Přejít na výpis diskuzí
Právník zadržených vývojářů z Bohemky přišel s novými detaily
18.9.2012 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
Mne jen napadlo, kdo si dneska může dovolit stávkovat měsíc? To lze snad jen v řecku! A moc to podvědomí o jejich birokratickém režimu nepřidáva. :-/
-
Tak já abych kolegy Řeky trochu podpořil, tak jedu na dovolenou za týden. Děkuji!
-
Vždyť to říkám - Je to všechno vymyšlené PR! A vy jste mi nevěřili! *6*
-
-
Četl jsi ten článek? #2
-
-
Troll nečíst, troll obtěžovat
-
-
ideš už na nervy *16*
-
-
Tak to nečti, případně si slopni nefalšovaného tuzemáka a máš po starostech!
-
-
kvoli tebe sa obtazovat nebudem, nemusis sa bat *5*
-
-
-
-
Věřit právníkovi? To bychom rovnou mohli začít věřit třeba komunistům.
Pochybuji, že ministr zahraničí může kvůli dvěma volům všeho nechat a jet je vysvobozovat.
Oh, a nehrál pan Pezlar náhodou ve Flashpointu? Je mi hrozně povědomý :D -
-
Nechat čeho, šlofíka? *1*
-
-
Ano, velmi vtipné, popadám se smíchy za břicho. Ha. Ha.
-
-
-
Když sem turista, tak se musim prizpusobit tamní kultuře a je uplne jedno jak se to zda banalni u nas a co si vsechno o tom myslime. Každej průvodce vždycky prosí, hlavně nefotit vládní budovy, zvlášt Řecko, Egypt, atd. To je jak u blbejch. Když sakra vim, že za 10g trávy si pudu u vietcongu sednout na doživotí, tak preci udelam vsechno pro to, abych nemel problém. Když provokuju, neposloucham a nedbám rad, tak budu proste muset 18. mesicu sedet ve vazbe...jsou dospělý.
-
-
presne, jak u blbejch, kvuli 12ti framum ze zaberu na kamere (asi tak pul mrknuti oka), kterou vypli a schovali jakmile si vsimli cedule je ti recti blbove obvini ze spionaze, to cele natacene z auta na verejne komunikaci, takova nehorazna drzost opravdu vola po diplomaticke intervenci
-
-
Hele tak to nebylo, nikoho nepošlou bezdůvodně do basy, v konfliktnich zemich jsem byl nekolikrat, amatersky video tocil a aby me nekdo sebral, tak bych musel hodne, hodne provokovat, popripade provokovat. Tihle kluci nejsou nevinný... tohle neni prdel, žadnej stat si nedovoli jen tak pro nic za nic prudit, zvlast Recko v recesi...
-
-
Četl jsi o tom případu s plane spotterama? Co je odsoudili za špionáž a nechali je rok sedět ve vězení a po roce stáhli obvinění a pustili je? Plus si k tomu můžeš přidat, že na Lemnosu nemají kluky z BI rádi...
-
-
Taky to je v poradku, kdyz stpottuju tam kde nemam, tak je to jednoduchy. Oni se nemusej prizpusobit nam, ty jedes tam...
-
-
Ja si myslim, ze v tomhle pripade to nikdo nestahne, tezko se z toho dostanou...
-
No, ale když někdo po roce to obvinění stáhne, tak podle mě tím říká něco jako "okej, udělali sme chybu"...
-
-
-
-
Chlapi, já bych se v těch závěrech tak neunáhloval. Bůhví jaká je skutečná pravda. Ať jsou řeci jací jsou, tak nemyslím, že by byli až takoví idioti. Hodně jsme si o tom problému zjišťoval a normálně bych se nedivil, kdyby tam byli fakt na zjištěnou. Protože jeden článek někde (jednalo se o seriózní server) upozorňoval na jejich napojení na nějaké kšefty pro naši armádu.......
-
-
Jezisi co je tohle zase za blbost.... *11*
-
hodně scifi:D vždyť máme gripeny, co chceme víc:D:D
-
-
pronajmuty, ministr obrany vzdycky musi zavolat do Svedska, jestli se muzou jeho piloti proletet... docela smutny :(
-
-
-
-
-
Mohl bych je obhajovat jako pravnik sem dost dobrej
-
-
ale my nic nekradem, jen se tam nabouráme a štípnem, co se nám hodí
-
Nalejme si cisteho vina, ty neumis neobhajit ani sam sebe, natoz druhe :-))
-
Kéž by je mohl obhajovat tupec jako ty.. Doživotí by je neminulo..
-
Námitka - *Jsem
-
-
Jelikož je k nejnovější novince o hrách na games.shop.cz zakázaná diskuze, zeptám se zde: to tričko k Far Cry 3 je opravdu jen k normální edici? K Insane ne?
-
Tá amerikanizácia je strašná, už sa aj Česi začali správať ako amíci z B-éčkových hororov, už nech idú do oslobodenej Sýrie/Lýbie fotiť svoje priateľky v plavkách, to bude teprf maso a nie do osemnásť mesiacov.
-
Pevně doufám,že ty podělaný český špionský nuly zavřou až zčernaj a ono už to ty český prolhaný špekatý držky odnaučí
-
-
6/10 za anonyma. Udělej si účet, bude to mít větší pádnost.
-
WTF? Co Vám ti vývojáři z Bohemia Interactive udělali ???
-
-
Tak tohle mě dostalo. Člověk pozoruje, že IQ tu neni zrovna moc vysoký. Že se dá ale přehlídnout i takováhle ironie a sarkasmus...
-
-
Nevidím sebemenší důvod blahořečit trolling, hloupá provokace si mínuska zaslouží, takže kde je problém..?
-
-
Za nas se trolum rikalo k r e t e n i. Trolling ma ale "safety break", ktery zni: Never go full r e t a r d... Prispevek nahore je za touto hranici. *5* (cenzuruji se uz i tyhle slova? woot!)
-
-
Spíš trolling.
-
-
-
-
já bych ty retardovaný řeky vymazal z povrchu země...
-
-
takovejch kreténů na jednom místě se jen tak nevidí :D
-
řeky jako Národ... ne řeky jako vodu :P ldioti
-
-
To je někde země plná řek? A v které části světa je? Měl by jsi si zopakovat psaní velkých a malých písmen a né tu trolit tvoje nesmysli. *7*
-
-
Ty by sis měl zopakovat psaní i/y, když už jsme u gramatiky.
-
-
Páni, admini, pane prezidente, já žádám od tohohle individua omluvu! Já nejsem idiot, trpím jen lehkým kretenismem!
-
-
a co s rybama, co by si počaly, chuděry...
-
-
Na rymaby s*re Bílej Tesák, ale co s rybama?
-
-
Co máš proti řekám?
-