-
Skvelá recenze! Well done *1*
-
tohle je hodne dobre - http://www.youtube.com/watch?v=-ivYd2NDRvc
je to trochu spoiler, tak bacha :) -
Proč se vehementně brání spoilerům, když v té hře nic na prozrazení není? Snad jediná situace kterou by si měl prožít každý hráč na vlastní kůži ale jinak nic. Kdybych tu popsal průchod prvních 4 kapitol tak bych stejně nespoileroval tak proč??
-
-
Pokud bych dopředu věděl, kde se budu ve hře pohybovat a čemu / komu budu čelit, hned několik momentů (rozhodně ne jediná situace) by na mě zapůsobilo sotva polovičně a samotný odhalování dalších oblastí by ztratilo většinu svýho napětí a kouzla.
-
-
Pravda je, ze za 10 by hra mela mit editor urovni v zakladu, ale nadruhou stranu proc ne. Jestli do hodnoceni patri i reklamni kampan, desitku si zaslouzi :)
videorecenze super, ono taky co ukazovat na hre od zacatku do konce plne spoileru ... -
-
Valve vývojářské nástroje slíbilo, jen je nestihlo vydat spolu s hrou. A když Valve něco slíbí, tak to platí. Maximálně se zpozdí. Což ale není možné, protože po vlastních zkušenostech s Valve Time žádný konkrétní termín vydání neřekli ;-)
-
Jakých spoilerů prosím? Jen by mě zajímalo co je tam k prozrazení krom jedné jediné události.
-
-
Mě by třeba vadilo prakticky cokoliv od uslyšení druhého hlasu.
-
-
V tom případě ale nehraj první díl, nekoukej na promo videa, zapomeň na ohlášení na loňské E3 (myslím video) a rozhodně nekoukej na video, nečti recenzi a neprohlížej si screeny jak zde tak na steamu... Teprve tehdy budeš odproštěn ode všech spoilerů podle toho jak ty je popisuješ.
-
-
První díl se nestal po jakékoli události ve dvojce. Co se týká videí, koukal jsem jenom na ty reklamy a recenze jsem četl až po dohrání a jsem rád.
-
ale musism souhlasit stmi ze recenzent ukazal hodne levelu z druhe poloviny hry byl jsem v pulce a videl jsem az moc mistnosti kterými budu muset projit
-
-
-
Mě taky. Ale odpověď by zřejmě obsahovala spoiler *1* Musíme si tu hru koupit, abychom se to dozvěděli.
-
-
Já už jí mám :-) Dohraný jak singl tak co-op a čekám na komunitní mapy. Nicméně stále zastávám názor, že na Portalu 2 není co spoilerovat kromě jedné události.
-
-
To jsi asi hrál jinou hru. Je tam spousta věcí, jež ještě nebyly samotným studiem předem oznámeny a které by byla škoda prozrazovat.
-
-
-
-
-
S prominutim recenze TOTALNE NA HOVNO. Nedozvedel jsem se z ni vlastne VUBEC NIC. Ani princim portalu (coz slo ukazat aspon na casti levelu) a ani rozdil oproti portal1. Takze autora opravdu plati za NIC. Jako bez urazky, portal1 jsem minul a chtel jsem vedet, co je na tehle hre tak super. Kupodivu vidoerecenze me to nerekla.
-
-
S tým že táto "recenzia" je nahovno s tebou súhlasím ale na druhú stranu ak chceš vedieť čo je na tej hre tak super tak bež hneď teraz na Steam a kupuj, pač z recenzii (zvlašť z tejto) si o tomto genialnom pokračovaní moc obraz neurobíš, toto je hra ktorá sa prostě musí zažiť.
-
Junáku, za co a jak koho kdo platí ti může bejt úplně jedno. Ty neplatíš ani korunu, takže - nelíbí se ti tu? Seber se a táhni.
(fakt nechápu, co je to dneska za módu brát si do huby plat autorů. Není to poprvý co něco takovýho na publicistickým webu čtu, a pokaždý mě to dokáže spolehlivě vytočit) -
-
haha co ty si za chuja kdyz te dokaze vytocit nejaky komentar haha.
-
a ja nechapu tebe, v tomto pripade stim zacal sam autor, kdyby si nedelal srandu on, tak tu pak nebudou ani ironicke komntare na toto tema...
-
-
škoda že jsi minul jedničku, vždyť ji dávali jeden čas zadarmo...
-
-
dostal se nekdo pres misi kde je takoví vodni molo co se tam má udelat vim ze reseni je primo prede mnou ale ted si ho proste nemohu vsimnout
-
-
Tak na to si snad prijdi sam, ne. To je pak o nicem kdyz to za tebe dohraje nekdo jinej.
-
napiš v jaký je to kapitole a číslo mise...
-
-
Žádný spoilery, rád bych si to taky zahrál *5*
-
-
zahrát si to můžeš i tak a když nechceš spojlery, tak proč vůbec lezeš do týhle diskuze? *12*
-
-
-
-
recenze neni zrovna podle meho gusta ,ale ta osmibitova kocka s tou jeji pisnickou na zaver me totalne dostala *1*
-
10 ka takovéhle ssRAČCE? WTF? To ti musel přijít od Valve aspoň náklaďák rudejch ventilů a nevinnejch koťátek, viď ty bezpáteřní sráči Grygare? A teď jdu prcat na jinej web protože jsem totální jerk a celý jsem to tady nepochopil...... POCHOPTE PRO TYHLE LIDI JE VÍTĚZSTVÍ KDYŽ ZAPNOU KOMPA A PO DESETI MINUTÁCH SE JIM POVEDE NAŤUKAT GAMES.CZ, TO ŽE NĚCO NAPSALI DO DISKUZE JIM PAK PŘIJDE ASI JAKO NĚJAKÁ NIRVÁNA NEBO CO *1*
-
-
Masturbátor na foru detektován
-
ty si dobrej debil kámo *12* di si hrát chcal of duty
-
-
hra dobra ale na chcipnuti kratka asi jako puvodni portal no skoda
-
-
Lidi, co nehrají patnáct her týdně, si to projdou bez spěchu, kochají se, hledají skrytá doupata Ratmana atd. a pakje to hra na víc než tři zapnutí minimálně na pět hodin.
-
přibližně 3x delší než jednička + to má ještě Coop
-
-
špatná reakce