Přejít na výpis diskuzí
Pozitivní dojmy z hraní Might and Magic: Heroes VI
5.3.2011 | Mikoláš Tuček
142 příspěvků
-
ty jsi homam bud vubec nehral nebo hram nerozumis a pokroku uz vubec ne. když má neco označení 3 a pak 4+ tak se ocekava, ze to bude lepsi nez to predchozi,ale to se zatim nestalo a proto se vše pořád srovnáve s trojkou. Až u nějákého dílu strávím tolik hodin jak u trojky pak o ní můžu přestat mluvit. jenže u dílu 4 jsem stravíl míň času než u trojky a u pětky ještě míň něž u čtyřky. Z toho lze usoudit, že je asi něco spatně a je potřeba se dívat tam kde to fungovalo dobře.
-
MM 10 klidne, ale jedine poradne udelany. MM7 jsem parkrat dohral ale 8 a 9 me uz nejka nesedli takze jsem je nedohral ani jednou.
-
AoX byly výborný , warhammera sem nehrál
-
promiň pane redaktore, ale armies of exigo a warhammer mark of chaos je spíš známka špatného studia
-
Takovýhle útočný komentáře si prosimtě nech od cesty, 2kan psát umí, tématu rozumí a v tomhle se pohybuje už několik let (přes deset určitě) a pokud se ti nelíbí jeho styl psaní, vyjádři to nějak kultivovaně.
-
Jako je fakt,že některá místa barevný byli,ale od 5 už je to moc a neřikej,že grafika 5 není podobná WOW nebo warhameru?Wowko nehraju,nikdy mě to nechytlo.Jinak u 3 mě vždycky nejvíc bavila nejtěžší obtížnost v generované XXL mapě s nejtěžšími příšery,že se to dá hrát třeba pár dnů.Kolikrát si to zahrajem s kámoši pohamachi.Mě vaděj i ty malý mapy v 5 a ty předělávky.Skoro každej koho znám,že dřív hrál hodně 3 petky moc nezkousává.
-
google > Heroes of Might and Magic 3 v2.90 Unofficial HD Patch
-
No výborně! Takže i v Herosech se promítá onen šílený trend dnešní doby - zjednodušování. Úbytek strategických surovin je zlo. Přesně jak už tu někdo psal - odpadá tím celá složka "co si postavím, co potřebuju abych mohl mít další mage guild atd." No možná už je na čase, aby se začali dělat hry kde se bude třeba po celou dobu mačkat jen enter nebo levé tlačítko myši a člověk nebude muset nad ničím přemýšlet. A nebo udělat něco kde by člověk nemusel ani klikat. Aha... tyhle vlastnosti mají ale tolik "oblíbené" interaktivní filmy. Děsím se, kam směřují staré klasiky. Snad poslední povedená "inovace" byla v Empire: Total War. Když na druhou stranu vemu třeba Civilizaci 5 kam jí zjednodušení přivedlo - škoda zvracet.
-
souhlas, hod me prosim odkaz na tu utilitky.-).....3.5 sou nejvíc
-
školy**
-
Co se herní scény týče, tak jde spíš dozadu
-
Jeste dodnes hraju Homam 3 coz je dle meho nejlepsi dil a ve spojeni s utilitou na zmenu rozliseni v rozmezi 640*480 az 2560*1920 a fanouskovskym datadiskem ,,In the Wake of Gods´´ ktery pridava dalsi hrad, spoustu jednotek z homm2, schopnost jednotek levelovat a desitky dalsich veci ktere jsou navic plne nastavitelne (vse jde vypnout/zapnout) To proste nema chybu
-
Koncept M&M her by se podle mě moc neujal, ne u nových hráčů. Moc složité, málo efektů (těch se moc udělat nedá, když hráč ovládá 4 tvory, tak jak to bylo), atd. A jak dopadl DM prodejně, to by mě docela zajímalo :)
-
Bude to stejně jako v pátém dílu, zbytek se dodá později. Ten výběr asi udělali podle svých "průzkumů".
-
Trojka byla taky barevná, taky se tam vše lesklo, zářilo tím kresleným způsobem. Hraješ WoW?
-
Tůček na GAMES.cz? WHAT THE FUCK, ja myslel že de do prdele jen hrej.cz!!
-
Už se těším jak malej Jarda, co se mě nelíbí je avizované zjednodušení surovin.
-
Kdyby radsi udelali MM 10, nebo Dark Messiah 2
-
HOMAM se mi osobne libil vzdycky vic jak starickej MaM, ale to bude spis tim, ze mm6 mi nejede a 8 a 9 jsou hovadiny.
Prej fanousci delaji MM 10, tak doufam ze se jim to podari :) -
Nesplet 3 díl mi tak přišel.
http://www.youtube.com/watch?v=dBB9A3HDNHM
tohle je prostě pokémon :D