Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já jsem zase ted nějak hrozně tlustej, jinak bych taky šel :)
  • Dovolím si doplniť kolega. ..."obrovske prachy" = Vyše 50 mld. dolárov, kde sa sa nárast do dvoch/troch rokov odhaduje až na 70 mld. dolárov. Áno manipulácia s verejnou mienkou je v tomto prípade na mieste.
  • Nechapu tve uvazovani, to je prece uplne jedno, jestli jsou jedini nebo jedni z mnoha. Jestli chces nezavisle informace, mel bys dbat na to, jaky eticky kodex ma tve oblibene medium a jak ho naplnuje. Neni to troling, je to zavazna celospolecenska otazka. Zvlaste v nasi korupci prolezle zemi. Kdo jiny nez mladi by vuci ni meli byt oddolni, nepodlehat ji a protestovat proti ni, protoze nejvic dopada prave na ne a jejich budoucnost.

Nediv se, ze se ptam na nezavislost media, na jehoz zaklade si vybiram hry ktere hraju a platiμ nemale castky. Jestli se nepletu, tak herni prumysl je dnes nejvydelecnejsi zabavni prumysl a toci se v nem obrovske prachy. To uz stoji za to korumpovat novinare, kteri se mu venuji a manipulovat tak s verejnym minenim.

Precti si treba tohle http://www.marigold.cz/item/tri-novinari-na-vrub-korupce

Mrzi me, ze redakce tu zabanovala a smazala diskuzniho trola ktery na me reagoval svym arogantnim zpusobem, ale nenamahala se mi odpovedet, jaky maji eticky kodex. Doufam ze to nechavaji na sefredaktorovi a odpovedi se dockam. Mezi tim mohu doporucit zajimavy clanek o tom, jak by poctiva novinarina mela vypadat: http://www.marigold.cz/item/k-cemu-je-nam-novin-a-zprav-zapotrebi
  • JohnyTheZik
    Pisu zapoctovku z matiky, ale jinak bych o tom celkem i premejslel.. Akce to bude podle me super, ano, je to EA, vim, jsou to zlouni, ale aaano, podle me to fakt bude super :D
  • USER47
    Asi myslí Moolkera, ten novej rozhodně není:).
  • Black_Hand
    petra se boji, to je jasny.
  • Koukám , že konkurence s sebou bere hnedle deset dobrovolníků , japak to ?
  • lool troling! pozvanku nedostalo jenom games.cz *1*
  • Ja bych taky sel ale jsem linej jak prase :-D
  • To je nějakej novej?
  • Black_Hand
    ok, mapa by byla spis na nevydelane kuzi (musel jsem se informovat na wikine - https://secure.wikimedia.org/wikipedia/cs/wiki/Pergamen). omlouvam se za dezinformaci :).
  • vydělané :D
  • Nebo jen vystihl svoji tělesnou konstituci ...
  • Hehe to by mohla byt celkem sranda(cti makacka,pro rejpaly :-P).Skoda ze az v Praze.
  • Na druhou stranu nebylo by na škodu hrat až do čtvrtka Dishonored a okoukat ten "mžik" a s jeho použitím kopnout EG do zadnice a tak se rovnou i seznámit?:D
  • Keyz
    Očekávám velký zájem borců co hrají COD.Dle drsných keců na fórech bude přetlak veteránů od Řecko-perské války až po Afghánistán.
  • od nynějška bude Polsko známé jako království elfek v bikinách
  • Mas zajimavou ideu ohledne designu ešusu :D
  • Lawliet
    Myslím, že bych uklouzl v bahně a nabodl se na ešus.
  • Za EG jde myslím Miloš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit