Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víš, říká se tomu byznys.
    I kdyby se rozhodli dát HoTS za 100eur a omezit rozlišení na 800x600 je to jejich produkt a jejich volba. Můžeš to buď koupit a nebo nekoupit. To je zase tvoje volba. Mě přijde ta tisícovka přijatelná za 20+ hodinovou single kampaň.
    V kině s popcornem nechám za 1 film i s cestou 250Kč takže za 4 filmy po 2 hodinách jsem na tisícovce taky.
    Pro hráče, co hrajou i multiplayer jsou to stovky hodin zábavy a "cena za hodinu zábavy" se tím stává korunovou (a u některých haléřovou) položkou.
  • Ježiši nenavážejte se furt do něj.
    Vyjmenovaná slova se učí až ve třetí třídě...
    Ještě pár let, pak puberta a pak dalších pár let a začne psát normálně...
  • Tak za Terrany je asi nejschopnější upgrade ani ne tak siege u tanků ale widow mines.
  • Veskoslav
    Jen ne medici, jen ty ne.....To je šílená jednotka *1*
  • No super, info! Sem nevěděl, to by bylo daleko lepší no. Artbooky bohužel zatím nevedu, nemám na to příjmy. Ale už jich mám pár vypíchnutých tak snad už se to rozjede, ale na hajzl je asi brát nebudu ^^. SPíš mě teď zajímá jak sehnat Matrix artbook *13* Ale nejvíc brečím k vůli tomu, že Balistic publishing má 70% slevy, ale jen v americe *9* *7* no a z Ameriky by to vyšlo všechno dráž že, takže...
  • Tak taky jsem čekal víc jednotek, jen škoda že to nechtějí míchat s jedničkou a přidat tam třeba mediky pro terrana, a tak. Na druhou stranu, fakt respekt těm co to balancují, a vymýšlí nové jednotky, které se nějak hodí do komb.
  • Veskoslav
    Warhoud byl na Tosse tak šíleně předimenzovaný, že to vybalancovat nešlo. Co jsem měl možnost vidět a mluvit, tak je to takový chodící Void ale mnohem horší.
  • Mato1987
    ja neskutočne prahnem po tých artbookoch, dobre sa to číta na hajzli :D napr. hl2 artbook mám prejdený od slova do slova snáď aj 10 krát
    a ak je teda pravda že po Legacy of Void, čo má vyjsť niekedy koncom tohto roka vydajú aj nejaký mega SC II artbook tak si to jednoznačne zaobstarám :)
  • NumberFiveAlive
    kazdej kdo ma wol si samozrejme koupi i hots, ale prijde mi ze zase tolik novinek tam neni... vsechny novy battle.net funkce jsou v dnesni dobe samozrejmosti a mely tam uz davno byt (napr. klany byly uz ve warcraftu 3)

co se tyce novych jednotek tak: terran miny + hellbat (v podstate jenom abilita helliona), takze to se da dohromady brat za jednu novou jednotku, zerg 2 novy units - swarm host a viper, toss ma oracle, tempest + motheship core... podle me by terranovi meli dat jeste neco ale to uz se samozrejme nestane, na zacatku bety mel warhounda ale ten byl tak imba vs protoss ze ho blizzardi dali pryc misto toho aby ho vybalancovali nebo za nej dali nahradu

jo trochu to sc2 osvezi ale zlatej frozen throne ;)
  • Mato1987
    hej hej, to som tiež obdivoval, že aj svieti v noci ten display s menom a tak, ale má len 2 gb, ale zase ako zberateľský artikel to je pekný :)
  • Veskoslav
    Jo ta sběratelská, co je u nás je docela hrozná. Sice stojí 2099. Ale je tem jenom "hru, DVD, BD o tvorbě hry, Zerg Rush podložku pod myš, soundtrack, Artbook o velikosti 144 stran, ingame bonusy do hry Diablo 3 a World of Warcraft a vše je zabaleno do sběratelské krabičky." To kamárád, co žije v Anglii. Tam mají edici:-D Sošku Kerrigen cca 30 cm, malý Zerg cca 15 cm a to ostatní, co jsem vypsal a stojí to cca 2900:-D
  • No Artbooky mě lákají, ale jestli vyjde kompletní artbook z Blizz tvorby tak nemá cenu jít po těch menších. Pro mě alespoň, uvidím jak to bude s tím větším,
  • kostejnesmrtelny
    Ještě ta flashka - je fakt epesní. Nepraktická, ale vypadá perfektně.

Do CE HoS se ovšem taky nehrnu.
  • Mato1987
    hah, ja mám hots predobjednané hádam už pol roka, myslel som že pôjdem do tej zberateľskej ale kedže tam nie je okrem toho pekného artbooku nič hodnotné , tak za ňu skoro 90 eur nemienim dať. Tak isto som uvažoval aj u WoL, kde zberateľská stála bezmála 100 euro a tiež jediný pekný artefakt tam bol ten artbook *8*
  • ZvacA
    Nejspíš nával intelektu.
  • Veskoslav
    Jo to jo. Ale ti mají něco jako exkluzivku:) Myslím, že v Německu to májí dva řetězce prodejců her, na Slovensku jeden a v Rakousku taky dva. Ve zbytku sem si to nezjišťoval.
  • Veskoslav
    Já neumět ani psát česky, já být čím dál větší retarrd......
  • Veskoslav
    Jo jasně a proto hráči WoW měli dva měsíce přístup do WoL zcela zdarma a měsíc byla open beta WoL pro všechny. HoS má teď 14 dní Open betu pro všechny, navíc celé 3 měsíce rozdávají klíče na přístup (něco jako Dota2) D3 měla "demo", kdy jsi měl zcela přístupnout postavu a vše okolo do levelu 13. (Do 1. bosse.) Tak už doprdele drž hubu a nevyjadřuj se k něčemu, co naprosto neznáš. To, že jsi místní trolí blb, to víme. Nemusíš nás vtom neustále utvrzovat....
  • v pohode, chápu že články o sc2 nema ani cenu otvirat. hloupa komunita pro hloupe hre :)
  • takže žádne argumenty ani vecna reakce, jen urážky. radši už nepis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit