Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    kde je Grifus? :D ..jinak ta hudba dělá své, to prostě fanoušek serie musí cítit.. já se teda těšim :)
    • Mechwarrior_bw
      fanúškovia Maxa sa rožkom opiť nedajú, milý deridon !
    • ZvacA
      Grifus bezpochyby dorazí, dementovat třetí díl Payna si ještě ujít nenechal. :)
      • Grifus
        Toz nekdy musim taky pracovat ne? *1*
        Ale jo budu se opakovat - ale me to proste prvni dva dlily nepripomina. Nalepenim skvele hudby a radoby puvodniho hrdiny nic nezakryjou. Dokonce sem uz tak paranoidni ze i dabing McCaffreyho mi pripadne strojovy, ne prociteny jako driv. *8*
        • Shaker
          no tak ve dvojce znel, jakoby mel rymu, takze asi mluvi podle toho jak se vyspi :)
  • Izmæl
    Ten hudební motiv mi tak zpříjemnil náladu, že mám snad chuť rychle dohrát oba díly, než vyjde třetí.
  • dufam ze pc dostane kvalitne textury a tiene.
    a hlavne dufam ze to nebude optimalizacny fail.
  • Tohle je Max Payne ! Charakteristickej hlas a hudba dává tušit, že to s tou návazností na předchozí díly nebude nakonec tak špatný :) I když je fakt, že mám asi jako každej fanda MP strach o tu typickou noir atmosféru.
  • Skvělej trailer, s tou hudbou to má atmosféru jak nechceš :)
  • trailer má něco do sebe měl sem skoro až husninu už jenom kvůli hudbě,nevim proč každej říka že to bude další tuctová střílečka kvůli tomu že tam bude multiplayer a že převážná vetšina hry bude v sao paulu ja myslim ze payne nezklame:)
    • pernicek
      Tak Max Payne byla vždycky kvalitně udělaná tuctová střílečka, takže v tomto duchu by neměl být problém pokračovat. A podle videí by mohl mít Max konečně i nějakou hloubku.
    • Trailer atmosférický, jen co je pravda. Tuctová střílečka to měla být (stačí si prolézt fóra a pohledat info o vývoji), ale zvedla se tak negativní reakce cílového publika, že asi pod nějakou kravatou začala být horká židle. A tak (i když jsem zatím stále osobně skeptický) se možná dočkáme i kvalitní hry.

A jen tak mimochodem - doufám že půjdou modovat skiny, abychom si mohli překopírovat skin Maxe Payna místo toho noname skinheada.
    • Miserius
      Tak tak, ja se tesim vic nez na Diablo (vim ze to je proti prirode :D )...
  • No tak ta hudba na zacatku me okamzite pripomela hru Fahrenheit.
    • Adam_M
      No hlavně ti měla připomenout předešlé dva díly.
      • Nechapu proch hned banda koko*tu dava minuska. Zaprve ze je to z MP1,2 vim a za druhe co je na tom spatneho, ze me to pripomelo Fahrenhait, kdys tam byla podobne ladena melodie. Nekteri lidi by se tady mely nad sebou zamyslet.
        • Mínusy jsou i z mého pohledu nezasloužený, porovnávat hudbu z Maxe s Fahrenheitem není žádná ostuda, obojí byly naprostý pecky (jak hudebně, tak herně)

http://www.youtube.com/watch?v=q3SvOU1zICo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit