Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jak pro koho, ale emoce dokáže parádně vyvolat i hudba. Asi jde o konkrétní osobu a konkrétní vnímavost. Jakto že film Zelená míle dokáže někoho rozplakat a jiného ne. Mě naprosto dostala hra Journey pro PS3, jednoduchá leč krásná grafika, nádherná hudba, parádní zážitek. Ve fotorealizmu nenjsou emoce ani lepší zážitek. Jakto že se hráči a to i +- třicetiletí leknou, když na ně v Minecraftu skočí pavouk, když je to na pohled hranatá věc co jen připomíná pavouka.
  • Tohle hry zabijí, snažit se lidem vnutit nějaký emoce např. k nějaké postavě, která hráči přijde nějak nesympatická atd...
    Hráč by měl v tomhle směru dostat co možná největší svobodu. Nepotřebuju vidět nějaký video, kde jedna postava pláče a druhá ji utěšuje, když osobně k těm postavám nemam žádnej vztah.
    Mám rád hry jako SW:KOTOR, Dragon age atd... při těhle hrách mam mnohem větší emocionální zážitek, než sem měl třeba u Max Payna 3, kde byli "super cool" filměčky, nebo u LA Noire s "úžasnym" motion cupture.
  • Ne.
  • walltar
    Ne
  • prvni metal gear - obliceje bez jakekoliv mimiky, sotva na nich byla videt textura, emoci az az... a takhle bych mohl vyjmenovat dalsich 30 starsich pecek
    • Asi myslis Metal Gear Solid, ne prvni Metal Gear...
  • Dokud nezapracuji na vetsi interaktivite okolniho prostredi,fyzikalnim modelu a animacich,tak jim bude ta fotorealisticka grafika k prdu.
    Na screenshotech to bude pecka ale jakmile se to zacne hejbat tak to bude jako pest na oko.
    • Tak.
  • schumicrast
    Nejsilnějí pocity ve mě vyvolal Braid. Byl to pocit beznaděje a melancholie. Je tahle hra snad fotorealistická?
  • ..nepotrebuji
  • Blbost, pocity se dají navodit i jinak než grafikou. Viz geniální ftípky v adventurách od Lucas Arts, Kyrandii nebo i Chrono triggeru, kde jsou postavičky složené jen z pár pixelů. Docela dojemná scéna byla i v Dragon questu IX, v subquestu s umírajicí holčičkou, žádnej doják, ale zaryla se do paměti. Z druhé strany, telenovely mají fotorealistickou grafiku, ale holt to je vše *3*
  • inb4 hry, ktore zaberaju na disku stovky GB. O par rokov. :/
    • kdyby mi někdo v době, kdy sem měl 386 a 80MB disk řekl, že v roce 2012 budou mít hry několik GB a bude to standard, taky by ti to přišlo šílený .. všechno de dopředu .. časem 100TB disky nebudou nic zvláštního

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit