Přejít na výpis diskuzí
Právník zadržených vývojářů z Bohemky přišel s novými detaily
18.9.2012 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
Odkaz na online petici co rozjela BIS:
http://www.helpivanmartin.org -
Co máš proti řekám?
-
Nějak mi ušla pointa tvého příspěvku. Možná to bude ale tou slovní bariérou.......
-
já bych ty retardovaný řeky vymazal z povrchu země...
-
ja to poviem jednoducho - grekom j**e
-
Výpadok príjmov štátneho rozpočtu ČR zo spotrebnej dane na alkohol je odhadovaný na 4-5 milionov Kč denne, 25 milionov Kč za týždeň a 100 milionov Kč za každý mesiac tejto podivnej prohibície.
Uvidíme ako Vám parlamentná sebranka zdôvodní, že si musíte požičať. -
jo presne, jsou to nefachacenka, vyzirky a byrokraticti sr@ci, jeste maji tu drzost po zbytku evropy chtit penize
-
V Řecku může i smrtka stávkovat. Minulé léto jsem tam byl s partou přátel, projížděli jsme Balkán. Když jsme chtěli vyjet z Řecka do Albánie, řečtí celníci nám oznámili, že mají stávku a nepracují. Tvrdli jsme tam další dva dny, než se uráčili zase začít makat. V Makedonii, kterou tak proklínají, jsme žádný problém neměli, stejně jako v Albánii nebo Bosně. Jsou to "nefachčenka". Ať se neopovažují ještě někdy upozorňovat na své antické předky. Ti museli občas dělat, aby to dotáhli tak daleko... *16*
-
presne, jak u blbejch, kvuli 12ti framum ze zaberu na kamere (asi tak pul mrknuti oka), kterou vypli a schovali jakmile si vsimli cedule je ti recti blbove obvini ze spionaze, to cele natacene z auta na verejne komunikaci, takova nehorazna drzost opravdu vola po diplomaticke intervenci
-
Tá amerikanizácia je strašná, už sa aj Česi začali správať ako amíci z B-éčkových hororov, už nech idú do oslobodenej Sýrie/Lýbie fotiť svoje priateľky v plavkách, to bude teprf maso a nie do osemnásť mesiacov.
-
Jelikož je k nejnovější novince o hrách na games.shop.cz zakázaná diskuze, zeptám se zde: to tričko k Far Cry 3 je opravdu jen k normální edici? K Insane ne?
-
Splatnost faktur je taky "do", ale drtivá většina subjektů je platí až nastane ono "do". :)
-
Když sem turista, tak se musim prizpusobit tamní kultuře a je uplne jedno jak se to zda banalni u nas a co si vsechno o tom myslime. Každej průvodce vždycky prosí, hlavně nefotit vládní budovy, zvlášt Řecko, Egypt, atd. To je jak u blbejch. Když sakra vim, že za 10g trávy si pudu u vietcongu sednout na doživotí, tak preci udelam vsechno pro to, abych nemel problém. Když provokuju, neposloucham a nedbám rad, tak budu proste muset 18. mesicu sedet ve vazbe...jsou dospělý.
-
Umíš číst? Je tam předložka do. Tak asi tak. ;)
-
Troll nečíst, troll obtěžovat
-
Četl jsi ten článek? #2
-
Četl jsi ten článek? #1
-
Bohuzel mi to taky pripada jako dobre PR, kde zname vlastne jen vyjadreni postizenych a spoooustu radoby pravdivych informaci z novin. Chtelo by to vic informaci od Reku. Kazdopadne cele je to jinak pro smich, obzvlaste ty ruzna vyjadreni, ktere po netu/tisku koluji. Mely by ty dva prohlasit za mucedniky :D :D :D
-
Třeba se trochu chlapci zamyslí a přestanou strkat frňáky tam, kde nemají... *6*
-
Věřit právníkovi? To bychom rovnou mohli začít věřit třeba komunistům.
Pochybuji, že ministr zahraničí může kvůli dvěma volům všeho nechat a jet je vysvobozovat.
Oh, a nehrál pan Pezlar náhodou ve Flashpointu? Je mi hrozně povědomý :D