Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shania
    No nevim jak moc zkusenosti s tim mas ty, ja jsem pomahal resit pres 500 reklamaci na steamu a vim presne co chteji, krom toho si to muzes precist i na jejich strankach a jestli si myslis, ze si to prepises ve fotoshopu, tak GL, neni nic lepsiho nez si nechat zablokovat ucet, hlavne pokud tech her tam mas vic.

U Blizzardu po tobe bezne chteji i fotku obcanky nebo ridicaku na dokazani totoznosti...

Kazdopadne je to jen tvoje vec kde nakupujes, jen je dobre vedet mozna rizika.
  • Shania
    vyslo to na tisicovku z UK.
  • No prave ze to tak uplne nefunguje. Kludne je den ked to proste hadze rad za radom povedzme samich bronzakov a je jedno ako dany hrac hra a iny den to zasa rozne battle.net mixuje. Napadlo ma ci to neni koli nedostatku adekvatnych hracov na danom serveri/realme ale to je blbost lebo aj cisto v EU SC2 urcite hra dost hracov. A dalsia vec bezne sa stava ze ot hodi bornzoveho/strieborneho hraca ktory hra slabo ale ma pomerne slusne statistiky alebo naopak hra brutalne a v tom pripade to je asi freelooser. Ono 100% fungujuci match making sa ani spravit neda, vzdy sa to bude dat nejak odr*at ale tak nejak mam pocit ze v poslednej dobe a vo vyssich ligach sa to sprava haluzne.
  • to je tak na 30s prace ve photoshopu... *1* a jeste nam povypravej jak se musis vyfotit s aktualnima novinama v jedne ruce a ve druhe s manuelem *1* ... ja kdyz s podporou resil problem tak jedine co pozadovali bylo nadiktovat pro overeni par cisel z kodu
  • díky
  • Což doufám udělají stejně i v HotS, protože to strašně moc přidává kampani na znovuhratelnosti. Vědět co kam asi budeš nového potřebovat a co si vydobýt dřív a co později na kterou misi. V kombinaci s vylepšováním jednotek a přidávání abilit tu.,... omfg, by bylo awesome! *14*

Nojo, jinak je to stručně: co si nikdy v misi ještě nevzal (co se ti nikdy nemohlo přičíst), cto se ti přičte, ale pouze jednou.
  • Ještě lepší info, okay.
  • smajdal
    15h
  • na to ti s*ru radsi si zahraju nakou hru
  • Já být Grammar Nazi
  • jak dlouho zhruba trvá kampaň ve WoL?
  • Shania
    Dostaneš všechny zdroje i z opakovaného hraní, platí toi u alternativních misí (mimo char)

takže když mas misi zachran kolonii, nebo ji znic, vyberes zachranu a ziskas 1 ze trech artefaktu, tak si misi muzes zahrat znovu i na jinou obtiznost, ziskat dalsi dva artefakty. V nabidce misi se ti objevi i zniceni kolonie, kde muzes ziskat dalsi artefakty.

Obecne je nejlepsi co nejdriv dohrat mise od zeratula, kde mas dost bodu dovyzkumu a az pak hrat ty ostatni.

To co se zpetne neprenasi jsou technologie, vyzkum a jednotky a zoldaci, pokud hrajes misi poprve a technologie nemas, tak je v te misi mit nikdy nebudes.

S timhle se da dost sachovat a pokud je mise protebe tezka, muzes je hrat v jinem poradi.
  • Hra samozřejmě nová je resp. bude, až oficiálně vyjde. Osobně ji za datadisk nepovažuju, stejně jako mnoho dalších. Celá řada strategií ani zdaleka nenabízí některou z těchto věcí: solidní hrací dobu, kvalitní příběh a zpracování, silný multiplayer, pravidelný vydávání patchů. Starcraft naštěstí ano.
    Nemusím hrát všechny hry od Blizzardu, nemusím všechny nutně chválit. Co ale musím říct, je: díky bohu za takový studia, který dělají hry na vysoké, velmi vysoké úrovni.
    A pokud StarCraft už roky funguje velmi dobře, nevidím důvod, proč by se měl radikálně měnit, anebo proč označovat něco, co vychází v dostatečné herní době a při vysoké kvalitě, za datadisk. Tak to přece vůbec není.
    Ať už vezmeš téměř jakoukoli hru, která vychází v dílech, pozmění se příběh, hrdina zůstane, nebo přijde nějaký nový (staronový), změní se prostředí, pár jednotek a přidá se pár dalších strategických prvků. Proto nerozumím tomu, proč se někdo dožaduje ultra nových věcí, někdy mi přijde, že až v rozsahu tak 90-100%.
    Když něco funguje na vysoké úrovni, proč bych měl měnit všechny jednotky (graficky, herně)?
  • smajdal
    Co se týče kampaně, poprvé super bezva cool a když jsem si ji po dvou letech zkoušel zvopakovat, tak mě herní náplň tak nudila, že jsem s tím sek v půlce. Bojím, bojím, že se stane to samý s HotS, ale už poprvé :(
  • Shania
    Scan je ti knicemu, podpora pozaduje napsat kod na manual a udelat cisty scan.

Takze k prokazani vlastnictvi, musis napsat do mmo boostu, dat jim ten klic, aby ti udelali novy scan, pokud vubec ten manual jeste budou mit.

Stejny postup je i u Steamovych her.
  • Běžně? Pošli nějaké ukázky před a po patchi, pls, zajímá mě, jak jsou na tom designéři v tomhle směru, bohužel jsem na, snad žádné přiklady zatím nenarazil. Myslím to seriozně vážně, dík.
  • uživatelske rozhrani se bezne ve hrach updatuje patchem (zadarmo) a nerika se tomu datadisk
  • Jo určitě, dobrá připomínka :) Ale jelikož zminuji mmoboost, kde posilají scan originální hry, vvětšinou (je to u těch her vypsané), tak zas takový problém s dokázáním vlastnictví nebude.
  • "se vším" = se vším
  • Veskoslav
    Za cenu 780 Kč je to naprosto "věrohodnotný" obchod, který navíc hru má hru k datu 1.3.2013, což je nesmysl, když je dostupná až 12.3.2013. Navíc já to mám za 1035 i včetně poštovného a všeho a vím, že mi to dojde. Uvažoval jsem ještě na koupi u JRC, ale poslední zkušenost byla silně negativní.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit