Přejít na výpis diskuzí
Poslední dojmy z notně vylepšené bety Heart of the Swarm
11.2.2013 | Adam Homola
86 příspěvků
-
To záleží na osobním vkusu, já s tím tak velkej problém nemám. Hry od blizzardu mám fakt rád, poctiví hráči dostanou za svoje peníze pořádný kus zábavy a hateři mají aspoň něco na čem si můžou léčit svoje komplexy a zadarmo! No neber to *1*
-
Nevím jak je to teďka ale když já si předobjednával HoTS tak mi xzone poslalo key...
-
hrali to nej hraci co si to predobjednali, rika se tomu closed beta, neni to hrani zadarmo a je to bezne. Nekdy se dela dokonce open beta (to by ovšem blizzard nikdy neudelal). Ty hráci delaji betatest.
-
Promiň, už tě nebudu vícekrát napodobovat.
/Okay, a opravím si (alespoň z části, je to špatně no, kontext pochopí jen ti s alespoň kouskem inteligence, snad teda :| sorry) svou chybu. -
U mě je to horší, já tam mám ten autorizační kód přes mobil a hledej mobil ve dvě ráno po bytě *1*
-
"ale celkově je to i tak z mého pohledu tragické minimum, takže alespoň je pořád nad čím si lámat hlavu a stěžovat si, nebýt tu joe"
škoda že tahle veta nedava vubec smysl :) -
Hej, ještě jsem nic ne(před)objednával, takže vubec nevim kde ji koupím ^^ Budu rád když mě zase vyjde za ten 1000,- jak WoL po roce. To by mi stačilo.
Se zeptám asi potom v kamenném obchodě za kolik to maj, a koupím to tam. Mám to u nich celkem v pohodě, posledně mě tam vyšel Torchlight 2 za 400,-, tak snad to pujde ukecat i u SC2 *1* -
podle me audiovizualni stranka a dizajn sc2 je dost low, treba podivejte se na screeny jak vypada terranska zakladna nebo zakladna protossu. Nejedna se mi ani tak o textury a pocet polygonu jako sps o dizajn, protože nektere jednotky vypadaji celkem dobre ale je jich malo. Nechapu jak tohle mohlo v Blizzardu projit a kdo delal lead dizajnera:(
-
Hmm, takže už no beta keys anymore? Oh, díky ti. Sem před pár dny zuřil, že minutu starý příspěvek od dreamhacku na FB postnul asi 20 free klíčů a já zrovna zapoměl (ja vim :D) heslo k battle.netu *15* *1*
-
Jako pravdu díš. Kde sis předonjednával krabicovku? Já se málem zabil, když jsem prošvihnul tu akci, kdy krabicovka vycházela na 749 bez poštovného. Takže jsem musel nakonec u Alzy a využil jsem aspoň slevový kupón, takže za 1035 se vším.
-
Hele jako zase klid, mě přijde, že už většina, co tu bývala dřív, vymizela, nebo píšou pod přezdívkou joe, ale celkově je to i tak z mého pohledu tragické minimum, takže alespoň je pořád nad čím si lámat hlavu a stěžovat si !---*cut*, nebýt tu joe*/cut*---!. Jinak samo, souhlas.
-
a v čem je to co jsem napsal blbe?
-
Já být retard, já to dávat najevo každý den. Já být Joe, místní blb.....
-
Dost hráčů MP to ted hraje zadarmo už pár měsíců, škoda že to není fér a budou si hru muset zase celou koupit co, pokud se jim to bude líbit a vyhovovat ^^
-
Jasně. Proto tu Betu mám ode dneška přístupnou a hru nemám předplacenou u Blizzardu. A pochybuji, že Alza posílá do Blizzardu seznam, do si předobjednal. Raději drž hubu Joe a nevyjadrřuj se k něčemu, o čem nevíš. Sám jsem to konzultoval na fóru v klubu, co se věnuje Sc a ten přístup mají všichni.
-
minule nekdo psal ze pristup maji jen predplatitele, mohli byste prestat sirit dezinformace
-
6 nových jednotek pro hráče mp jen za 37€ to je ferova cena.
-
Na vlastní nebezpečí při problému s účtem
Hmmm! Na mmoboostu byla akce, predobjednavka za 700,- (KEY), škoda že jedu na krabici Q_Q jinak mozna budou i dalsi v budoucnu, urcite sem tam kdo ma zajem sledujte.
(s WoL celkem za 1300 (keys), jinak je normalne za 600) -
Pokud nad tím uvažuješ. Počkal bych. Myslím, že Blizzard psal něco ve smyslu, že bude dělat edici za cca 1300, která by měla obsahovat datadisk+základní hru. Má to být v dubnu:) Ale ber to s rezervou, proběhlo to jenom na jejich fóru.
-
Do března daleko:) A mimochodem, všichni, kdo vlastní WoL, mají na svém battlenet účtu k dispozici beta přístup do HoS:)