Přejít na výpis diskuzí
Porovnání grafiky Zaklínače 2 na PC a X360
6.4.2012 | Adam Homola
185 příspěvků
-
To tak udelali schvalne? Nebo ma Xbox360 nejakou jinou skalu barev, ze se jim to nechtelo moc resit? :) Jinak to vypada na Xboxu slusne. Este kdyby byla PS3 verze :)
-
Jedine v čom je Xbox lepšie, je v použitých filtroch.. veľa efektov chýba, textúry očividne menej detailné, niektoré detaily (predmety) dokonca chýbajú, ale na druhej strane, fakt ten obrazový filter má niekde xbox realistickejší ako PC verzia, ale pre mňa napriek tomu, scéna v lese vypadá temnejšie na PC (čo pre mňa je vždy lepšie).. ale fakt, na taký starý hw akým je Xbox360, tak je to fakt parádny výkon také niečo dokázať a samozrejme uznanie pre programátorov, ktorí sa asi po 1x v živote museli vysporiadať s programovaním na Xbox360 (len sa asi podľa prvých dojmov nevysporiadali s doskakovaním textúr a predmetov - ale tento problém má na Xbox360 veľa hier)
-
-
jj v tom stane je to rozdiel ako medzi 0 a 1, vyzerá to ako nepriame osvetlenie, klobúk dole... tiež si treba uvedomiť, že sa jedná o 720p, čiže rozlíšenie v ktorom sme hrávali na PC nejakých 14 rokov dozadu. Len s tým modrým filtrom v lese to fakt prepískly...
-
Prave ze filtry jsou v PC technicky mnohem dokonalejsi, staci si vsimnout sceny ve stanu, jen jsou nekde prepisknute a na xboxu vypadaji ve vysledku lepe (scena v lese)
JInak Witcher 2 na PC vypada na max detaily opravdu prekrasne, nicmene me prekvapilo, kolik se chlapcum z CDProjektu podarilo vydolovat z xboxu vykonu, protoze to i na xboxu vypada paradne.
Preji konzolistum peknou zabavu, hra je to totiz paradni:)
-
-
A Ja nehral 2jku lol :-/ jeste ani na pc.
-
-
Hanba ti! *4*
-
-
Zivot neni jen o hrani, ja spis cekal az ji vyladej patchi a budou tam secky DLC.
-
-
-
Za rohem, ale no tak vzdyt uz to kazdy spravny pirat davno ma :-D
-
Na akom rozlíšení to beží na pc? 720p? *15*
-
Vcelku pěkný i na konzoli.
Do pár chvilt je tu ale hate :D vsadil bych se :) *16* -
Jaký má význam změny u pc, medium-high?
-
-
Hodne velky, specialne efekty su na medium skoro vsecny vyple a taky horsi dohlednost textury atd.
-
-
A nemáš info o ps3 verzi??? Bral bych to hned...Reakce na Lazar
-
Kdyby bylo video z PC na max nastaveni a ne na medium tak by x360 tak k svetu nevypadal, nemyslite? *1*
-
-
Pár záběrů je z max nastavení a příde mi to stejný...jenom to má nějaký divný barvy
-
-
neviem či si dobre spomýnam ale keď sa tu porovnávala grafika konzolového Crysis, nebol si to náhodu ty čo si ho označil za krajší ako Crysis na PC ? *1* možno by fakt stálo za úvahu navštíviť očného.
I keď uznávam, že v tomto prípade sú rozdiely malé ... i keď lepšie textúry, tiene a vykreslovanie predmetov v dialke by si mal všimnúť hádam každý. Treba si tiež uvedomiť, že každá hra u ktorej sa musí počítať s nasadením na konzole negatívne ovplyvní i vysledok na pc platformu. -
-
Na druhou stranu musis pocitqt s tim, ze u konzole se divas na obraz z dalky a spousta veci co by ti na pc vadila te na konzoli nerusi.
-
-
veď to je ten fantastický argument konzolistov : odsuniem sa 2 metre a už nevnímam horšiu kvalitu textúr, odsuniem sa 4 metre už nevidím vzdialené detaily, odsuniem sa do druhej izby a odrazu to vyzerá rovnako ako na hi-end pc :) fantastická logika...
-
-
Jenomže ono to takhle doopravdy funguje.
-
-
-
-
Ano ze zacatku sem to taky zahlid(u animacek), pak uz jen medium(na max by to pak slo uz moc poznat *1* ). I tak ale musim rict ze se polakum Z2 pro X360 poved a hraci muzou konecne zkusit poradnou hru. Sam netrpelive vyhlizim patch na PC verzi *3* Jinak rozdil na PC medium/max je hoooodne poznat.
-
-
-
myslíme!