Přejít na výpis diskuzí
Poslední trailer před vydáním Max Payne 3 řeší budoucnost
10.5.2012 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Xková verze je rovnou na 2 dvd....kolega to teď dopálil...parchant. *2*
Update: Neodolávám a jdu se k němu pozvat...:)) -
-
jojo taky už sosám druhy dvd, sem natešenej jak svina :D:P
-
-
Bude mít Max zase ty svoje halucinogenní chvilky? *3*
-
-
nemam zadny info, ale kdyz nebudou, trosku to zamrzi, na druhou stranu by se mely objevit ty flashbacky, asi misto toho...
-
Ne. Jedna z mnoha veci, ktera se nehodi R* do kramku pri tvorbe "moderni" verze Max Payna.
-
Dobrá myšlenka, vlastně taky jeden takový " Payne-mark " pro sérii. Ovšem mám obavu, že zrovna ze všech věcí se snových pasáží nedočkáme a pokud, pak snad jen formou náznaku v cut scéně - jednak si tyto pasáže v tomhle enginu nedovedu představit a taky si nejsem jist, že by R* ve své hloubkové analýze došel tak daleko, aby usoudil, že by měl mít třetí Max Payne nějaké psycho úrovně, což bude určitě škoda. Navíc, už v komiksu padl takový údaj, že své noční můry se naučil tak nějak zvládat, takže taky možná indicie o absenci podobných chvilek ve hře, ale třeba se přece jen dočkáme.
-
-
myslel jsem si že tam dá rockstar novou ochranu a LT+3 to rozjede
-
Takhle. Jsem rád, že od toho moc neočekávám a že mě to třeba mile překvapí. Na druhou stranu, pokud to opravdu bude jen o pomstě a hledání dítěte či co, tak to bude jen adaptace knihy/filmu/remaku Man on Fire, a to nebude Max. U filmů platí pravidlo, že trilogie (a víc) nejsou kvalitativně konzistentní, obvykle jsou nejlepší jen první dva díly. Vypadá to, že u téhle hry bude to samé.
-
to je chujovin a *13*
-
On Max Payne 3 opravdu nekoho zajima? Tohle bude propadak roku 2012! *1*
-
-
naopak, bude to bestseller ... o dôvod viac k obavám *1*
-
Vsadis se? *1*
-
-
Ja se vsazet nemusim, ono uz davat do Max Payna 3 multak je ksmichu *1* a dopadne to tak mak MP u Mass Effectu 3 *12* *12* *12*
-
-
Proč meleš o mulťáku jako bys mluvil o celý hře?! Zakopat tě někam hluboko do země... *16*
-
-
Ma to multak? Ma! tak co tady trepes! A ano Max Payne 3 bude stat za Ho*no! *2*
-
-
-
-
Vtip roku 2012 *1*
-
-
To čo si napísal...
-
-
-
Tesim az si dam do huby par painkilleru a zapnu bullettime *5*
-
-
Tak dekuj podobne otravnym a nespokojenym fanouskum puvodnich dilu, jako sem ja. Painkillery totiz nemely ve tretim dile byt (ano "vsemi oblibeny" autohealing se hlasil na scenu).
-
-
Nie oni už od začiatku hovorili že painkilleri sú otázne ale nikdy nepovedali že tam má byť autoheal. To sa teraz mýliš. A ak máš pravdu, pošli mi link :)
-
-
Povedali, odkaz opravdu nemam a hledat ho nehodlam. *5*
-
-
fuj tajbl jenom to ne... Max byl prece odjakziva reklama na matrix a lekarny :D
-
-
-
Tak to vypadá na emotivně propracovaný příběh a to já rád *14*
-
Zrovna teď jsem sestřelil stožár na vrtulník... I po těch letech má ta hra pořád něco do sebe. Navíc jsem si konečně mohl vychutnat příběh, protože jsem tomu onehdy samozřejmě vůbec nerozuměl.
Ale musím se přiznat, že jsem u toho xboxu dost změkl, kombinace kláves F5-F9 mi byla až nepříjemně blízkým kamarádem. Nu, můžu se chlácholit tím, že jsem to hrál po většinu doby jenom na touchpadu :). -
-
ty si dobrej masochista, to sem zkousel jednou a je to sileny :)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=u116HbMOF_Y
again,again and again...