Přejít na výpis diskuzí
Porovnání grafických rozdílů PC, PS3 a PS4 verzí Dark Souls II: Scholar of the First Sin
6.2.2015 | Adam Homola
75 příspěvků
-
https://www.youtube.com/watch?v=j4UpBVN-qE8&list=WL&index=29 *1*
-
Ano pane zloději nicků triple queer. Ještě víc neutrální názor prosím.
-
dobrej trolling bro *15*
-
*1* Tak ten byl dobrej *1*
-
Skvělá hra, jede na všech plafformách velice slušně. Z toho videa jasně vede PS4, mě osobně překvapil kvalitní PC port, který i s modama gem a gedosato jede plynule v 60 FPS ve FullH. Hra s modama v žádném případě není hnusná až na pár nic moc textur, vypadá hra k světu a hlavně působi dospěle, což se o většině herních fantasy nedá říct. Utopil jsem tam 300 hodin, což každá hra nedokáže...
-
Malo to uplne rovnaku kameru a grafiku ako na konzoly..akurat, ze to neslo 10 fps v Blightowne. No a potom prisiel HD fix mod od Duranteho a konzoly smutne zaplakali. Jedine oficialne cislo o predajoch je 300k PC verzie DS1. DS2 predalo omnoho viac, kedze rekord sucasne hrajucich hracov bol ak si dobre spominam 70k.
Odhady arstechnika , ktore boli robene na zaklade realnych steam profilov udavaju az 1,3 miliona ownerov na PC, ale tak je to len odhad: http://arstechnica.com/gaming/2014/04/steam-gauge-addressing-your-questions-and-concerns/2/ -
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
grafika nie je taká podstatná....DS 1 malo v PC verzii grcoidnú rozdrbanú kameru, čiže zážitok na grc a komunita nula bodov....predalo to pár 100tisíc kusov, detto DS2 a i tak bol mulťák zaondený cheatermi narozdiel od konzol.
-
Jůůů :-), dalsi clanek predurcen ke krvave bitve pc vs konzole, si nedaji pokoj :D. Aspon mam ve svem strasne nudnem zivote nejakou zabavu. Komenty o tom, ze po graficke strance jsou konzole lepsi, jsou vazne velmi zabavne, a po tom co mi zemrela rybicka, mi konecne neco vytvorilo na tvari usmev. To ani komenty v jakemkoliv clanku o assassins creed nejsou takova prca.
-
Bez PC by hlavne nemali take predaje, predsa len to nie je cod ale minoritnejsi zaner. A tie maju svoj domov hlavne na PC.
-
shrňme to, PC wins... a lidem co tvrdíže si PCčkáři nějakou hru nezaslouží... bez PC by vubec konzole neexistovaly, na gamepadu tezko naprogramujes novej engine, 3d studio s tim de taky poměrně ztuha...
-
ses pos**l v síni ne, ps4 xbox verze nebude mit nikdy nic navic oproti PC, a uz rozhodne ne vic polygonů :D
-
Pravdu mas , strasne porty..ale aj v stave otrasneho portu boli vzdy lepsie ako na konzolach ;-)
-
to je mazly proto,ze pc verze si muze dovolit i techniky jako motin blur, pri kterejch by se uz konzole rozskocila...
-
Kdo neveri,tak at si vazne koupi nove ociska!V dark soul jsou rozdli,i v metal gear solid,a to je video z youtube ,ps4 verze ma kola od blata,ke konci jak snake naleza do toho nakladaku,a ten znak lisky,jak pada na zacatku z ty skali,je ta skala mazla jak prase u pc verze!A dinamicky mraky,taky nema,jste slepi,nebo co!
-
Ta hra je proste hnusna a zadnej hardware to nezmeni.
-
Přesně co říkám a za mě haháček vždycky vymínusuje :D
-
Jasný, neumí to. Ok. S tím nemám problém. Ale proč pak dělají zprasené konverze? Proč je pak prodávají jako plnohodnotné hry? Nechť se raději drží toho, co umí. PC verze u mě byla u DS2 tak na 5/10 a konzolová na 8/10.
-
Vtipné, že DX9 PC verze, kterou rozjedete i 7 let starém PC v 60fps(odzkoušeno), vypadá skoro stejně jako na předražených blu-ray přehrávačích...err....teda konzolích.
-
Nebudou. Udělat kvalitní textury není takový problém. Možná to souvisí s technickou zastaralostí celé hry. Možná proto osekali tolik grafiku. Nevím. Každopádně počítám, že vydělali už dost na to, aby se něco málo přiučili.