Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne jen napadlo, kdo si dneska může dovolit stávkovat měsíc? To lze snad jen v řecku! A moc to podvědomí o jejich birokratickém režimu nepřidáva. :-/
  • V kterymkoliv jinym banánistánu by to už kluci měli asi za sebou a asi by byli už doma. Ale v Řecku? Je mi jich líto. Stávka soudců. Stávka soudní zapisovačky. Stávka justiční stráže. Stávka ochranky soudní budovy. Stávka hajzlbáby soudní budovy ... stávka rozumu. Asi to kluci máte fakt na dlouho a ať už je míra hlouposti ve vašem aktu natáčení a focení jakákoliv, držim palce k brzkýmu návratu!
  • Ja si myslim, ze v tomhle pripade to nikdo nestahne, tezko se z toho dostanou...
  • Lawliet
    Ty by sis měl zopakovat psaní i/y, když už jsme u gramatiky.
  • No, ale když někdo po roce to obvinění stáhne, tak podle mě tím říká něco jako "okej, udělali sme chybu"...
  • C****i Zk****i , lenive ho*na to sou .. misto aby pracovali aby konecne prestali sockovat a postavili se na vlastni nohy jeste budou delat problemy ?
  • Za nas se trolum rikalo k r e t e n i. Trolling ma ale "safety break", ktery zni: Never go full r e t a r d... Prispevek nahore je za touto hranici. *5* (cenzuruji se uz i tyhle slova? woot!)
  • ale my nic nekradem, jen se tam nabouráme a štípnem, co se nám hodí
  • Taky to je v poradku, kdyz stpottuju tam kde nemam, tak je to jednoduchy. Oni se nemusej prizpusobit nam, ty jedes tam...
  • Shania
    Mafie snad ten padelanej alkohol prodavala legalne, tak jak jim tohle pomaha, to fakt nevim:)
  • Přesně toto si taky myslím. Žádný "seznam jmen vývojářů ARMA" a podobné ptákoviny, ale prostě nešťastná náhoda, kdy jednoho z nich nebo oba někdo poznal (a tipuji právě když něco natáčeli/fotili) a zatepla to hned běžel nabonzovat.
  • To ti dali na všech slovenských fórech ban, že otravuješ tady Maďare.
  • Nalejme si cisteho vina, ty neumis neobhajit ani sam sebe, natoz druhe :-))
  • Nevidím sebemenší důvod blahořečit trolling, hloupá provokace si mínuska zaslouží, takže kde je problém..?
  • Zayl
    6/10 za anonyma. Udělej si účet, bude to mít větší pádnost.
  • Spíš trolling.
  • Ivan je medialne znama osobnost. Byl u kazde predvadecky hry, existuje s nim hromada videi...
    Staci ze jej poznal nakej mistni armafan, hodil s nim rec, nekdo to slysel a horlive podal zpravu. Na Limnose o Arme3 vedi moc dobre a lezi jim v zaludku.
    Stavka soudcu je nepodstatna. I kdyby nebyla, muzou je tam drzet az rok a pul.
  • Tak tohle mě dostalo. Člověk pozoruje, že IQ tu neni zrovna moc vysoký. Že se dá ale přehlídnout i takováhle ironie a sarkasmus...
  • Představa, že na jakémkoli ministerstvu někdo pilně pracuje (viz. poznámka autora), ve mně vyvolává záchvat smíchu. A z ministerstva zahraničí je slyšet leda tak hlasité chrápání s německým přízvukem.
  • Myslim, ze by vsetci Cesi a Slovaci mali zacat bojkotovat Grecko ako turisticku destinaciu. Aka je cela pravda netusim, ale obvinenie zo spionaze a este pre Turecko je naozaj absurdne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit