Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    žiaľ z recenzie mám silný dojem, že autor Postal 1 nehral ... ale inak vcelku dobre popisuje moje pocity z ukážok ktoré som nechtiac zhliadol. Kto má rád fekálny humor ten bude nadšený, ja sa Postalu 3 veľmi rád vyhnem.
  • No tak pokud jste fandove caklyho humoru tak doporucuji Saints Row: The Third. To je taky takova dobra parodie a vyradite se u toho asi vic, nez u Postalu (teda pokud ozelite m0ceni na lidi a vrazdeni zviratek:-).
  • Jsem si vzpomnel na ten trailer uzavrenej disclaimerem "Rated W for 'What the f*ck were they thinking'." : D
    Jestli je takovy sebereflexe plna cela hra, tak bych se treba i hezky zachichotal... Koneckoncu, za fekalni humor mnozi myslitele oznacuji i GTAcko...
    Mno ale sam asi vim, ze tohle je jiny peklo. U dvojky jsem se s narusenym kamaradem neco narehtal, ale dneska uz mi holt neni patnact, a lehky drogy zevsednely : )
    Snad nekdy po rozchodu ve sleve... : D
  • Cože, už to vyšlo? *15*
  • Pocujte chlapci, a vy ako tu hru hrate, ked v nasom regione este nevysla a cd keye stoja cca 25 az 35 ecok...Ajaja, zasa chudobna pc platforma musi kradnut hry? A potom tu placete, ze vsetko na konzole...Este BF3 predal viac na konzoliach, ajaja, ved bodaj by aj nie, co pc hrac, to zlodej *6* *6* *6*
    • Aha a podle tvé rovnice co konzolový hráč, to id*ot, že? *7* Běž se radši proběhnout.
    • sleepless
      Hry na recenze si za vlastni kupujeme pomerne pravidelne viz Serious Sam 3, Modern Warfare 3, Anno 2070, drtiva vetsina indie her, XBLA a PSN hry atd. Ne vzdy se nam podari ze zahr. vydavatele vytahnout klic, nebo nechceme cekat, tak dlouho.
      • Nehovorim o redakcii, ale tu pritomnych warezakoch. Nakolko vacsina este aj pri BF3 kupila lacnu rusku verziu za par ecok, tak pochybujem, ze by za toto dali 30 Eur *6* *6* *6*
        • A ještě jedno, že to děláš ty, neznamená že to dělají i ostatní, aneb podle sebe soudím tebe *7* .
          • Podla seba sudim teba tazko mojko, ja mam xbox verziu BF3 a aj PC verziu BF3, len sa pozri laskavo na battlelog a sekciu pc, po kazdom patchy je tam kazda druha tema o tom, ako niekto zhana ceske subory na rusku verziu...Ale co uz, to je ako hadzat perly sviniam. *9*
            • A že si třeba koupím na aukru ruskou verzi tak jsem hned pirát? Já si ji teda nekoupil, protože hrabání se v registrech není moje parketa a slyšel jsem taky cosi o nezákonnosti, to že to někdo udělá je ale jeho osobní věc... já si ale počkám si až zlevnijů a valim do steam verze... čáves *2*!
    • Ocelot23
      Co to máš za keci vůbec když víš hovno!
      • a na to co máš v avataru, dítě
      • Zato ty jsi inteligent ty znalče, stačí se podívat jak ti jde čeština. omg wtf lmao noob.
  • Postal III má, jak už tu někdo psal, jedinou chybu a tou je technická odfláknutost a padavost. jinak ovšem je ta hra tak úžasně prkenná, že se nejde parádně bavit, už jen "příběh" sám, kdy vystřílíte banku od ekologů a polišů, načež vám Dude sdělí, že poliši na to jaksi zapoměli po 10 sekundách a jeho další štací je práce pro ně......paráda a 8/10 ode mě... *1* ....už jen udělat něco s tou padavostí a bude to moc fajn
  • Mě to teda strašně baví *1*
  • čas bych netvrdil že nebyl, neměla hra vyjít tak před 3 lety?
  • stejně mě tohle baví víc než poslední cod
  • Velebnosti, du blejt... Jestli někomu přijde "humor" z této hry k pokukání, tak je to jeho věc a brát mu to neberu, ale když jsem kdysi hrál demoverzi dvojky, přišlo mi to jako jeden vlkej hnus nemající konce. Nejsem žádnej moralista, ale co je moc...
    • GlaDOS
      Mám dvojku ve speciální edici i s datáčama a jedničkou. Neřežu se u toho smíchy, vlastně mi primitivní humor vadí ale v jaké jiné hře se může lopatou oddělit hlava a pak ji psa nechávat aportovat nebo využít kočku jako tlumič? Je to odreagovačka. Udělat v městě totální chaos. Myslím, že na relax funguje líp než věchny super duper céódéčka. Tak či tak trojku zkoušet nebudu. Měli Source ale využili ho jako nýmandi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit