Přejít na výpis diskuzí
Potřebují hry fotorealismus, aby se vyvíjely?
2.8.2012 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Těžko se bude grafika výrazně vylepšovat když na konzolích je omezený výpočetní výkon.A jak je známa mnoho her,jde z konzole na PC.
- Raději bych vyděl dospělejší příběh a vůbec hru.To se vidí málo kdy -
To the Moon... má cenu dodávat něco víc?
-
Marketing, marketing, marketing nic vic tohle neni a kdo tu krici jo at si krici je to jejich vec ale mely by se nad tim zamyslet *3*
-
to čtu znova... ten člověk si prostě plete emoce a mimiku. Nebo došlo k dezinterpretaci, nevím. Každopádně je to blbost.
-
vývoj grafiky se pomalu v dnešní době vyvyjí, lidé jsou přepapaní hezkou grafikou a už jim vše přijde jako standart, občas nějáký WooW efekt, který hned zmizí.. AI je retardovaná většinou, žádné předbíhaní kdo udělá lepší F.E.A.R., Half-Life či Crysis 1, protože to lidi prostě na první pohled nevidí a neocení.. hratelnost a pomocníci ve hrách jak pro opičky, jak když se snaží chlupáč dávat čtverec do čtvercového otvoru atd. já lenivím už taky pomalu a díky bohu, že si občas zahraju nějákou starou pecku, která tu lenost eliminuje.. to že je obtížnost těžší, tak znamená, že prostě umřete na jednu ránu, i když na vás spadne lepenková krabice a AI cheatuje a je na kokainu.. příběh sem tam nějáký zajimavý, já už to beru jako filmy, jeden horší další lepší.. odběhl jsem od grafiky, jelikož mi přijde, že jsou mnohem duležitější věci ve hrách, na které by se nemělo zapomínat.. ale oni spíš na ně kakaj, než zapomínají.. čest vyjímkám!
-
L.A. Noire možná křičí, ale já se z jejich "fotorealistické" grafiky zrovna na prd*l neposadil a i když mě hra na začátku bavila, nakonec jsem ji stejně nedohrál, protože během všech těch vyšetřování mě od dalšího postupu odradil ten stereotyp a nuda. V tomhle případě by to ani grafika prostě nezachránila.
-
V L.A Noire sice meli pekne udelany obliceje ale kdyz jsem dohral hru tak jsem necitil nic. Radost, smutek, proste nic.. Nevim proc se to porad tak srovnava. Proste je to blbost ja jsem vetsi strach zazil treba pri hrani Amnesie nez pri vetsine horroru a to ze ta grafika neni nijak uzasna.
-
Souhlasím snad se vším, ale zároveň většina her(téměř všechny) neměli fotorealismus a jak máme dobré hry na trhu! Které měli a mají dobrý příběh, nádherné prostředí, charakter postav, grafiku.. jen tu mimiku a to třeba ani u hl. postavy za kterou hrajete moc ne. Souhlasím s tím, že přiblížit se filmu v tomto směru není špatný nápad, protože např. taková Mafie 2, i když nebyla kdo ví, jak 100%tní, tak dokázala vytvořit emoce a takové to snadnější vplutí do příběhu pomocí filmových prvků dostatečně.(stejně jako jednička)
-
trepe 2 na 3. grafika nema nic spolocne s emociami. ano grafika je dolezita a robi ATMOSFERU ale o emocie sa staraju herne mechaniky a nie grafika. ked je hra len bez a zabi rambo tak jake emocie to ma u mna vyvolat? aj keby bol cod v fotoreal grafike tak to vo mne vyvola smiech ze jak si to niekto kupi za 60€ 3 hod tunelu :-D.
-
-
Grafika ma vliv na atmosferu, ale zodpovida za to vytvarna stranka grafiky, nikoli technicka. Nebo patri snad maliri do srotu po vynalezeni fotoaparatu? Ze bychom snad do pohadkove knizky na misto obrazku vlka a karkulky vrazili fotky vlka a nejake holcicky? Ne, fotorealismus z vytvarneho hlediska predstavuje spise omezeni. Omezeni vyjadrovacich moznosti grafiku a tim i omezeni atmosfery. Fotorealisticka grafika je kontraproduktivni.
-
-
Hele, ty vole Jejdásek... Já s tebou souhlasím... *3*
-
-
-
tak bez precteni originalniho clanku mi to cely prijde jako pekny non sequitur.