-
žiaľ z recenzie mám silný dojem, že autor Postal 1 nehral ... ale inak vcelku dobre popisuje moje pocity z ukážok ktoré som nechtiac zhliadol. Kto má rád fekálny humor ten bude nadšený, ja sa Postalu 3 veľmi rád vyhnem.
-
No tak pokud jste fandove caklyho humoru tak doporucuji Saints Row: The Third. To je taky takova dobra parodie a vyradite se u toho asi vic, nez u Postalu (teda pokud ozelite m0ceni na lidi a vrazdeni zviratek:-).
-
Jsem si vzpomnel na ten trailer uzavrenej disclaimerem "Rated W for 'What the f*ck were they thinking'." : D
Jestli je takovy sebereflexe plna cela hra, tak bych se treba i hezky zachichotal... Koneckoncu, za fekalni humor mnozi myslitele oznacuji i GTAcko...
Mno ale sam asi vim, ze tohle je jiny peklo. U dvojky jsem se s narusenym kamaradem neco narehtal, ale dneska uz mi holt neni patnact, a lehky drogy zevsednely : )
Snad nekdy po rozchodu ve sleve... : D -
Cože, už to vyšlo? *15*
-
Pocujte chlapci, a vy ako tu hru hrate, ked v nasom regione este nevysla a cd keye stoja cca 25 az 35 ecok...Ajaja, zasa chudobna pc platforma musi kradnut hry? A potom tu placete, ze vsetko na konzole...Este BF3 predal viac na konzoliach, ajaja, ved bodaj by aj nie, co pc hrac, to zlodej *6* *6* *6*
-
-
Aha a podle tvé rovnice co konzolový hráč, to id*ot, že? *7* Běž se radši proběhnout.
-
Hry na recenze si za vlastni kupujeme pomerne pravidelne viz Serious Sam 3, Modern Warfare 3, Anno 2070, drtiva vetsina indie her, XBLA a PSN hry atd. Ne vzdy se nam podari ze zahr. vydavatele vytahnout klic, nebo nechceme cekat, tak dlouho.
-
-
Nehovorim o redakcii, ale tu pritomnych warezakoch. Nakolko vacsina este aj pri BF3 kupila lacnu rusku verziu za par ecok, tak pochybujem, ze by za toto dali 30 Eur *6* *6* *6*
-
-
A ještě jedno, že to děláš ty, neznamená že to dělají i ostatní, aneb podle sebe soudím tebe *7* .
-
-
Podla seba sudim teba tazko mojko, ja mam xbox verziu BF3 a aj PC verziu BF3, len sa pozri laskavo na battlelog a sekciu pc, po kazdom patchy je tam kazda druha tema o tom, ako niekto zhana ceske subory na rusku verziu...Ale co uz, to je ako hadzat perly sviniam. *9*
-
-
A že si třeba koupím na aukru ruskou verzi tak jsem hned pirát? Já si ji teda nekoupil, protože hrabání se v registrech není moje parketa a slyšel jsem taky cosi o nezákonnosti, to že to někdo udělá je ale jeho osobní věc... já si ale počkám si až zlevnijů a valim do steam verze... čáves *2*!
-
-
-
-
-
Co to máš za keci vůbec když víš hovno!
-
-
a na to co máš v avataru, dítě
-
Zato ty jsi inteligent ty znalče, stačí se podívat jak ti jde čeština. omg wtf lmao noob.
-
-
-
Postal III má, jak už tu někdo psal, jedinou chybu a tou je technická odfláknutost a padavost. jinak ovšem je ta hra tak úžasně prkenná, že se nejde parádně bavit, už jen "příběh" sám, kdy vystřílíte banku od ekologů a polišů, načež vám Dude sdělí, že poliši na to jaksi zapoměli po 10 sekundách a jeho další štací je práce pro ně......paráda a 8/10 ode mě... *1* ....už jen udělat něco s tou padavostí a bude to moc fajn
-
Mě to teda strašně baví *1*
-
čas bych netvrdil že nebyl, neměla hra vyjít tak před 3 lety?
-
stejně mě tohle baví víc než poslední cod
-
Velebnosti, du blejt... Jestli někomu přijde "humor" z této hry k pokukání, tak je to jeho věc a brát mu to neberu, ale když jsem kdysi hrál demoverzi dvojky, přišlo mi to jako jeden vlkej hnus nemající konce. Nejsem žádnej moralista, ale co je moc...
-
-
Mám dvojku ve speciální edici i s datáčama a jedničkou. Neřežu se u toho smíchy, vlastně mi primitivní humor vadí ale v jaké jiné hře se může lopatou oddělit hlava a pak ji psa nechávat aportovat nebo využít kočku jako tlumič? Je to odreagovačka. Udělat v městě totální chaos. Myslím, že na relax funguje líp než věchny super duper céódéčka. Tak či tak trojku zkoušet nebudu. Měli Source ale využili ho jako nýmandi.
-