Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mnoha her je třetí díl kritický. Tak jen doufám, že nás to nečeká i u takového Mass effectu...
  • CrocoRay
    No vlastně jedinou opravdu závažnou chybou jsou ty technické chyby jako např. špatné ukazování zaměřovače, proskakování nepřátel zdmi apod. Pokud je pravda, co se v té recenzi píše a hráč na tyhle chyby opravdu naráží tak často, až to nejde přehlížet, tak pak to hodnocení chápu a taky by mě to při hraní znechutilo.

Ale jinak mi to v jádru přijde jako klasický Postal se svým nezaměnitelným stylem, který někoho znechutí a jiný ho má pro to rád. Třeba to časem hromada patchů spraví a po nějaké té slevě bych byl ochotný i tak tomu dát šanci a obětovat pár šupů.
    • lol koupit.. *7*
      • Co je na tom vtipného, z.rde? Jsou i tací, kteří si hry kupujou.
  • Skoda preskoda, virtualna brutalita, drzost, moc, lopaty, agonia, krv, maso a vnutornosti boli veci na ktorych sa hrac (clovek ktory to bral s nadhladom a chapal kde kde konci realny svet a zacina hra) skutocne bavil a mohol si na vlastne oci a klavesnicu vyskusat ake je to mocit na ludi na ulici a na podobnych psich kusoch sa schuti zasmiat. Postaly sa nikdy nedali brat prilis vazne ale napriek tomu mali svoju kvalitu a svoju hratelnost. Sice kolisavu a nie velmi vysoku ale na jedno zahratie to stacilo. P3 som nehral a vzhladom na recenzie a dojmy inych hracov ktore som mal moznost citat ani nebudem. Skoda, tiez som necakal vysoke hodnotenia (max tak 7/10) ale toto bude vazne odpad. Tesil som sa ako sa zas po rokoch zasmejem...
  • Podle videí co sem viděl mi to přijde celkem jako katastrofa.. Škoda, dvojka byla excelentní hra :(
  • No 10 som nedufa ale az take zle som to necakal...skoda
  • Malleth
    Něco mi říkalo, že tam asi nebude desítka
    • desítku dostávají jenom vyhypovaný srajdy made in usa, těm si nízkou známku nidko dát nedovolí
      • Nevšiml jsem si, že by nová vyhypovaná srajda made in usa (CoD:MW3) dostala deset... máš error v rovnici šéfe *1*.
  • ej jen 2 ! haha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit