Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    pekne nam zacina novy rok, ako prvy zacal FLATOUT 3 , pokracuje to postalom 3 , a dokonca by som tejto hre dal este menej, lebo je to tak choré a zvratene ze tam sa nicomu ani zasmiat neda jedine 5 rocny somar sa na tom zasmeje, sak rusi ! ... v australii hru zakazali ... a maju k tomu velmi dobry dovod
  • No chápu, že se najde jeden retardovaný člověk co takovouto "hru" vymyslí. S podivem však je, že se najde i další neméně retar... človíček co do toho dá prachy aby to vydal. No a nakonec, když se tyhle dvě podmínky sejdou, tak je jasné že se najde (bohužel) spousta dalších takových co si to snad i s oblibou zahrají :( ... No jak už tu bylo zmíněno, postal 2 měl alespoň něco málo do sebe (stejně jsem to nedohrál). Toto už je čistý humus, no já to velkým obloukem obejdu. A snad i budu doufat že nepotkám někoho kdo to hraje. Bojím se totiž, že by mohl být trošku poznamenán a dokonce bych se v blízkosti takového človíčka, který se tímto baví i trošku bál :D..
    • Přesně to samé se děje s Call of Duty a nikdo si nestěžuje... Tak proč by tohle mělo být jinak????
      • nasus
        pravda :D...
  • God-of-War
    Už to vyšlo??? Že bych ale o něco přišel *1* *1*
    • sleepless
      Pro EU region to na Steamu vyjde brzy dle ofic. zprav: http://en.akella.com/News.aspx?id=777
  • Ako alternatívu môžete skúsiť hru Super Mario Bros, inteligenčne je na tom podobne, len násilie je úchylnejšie (vraždíte korytnačky, hríby a tak).
  • elrond
    Postal III 2/10 flatout 3 1/10 letos bude asi zajimavy rok *2*
    • Snad to zachrání Mass Effect 3 *15*
    • na podzim nový codko.... 9/10..... taky nebudem chápat proč 9 za stejnej (a špatnej obsah) *11*
    • CrocoRay
      U Flatoutu 3 se ani není čemu divit. Co jsem se chvíli díval na videa, tak snad i jednička měla lepší model poškození a bouračky vypadaly lépe. Jinak letos mě snad zajímá hlavně jen Bioshock Infinite a GTA V (určitě by se ještě něco našlo). Sakra, hlavně na informace o GTA furt čekám....
      • Jednička Flatout byla minimálně tak desetkrát lepší než trojka i dle mého názoru (a názoru matematiků, kterým tento výsledek vyšel po přečtení recenze a následného hodnocení tu na games.cz *4*). Dvojka je super, ale jednička je oproti ní hardcore *15*.
    • obě hry vyšli už v prosinci - v lednu jen patch v1.12 pro Postal 3 a v1.04 pro FO3
  • Amylee.Anderson
    Se se špatnejma známkama nějak roztrhl pytel...
  • ja teda nevim. Ale dvojka zas tak slusnej titul nebyla. Sice jakz takz zabavnej, ale vrchol to dle meho nebyl. Jednicka byla super. Od trojky jsem necekal popravde nic. Dle meho to spis dopadlo lepe, nez jsem vubec ocekaval *1*
  • Veskoslav
    Tož jsem to 45 minut hrál a nevím. Ačkoliv je Postal 2 bezduchá FPS, kde násilí bylo extrémní, tak tam bylo "něco", co člověka i bavilo. Nemyslím to, že jsem vzal kočku ala tlumič, ale hledání tajných míst, nacházení narážek atd. A tady? Ani už to není FPS a jenom to parazituje a snaží se šokovat za každou cenu. Sice některé věci stojí za pousmátí, ale pak to zase spadne do těch sra*ek...A o technickém zpracování raději nemluvit.
    • Postal sa dal prejst bez jedineho vystrelu, zalezi, ako si sa rozhodol prejst a konat...Ak to bola podla teba nasilna fps, tak len preto, lebo ty si nasilny clovek a preferujes nasilnu cestu riesenia problemov.
      • CrocoRay
        No, nejsem si jistý, jestli šla dvojka projít bez jediného výstřelu. Šlo se násilí dost vyhýbat, ale u těch teroristů, kteří po tobě automaticky stříleli v některých misích, no nevím. Každopádně v jedničce jsi na výběr neměl a musel jsi pozabíjet určité množství lidí, abys mohl dál.
  • odpad, zrovna ako predchodca. Ale pre detičky dobré...
  • Copak? Pý-ár špatně zaplatilo?
    • taky mi to tak přijde...
    • smejki
      to víš, v lirách

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit