Přejít na výpis diskuzí
Pozor, nový trailer na Project Cars způsobuje slintavku
23.4.2014 | Petr Poláček
89 příspěvků
-
no že bych z jízdního modelu v Assetto stříkal to se taky říct nedá .. a jak můžes srovnávat něco co si ještě nehrál stím co teď hraješ v alha verzi to fakt nechápu, to je tak těžký se dostat přes tak hloupou subjektivnost?
-
Podle "PROJECT CARS WILL BE RELEASED STARTING NOVEMBER" na ofiko stránkách usuzuji, že letos vyjde jen verze pro PC, která je již v hratelné podobě, a zbytek dorazí později.
-
takže pCARS je jako shifty který si hrál 4 roky aktivně a proto teď kopeš za Assetto .. jo to dává smysl. a vtom srovnání, to že sis ho takovou dobu honil v ruce si můžeš jen sám :D a ještě bych dodal .. no hlavně že si pCARS hrál, že už máš takle jasno :)
-
Před časem tu někdo z redakce sliboval jak budou sledovat i vývoj Assetto Corsa, zatim od té doby ani článek.
IMHO pCARS je tak trošku jako NFS Shift, jen modernější a s lepší fyzikou. AC je next-gen simulátor. pCARS vám dá autentický pocity z jízdy (vizuálně, zvukově), AC co nejvěrnější simulaci všeho fyzikálního. A věřim, že AC se na pCARS graficky dotahne x) Možná neni úplně nejlepší zrovna tyhle dvě hry srovnávat, jelikož pCARS jsou koncipovaný jako samostatná hra (myslí na casual hráče), kdežto AC jako dlouhodobější projekt, který se i po vydání bude vyvíjet (děláno pro sim-magory).
Osobně ale od AC jen tak neodejdu, a to jsem u prvních NFS Shift vydržel 4 roky. Je to podobný jako když po letech *ruční práce* zkusíte sex s holkou vašich snů *1* -
tuhle hru se snažím už půl roku koupit... škoda, že prodeje pozastavili :-/
-
A to se tim jako chlubíš?
-
Tak tohle je krutopřísný! Ste maséři a já vám poděkuju koupí originálky. *3*
Fakt pecka. A taky potěší požití Morfeusu. *14* -
Taky by se hodily nějaké rady. Též mám Fanatec a každá tip dobrá :) pCars mám full membera taky snad už od počátku a v určité fázi jsem i z force feedbacku a dynamiky jízdy chrochtal, ale pak přešli na jiný šystém (taky už je to hódně dlouho) a od té doby je to takové všelijaké, build od buildu. Vím, že se na tom furt maká a že je to auto od auta (dle fáze vývoje) ale i v těch nejlepších situacích (třeba s Ginnetou GT3 se frčí dobře) to nějak není úplně ono. Ono se prostě nedá nenapsat, že Assetto Corsa v tomhle směru ukázalo téměř zázrak a RF2 se co se týče FFB drží kolem. Právě že to chování aut a FFB v pCars tak trošku kontrastuje s tím nebojím se říci dokonalým zbytkem. Třeba grafici si myslím zaslouží absolutní údiv a zvuky poslední dobou taky nabyly na kvalitě. Střídání denní doby i počasí takový malý zázrak sám o sobě. Musím potvrdit, že pCars tak skutečně vypadají. Ba dokonce i na mé už docela nic moc GTX560Ti to při 35-40fps vypadá úžasně, až mám pomalu někdy podezření, že je v tom nějaký fígl :)
-
Dáda to s dětmi vždy uměla.
-
Ja z toho mam husi kuzi:)
-
... LOL ! dobrej stěr. +1
-
U CARSů to je složitější a to proto, že používá vlastní autentizační server pro ověření identity při přihlašování do hry. Tady by nepomohlo jenom obejití ochrany Steamu.
-
Ještě bych vyzkoušel smazat celou složku CARS v dokumentech a znovu si všechno nastavit. Je dobrým zvykem mazat aspoň profil, aby se předešlo podivnostem v nastavení vozů/ffb atd. Já to tak dělám snad každý den a s FFB problémy nemám (ikdyž mám taky DFGT).
Snad to pomůže. -
proc se hry crackujou ? aby si je zloději mohli zahrát zadarmo, to je vcelku logické v tomhle jinak nelogickém světě :/
-
jak rikas ... viz Edit mojeho prispevku vyse
-
tak treba abych se to od tebe dozvedel, ze je to aktualni verze *2* Dik .... v kazdym pripade to uplne nechapu, proc se s tim nekdo crackuje. Nemluve o tom, ze soucitim s Kunos .. hnus je to
-
afaik hra není plně integrovaná do steamu a nemá steamworks ochranu, nebo jo ? můžu se mýlit :)
-
proč teda diskutuješ o něčem co nevíš je mi záhadou :) a navíc, co má polečného free demo ukázka (a to byl jen showroom pokud si pamatuju) s tím že je aktuální verze z early accesu na warezu je mi záhadou ještě víc :D
EDIT: Space Engineers má updaty i několikrát do týdne, a všechny sou na warezu, hmm :) -
Pokud vim, tak Asseto dokonce melo nejakou verzi uplne free, ne? Samozrejme nevim, jestli je to ta na warezu.
-
Ono to na Steamu je .. ale nova verze vychazi kazdy tyden ... proc by to nekdo crackoval?
Edit: teda pres Steam se to updatuje .. hlasi se to samozrejme k WMD serveru pro overeni ...