Přejít na výpis diskuzí
Právník zadržených vývojářů z Bohemky přišel s novými detaily
18.9.2012 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
Netahejte sem zbytecne tyto veci. Nicmene mas pravdu, secita se ted hodne negativnich prvku a systemovych chyb najednou. Vsechno to speje zakonite ke kolapsu. Pokud to nepolozi stupidni multikulti prerozdelovaci politika, pak to polozi ekonomika a pokud ani ta ne, pak urcite financni system. Neexistuje totiz realna sila kera by to dokazala narovnat. Recko je taka mala karikatura cele Evropy kera jiz neni schopna vydelat ani na udrzbu stavajicich dluhu.
-
ČR nezachrání ani svěcená voda;) a myslím že kdybych to řekl i o Slovensku tak nebudu daleko od pravdy
-
Staci prumerny intelekt.*3*
V oficialni recke zprave se mluvilo o spouste natocenyho i nafocenyho materialu tajnyho obsahu a o vniknuti do vojenskych objektu. Pravnik musel dostat k dispozici veskery zadrzeny material kery ma slouzit jako dukaz pro obvineni. Nakonec je z toho kraticke video natocene za jizdy.
Chytrejsi hlava si to spoji s ostatnimi okolnostmi a sice nelibosti reckych uradu s pouzitim ostrova pro hru, situaci prebujele statni zamestnanosti v Recku kde se ted kazdej ourada snazi dokazovat svoji potrebnost....
A vychazi z toho co? Vychazi z toho prachsprosta buzerace Kefaline ! Proste rekove se chytli chabe prilezitosti jak to Bohemce osladit. Tot vse. A diky balkansky byrokracii se jim to bohuzel asi povede. *16* -
Jezisi co je tohle zase za blbost.... *11*
-
http://aem.cz/ostatni-soubory/aem/akce/41/pozvanka-program-podzimni-konference-aem-2012.pdf
-
hodně scifi:D vždyť máme gripeny, co chceme víc:D:D
-
http://www.verejnydluh.cz/
-
Grebeníček ČR zachrání.
-
PRE CZech_norris:
Dlh štátu rastie či sa kupujú zbrane, alebo sa zavádza prohibícia /prachy neprúdia do kasy/, v konečnom dôsledku to niekto musí zaplatiť, hádaj kto, Kníže? Nečas? Kalousek? ... -
Wow, pořád mi uniká spojitost tvého a mého komentáře. Ale proč si Řekové kupují ponorky mi uniká ještě víc. Každopádně nejvíc mi uniká spojitost jejich zbrojení a české prohibice. Takže?
-
Mě už můj dědeček učil, že složenky se výhradně platí až při třetí upomínce :D
-
Páni, admini, pane prezidente, já žádám od tohohle individua omluvu! Já nejsem idiot, trpím jen lehkým kretenismem!
-
U vás niekto spustil prohibíciu, u nich niekto kupoval zbrane:
http://ekonomika.etrend.sk/svet/grecko-na-pokraji-bankrotu-vo-velkom-zbroji.html -
řeky jako Národ... ne řeky jako vodu :P ldioti
-
Vsiml si vubec nekdo, ze Ivan vypada jako Radim Jancura?
-
kvoli tebe sa obtazovat nebudem, nemusis sa bat *5*
-
Prijde mi vtipny, jak nekdo neco rekne a hned to vsichni berou za nejvetsi pravdu :D.. Jednou to je pan pravnik, podruhy nejakej jinej dlouhej pan v kravate a hned je to sicher..
-
Na rymaby s*re Bílej Tesák, ale co s rybama?
-
Chlapi, já bych se v těch závěrech tak neunáhloval. Bůhví jaká je skutečná pravda. Ať jsou řeci jací jsou, tak nemyslím, že by byli až takoví idioti. Hodně jsme si o tom problému zjišťoval a normálně bych se nedivil, kdyby tam byli fakt na zjištěnou. Protože jeden článek někde (jednalo se o seriózní server) upozorňoval na jejich napojení na nějaké kšefty pro naši armádu.......
-
a co s rybama, co by si počaly, chuděry...