti, co myslis? -
Já se třeba na zemi válím celkem rád. Že se někde budou brodit blátem začíná komerčně na cca 3000 tisících za den na osobu. Vzhledem k tomu, že na stránkách nemají ceník, se lze jen dohadovat o hodnotě akce s těžkou technikou (osobně odhaduju do 6-7 tis max).
-
To je hodne troufale, a rekl bych ze nedomyslene, tvrzeni, ze zadny eticky kodex nepotrebujete. Znamena to snad, ze se pri psani recenci zadnymi etickymi pravidly neridite, tj. ze je vam zadna spinavost neni cizi?
Mas pravdu, ze vse co jsi uvedl se da hodnotit jako ovlivnovani a to zcela opravnene, neni na tom nic extremniho. Ale da se take poctive rict, ze bez jisteho minimalniho ovlivnovani nemuzete existovat, ale ze to ovlivnovani ma sve hranice, tohle ovlivnovani je jeste pripustne a tohle uz ne. A presne k tomu slouzi eticky kodex, ktery formalne definuje, co je pripustne a co ne. A i podle vaseho etickeho kodexu vas pak mohou ctenari hodnotit. Jak moc jste ovlivnovani a jak moc v souladu se svym kodexem fungujete.
Takze jestlize plati, ze pred svymi ctenari nic netajite, pak byste nemeli tajit ani ten eticky kodex, podle ktereho - i kdyz zatim treba jen neformalne a nevedome - fungujete.
A je-li pravda, ze pred svymi ctenari nic netajite, jsou k nahlednuti dohody nebo smlouvy, ktere mate s vydavateli her uzavreny? Existuje seznam daru, ktere jste kdy od koho dostali, aby bylo mozno zhodnotit korelaci mezi temito dary a vasim hodnocenim? Nebo preci jen nejste tak transparentni a neco pred svymi ctenari tajite? -
Nic co má za zdroj Facebook si číst nehodlám
-
Korupce jistě existuje...tam kde se vyplatí...což podle mě neni případ herního odvětví v ČR kde se za celej rok prodá asi tak 10 000 kusů originálek
-
!!!!! :))) Dík, dneska jsem se ještě takhle dobře nenasmál! :)))
-
Formalni eticky kodex (ve smyslu sepsanych pravidel) redakce nema a v zasade ani nepotrebuje, protoze nic pred ctenari netajime. Ano, tohle je akce EA, kterou organizuje a plati EA. Jediny duvod, proc se tam potahnu, je ten, ze tam s sebou muzu vzit i ctenare, ktery by se mohl pobavit. Jinak bych mel lepsi veci na praci. Marigoldova uvaha je fajn, ma hlavu a patu, ale jeho vychodisko je osobniho razu - chapu, ze nekdo muze mit problem s tim, aby pak nezaujate hodnotil produkt, jehoz vyrobce ci distributor mu poskytl nejakou sluzbu, ale to pro nas nebo pro me neplati. Problem s tim nemam, navic MoH recenzovat nebudu. Samozrejme to nemuzu nijak dokazat, ale to uz neni muj problem. To je otazka, do jake miry nam ctenari veri nebo ne. Protoze pokud neveri, tak mohou zpochybnovat jakekoli nase vztahy s distributory - at uz to je inzerce, souteze, dokonce i to, ze od nich dostavame hry na recenze. Vsechno se da v extremnim pripade hodnotit jako jista forma ovlivnovani. Takze asi tak.
-
Jasne, korupce neexistuje a cely svet je krasny a ruzovy. A kdo tomu neveri musi byt pomatenec verici na zidozednarske spiknuti, nic mezi tim nemuze byt. Precti si ty odkazy, mimo jine se tam pise o cernobilem videni, hlavne o nicem nepremyslet a nediskutovat, poznas se v tom.
-
Tak mě napadá, že když chcou někoho kdo by Petra nosil po bojišti tak to by se ta akce už fakt měla menovat Medal of Hodor ....
-
Jejdásku: Zase to EA a zase to games...nejdřív uplatěj redakci aby nerecenzovali PESko a teďko todle...to ani nemluvim o tom, že se kamaráděj s tvůrci Xcomu...bejt tebou tak už sem nechodim...je to tady celý židozednářský spiknutí s cílem ovládnout svět.
-
Presne kvuli jedincum jako jsi ty nabyvam cim dal vetsiho presvedceni, ze nas stat a narod jeste neni na demokracii zraly, protoze jedinci tveho typu s volebnim pravem jsou pro ni katastrofou.
-
No myslím, že po akci bych dostal od Petra modrou a on si vzal můj papír, že jsem odveden. Vojna mě minula uff! Ona už státla prý za prd, ale já studoval, až se změnila na profíky. Tělo mám namakané od knedlíků, takže by mi museli dát více hitpointu. To se rozumí větší tělo více snese ne? No a běhat přoč? Ať si pro mě příjdou, ale jedu bohužel z amaminkou, takže mé divé společnosti bude Petr tak jako tak ušetřen.
-
ale bože bože ... máme tady experta etického kodexu a dlouholetého novináře v herním průmyslu, který má samozřejmě pravdu ... jdi si takové ptákoviny psát na iDnes a tady neotravuj
-
Ach jo, holt jsme v Čechách, takže se vždycky najde idiot, co za vším musí hledat korupci. Kluci z Games tady hodí soutěž o akci, kterou by defacto ani nemuseli zveřejňovat a jet sami, padesát lidí to ocení a tři začnou s konspirační teorií. Že se někde budou brodit v blátě, to je teda úplatek...
-
To smrdí fyzickou aktivitou, to neni nic promě.
-
no ja jsem byl na kurzu preziti, kdyz sme meli zabit krepelku tak to jeden airsoftak neudelal prej nic zabijet nebude. a kazdy si myslel ze je to nejaky borec, byl kompletne vybaveny mel i v batohu skladaci lehatko :-D
-
palebna podpora taky dobra :)
-
V kolik by byl návrat? Kanady a maskáče se fasujou? Svoje mám tak trošku doma :D