Přejít na výpis diskuzí
Porovnání grafických rozdílů PC, PS3 a PS4 verzí Dark Souls II: Scholar of the First Sin
6.2.2015 | Adam Homola
75 příspěvků
-
Ta hra je proste hnusna a zadnej hardware to nezmeni.
-
Vtipné, že DX9 PC verze, kterou rozjedete i 7 let starém PC v 60fps(odzkoušeno), vypadá skoro stejně jako na předražených blu-ray přehrávačích...err....teda konzolích.
-
-
Né, vtipné to moc není protože 90% her rozjedeš i na 7 let starém počítači v 60fps.
-
-
Ono tato porovnáni jsou dělaná tak, že PC se hodí na nejnižší detaily a pak se porovnává xD
-
Takže na PC s GeDoSaTo to pořád bude asi vypadat nejlíp.... :)
-
Rozdily,tam jsou,diky filmovim filtrum,nepratele vas pronasleduji i zkrz mlhu.Obecne, pc verze je stejna jak na ps3!Akorad ma vyssi framerate a full hd.Je to videt na pohledu do dalky nad morem na to slunce,a ps4 ma ochlup sytejsi vegetaci,ukazka na ten strom,ma celkove vic poligonu.
-
-
ses pos**l v síni ne, ps4 xbox verze nebude mit nikdy nic navic oproti PC, a uz rozhodne ne vic polygonů :D
-
-
ako vždy vyzerá PC verzia najhoršie...From Software spravilo chybu že hodilo perlu warez prascom...konzolisti si tú sériu zaplatili, postarali sa aby mohla pokračovať a waiting scéna sa len rozkrikovala po fórach a kradla.
-
-
Zase tenhle stupidní trol. Až bude vypadat jakákoliv multiplatformní hra lépe na podřadném hw tak mi řekni.
Btw. Moje Dark Souls 2 na PC vypadá takhle s 60+fps:
https://www.youtube.com/watch?v=HWoKCwU3Hlc#t=22
https://www.youtube.com/watch?v=LaCrRVlJQOU -
Souhlasím. Na PC nemělo DS1 a 2 vyjít, protože horší porty jsem neviděl. Skutečně hratelné je to jen na konzolích. Já to zkoušel hrát na PC a raději bych šel na kolonoskopii, než to znovu na PC hrát. Tuhle sérii fakt jen na konzolích a upřímně, proč to vůbec vydávali špatně udělané na PC? Vždyť to jen kazí jméno jinak opravdu dobré série. Jistě, pár zoufalců to zkouší hrát na PC, ale to je jako sex s gumou - prostě nicmoc. *3*
-
-
To jsou zbytečně tvrdá slova. Obě hry jsem hrál na PC, hned jak vyšly. První Dark Souls měl příšernou konverzi, po troše úprav od Danteho a jiných jsem to hrál 200+ hod na kombinaci klávesnice+myš - jde jen o zvyk. Tak výbornou hru jsem si nemohl nechat ujít jen kvůli trochu krkolomnému ovládání.
Až mě omrzel, tak jsem si koupil PS3+Demon Souls. Dark Souls 2 už byla prakticky povinnost - hrál jsem na PC bez problémů s Xbox ovladačem.
Nevím jestli jsi dost starý na to, aby jsi věděl jaký je sex s gumou, ale hrát Dark Souls na PC je daleko lepší :-D:-D:-D -
Pravdu mas , strasne porty..ale aj v stave otrasneho portu boli vzdy lepsie ako na konzolach ;-)
-
To vis,japonci moc hry na pc neprogramuji,ty jsou zvikli na konzole!U evropanu to je zas obracene.Jinak ohledne pc metal gear solid na pc!Je horsi jak na ps4.Je to v ukazce na youtube,kdyz pada ten znak lisky,tak pc verze je v pozadi mazla,nema dinamicke mraky,jak ps4 verze,ma oblohu jak xbox one verze,pak ke konci videa je nakladak,ps4 verze ma kola od blata,a pc verze je ma cisty,jak kdyz auto vyjede z automobilky.To ze ma vic svetylek a mozna lepsi dohled,ktery ja jsem teda nezaznamenal,nic co by ps4 nezvladla,ale vono to je vzdycky tak,ze posledni verze jsou skoro ty nejlebsi.
-
-
Kdo neveri,tak at si vazne koupi nove ociska!V dark soul jsou rozdli,i v metal gear solid,a to je video z youtube ,ps4 verze ma kola od blata,ke konci jak snake naleza do toho nakladaku,a ten znak lisky,jak pada na zacatku z ty skali,je ta skala mazla jak prase u pc verze!A dinamicky mraky,taky nema,jste slepi,nebo co!
-
-
to je mazly proto,ze pc verze si muze dovolit i techniky jako motin blur, pri kterejch by se uz konzole rozskocila...
-
-
Jasný, neumí to. Ok. S tím nemám problém. Ale proč pak dělají zprasené konverze? Proč je pak prodávají jako plnohodnotné hry? Nechť se raději drží toho, co umí. PC verze u mě byla u DS2 tak na 5/10 a konzolová na 8/10.
-
-
-
ako vždy vyzeráš ako největší kkt
-
-
ps4 nejlip vypada
-
K čemu 1080p ve hře s dnes už zastaralýma texturama? Vždyť některé textury (a modely) jsou fakt hrozné. A zase příjde kupa fanboyů a bude mluvit o tom, že na grafice nezáleží, že je to o něčem jiném, že jsem to nehrál atd. *7*
-
-
A budou mít pravdu. Až na ten poslední bod, neznám tě, tudíž nevím, jestli jsi DS2 hrál, nebo ne.
-
-
Nebudou. Udělat kvalitní textury není takový problém. Možná to souvisí s technickou zastaralostí celé hry. Možná proto osekali tolik grafiku. Nevím. Každopádně počítám, že vydělali už dost na to, aby se něco málo přiučili.
-
-
-
Skoro žádné rozdíly. Jak překvapivé.
-
ehm.. PS4 vs. PC žádnej rozdíl nevidím...