Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobry velice dobry nemalo si protireci a to mluvili o tom,ze draci se budou vyskytovat nahodne na nahodnych mistech v nahodny cas xD .. a ted je to uplne jinak .. Ze by se to dalo cekat ? radsi se nebudu tesit nebo se pretesim a pak pobliju ..
  • Fíííha ty nové a nové a nové informace o Skyrimu hltám každým douškem čím dál tím víc. Už brzy se ho dočkám ... už brzy ... mého miláška :D
  • Mechwarrior_bw
    :) no výborne, takže hráč bude drakov zobúdzať aby sa začali objavovať v krajine v čím ďalej tým väčšom počte *7* ani náhodou nevidíš v tom čo píšeš logický rozpor ?
  • BoB.2
    Ne kouřit!
  • Mechwarrior : Chlapče ty jsi docela dost mimo... ten článek má pár vět a ty jsi z neho (pro mě naprosto zahadnym zpusobem ) vyčetl silene kraviny *1*
    Jestli tve iq nené dostačujicí, aby jsi pochopill, že podle pribehu ty draky más třeba probudit a proto se pak budou nahodne objevovat tak si jdi rači hrát COD tam ten pribeh snad už pochopíš *1* ikdyž....
  • BoB.2
    Nechtěl jsem se opakovat ale je to tak těším se i na to že to bude v češtině, jsem prostě s tou češtinou proflaklej *15*
  • Sorry překliknul sem se...
  • Mechwarrior_bw
    pokial ti draci nezkazia radosť tak si hru určite užiješ, video je pekné - o tom, že si v Bethesde vyhrajú s detailami, prostredím a dizajnom, architektúrov nepochybujem a o tom som nepovedal ani pol slova.
  • Mechwarrior: Jen jsem narážel na tvůj velmi zescriptovaný názor na hru, kterou si mimochodem ještě nehrál... *1*
  • tohle opravdu chcete hrat? *8* *1* to snad ne *11*
  • Super! Dík za video *3*
  • Mechwarrior_bw
    Jake: ďakujem ale nie, tvoju oblubenú hru COD nehrávam.
  • MY chceme homosexuálne draky!
  • Do skyrimu zbejva jeste nakej ten patek :) tak se jdete poradne vyradit na Battlefield 3
  • Mechwarrior: No tos' mi to teď fakt všechno vysvětlil hned.. *7*
    Ale věř mi, za http://www.youtube.com/watch?v=Nm80VuP1q0I&feature=youtube_gdata nebudu kvůli drakům zklamanej. *7*
  • Já myslel, že se nejvíc těšíš na to, že to bude v češtině *3*
  • a komu tim prospejete co? druhé strane??
  • Mechwarrior_bw: Ty bys měl přestat hrát COD, nebo už fakt nevim *1*
  • Mechwarrior_bw
    nemesus : niečo mi hovorí, že budeš ešte veľmi sklamaný keď si hru skutočne zahráš *3*

NateLogan : mne sa páčil napríklad prístup v Gothic 2 kde robili draci výpady na mestá a tvojou úlohou ich bolo zastaviť (i keď technicky to bolo samozrejme osekané na kosť). To, že sú draci prebudení neznamená, že je po krajine a všetko v priebehu dní zanikne. Útoky drakov by boli sporadické a väčšinu času by trávili v dupětí, samozrejme čím dlhšie by hráč váhal tým viac škôd by spôsobili a to by iba motivovalo hráča v rýchlejšom postupe.
  • Konečně mi někdo pomoh s tim věčnym vysvětlovánim *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit