Přejít na výpis diskuzí
Poslední dojmy z notně vylepšené bety Heart of the Swarm
11.2.2013 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Už jen měsíc a naše čekání bude u konce a vypadá to opravdu moc dobře *4*
-
No, doufám že bude taky super, už fakt že tam bude míň map mě trochu... grr. Ale snad za to můžou první krůčky v podobě prvních scénářů a seznamování se hrou no. Ale i tak mě nutí koupit hru už při vydání a né rok po něm, jak u WoL.
-
Nejspíš jsem se rozhodl, byl jsem se podívat na ofic stránky a zjistil, že mají něco jako demo a docela jsem hru odzkoušel jak kampaň, skirmish tak multiplayer, jak čtu ty novinky, přesvědčuje mě to o koupi plné hry a datadisku zároveň
-
Starcraft som hral ako dieta. Pre mna je dolezita kampan. Takze sa na zergov velmi tesim. Urcite ste uz vsetci videli toto:
http://www.youtube.com/watch?v=MVbeoSPqRs4&feature=player_embedded
Zostava len dufat, ze Kerigenova ako srdce roja urobi epicky dojem a ja budem mat pocit ze krizniniky teranov su pre zergov pozvanka na TERRAN FAST FOOD. -
2x týdně hraji betu a je to pecka. Od level systému, přes tance, nové jednotky, až po nový super spectator mod je to skvělé. Musím s klidem říct že Blizzard si s HotS určitě ostudu nedělá.A ani se nedivím když je to jeden z králu Esports.
-
velmi sa teším na tento datadisk , hlavne kampaň, pretože u wol bola tá kampaň fakt perfektná :)